Jump to content

Bakın allah korkusuna


Recommended Posts

2604g1.jpg
2604g4.jpgwaf-ll.jpg

Belge-fotoğraf'a (!) eşlik eden hikâye


Patricia Piccinini'ye ait olan hibrit yaratık heykelinin fotoğrafını internet üzerinden kısa sürede bütün dünyaya yayarak özellikle İslâm coğrafyasında heyecan verici bir efsaneye dönüştüren sahtekârlar, görenlerin tüylerini ürperten bu "belge"ye (!) şöyle bir de arka plan hikâyesi eklemişlerdi:

Ürdünlü yaşlı bir kadın evinde Kur'an-ı Kerim okumaktadır. O sırada, yan odada yüksek volümde müzik dinleyen kızını teybin sesini kısması için uyarır. Ancak genç kız inançsız biridir; annesini bu uyarısından dolayı azarlar ve elindeki Kur'an-ı Kerim'e saygısızca vurur. Fakat, bunu yapar yapmaz bir anda bütün vücudu alevlerle kaplanır ve odanın ortasında cayır cayır yanmaya başlar. Dehşet içindeki anne hemen yakınlardaki bir battaniyeyi kapar ve kızını saran alevleri söndürebilmek amacıyla onu sıkıca sarıp sarmalar. Biraz sonra battaniyeyi açtığında ise fotoğrafta görülen insan-köpek karışımı korkunç yaratıkla karşılaşır. Kız, biraz önceki çirkin hareketi nedeniyle "çarpılmıştır".

Evde yaşananlar kısa sürede Ürdünlü resmî yetkililerin kulağına gider ve genç kız bilimsel olarak incelenmek üzere Hollanda'daki bir askerî hastaneye nakledilir. İnternette dolaşan görüntü de kızın incelemeler sırasında çekilen gizli fotoğraflarından biridir. Olay, "Kur'an'ın mistik gücü ve yüceliği uluslararası kamuoyu tarafından kabul görmesin" diye aylardır bütün dünyadan saklanmaktadır. Ancak, bu muhteşem "kanıt", nasıl olduğu anlaşılamayan bir yolla Hollandalı yetkililerden kaçırılarak bizim aşırı ateşli tebliğcilerimizin eline geçmiştir.

"Olay heykel"in tasarımcısı Patricia Piccinini:'Fotoğrafı internet sitemden çalmışlar'


Yeni Şafak'ın, ülkesi Avustralya'dan bağlantı kurarak görüşlerine başvurduğu bayan heykeltraş Patricia Piccinini (40), yapıtı üzerine son aylarda internette ortaya çıkan spekülasyonlardan dolayı tek kelimeyle burnundan soluyor. Olaydan ilk kez geçen Ağustos ayında haberdar olduğunu belirten Piccinini, gazetemize şu açıklamayı yaptı:

"Doğrusu, bu yalan karşısında söyleyecek söz bulamıyorum. Ben bir sanatçıyım ve dünyadaki bütün dinlere karşı sonsuz saygım var. Ancak, önceki yıl gerçekleştirdiğim bu çalışmanın fotoğraflarının kişisel internet sitemden çalınarak böylesine abuk subuk bir hikâyeye alet edilmesi karşısında tahmin edemeyeceğiniz kadar çok yıprandım. Sahtekârların kullandıkları fotoğraf, son iki yıldır dünyadaki bazı önemli sergilere katılan "Leather Landscape" (Deri Peyzajı) adlı yapıtımdan alınma bir detaydır. Bu yapıtı, hayâl gücümün ürünü olan, ancak genetik mühendislerinin gelecekte üretmesi olası bazı insan-hayvan karışımı hibrit yaratıkların ve onları ilgiyle izleyen küçük bir oğlan çocuğunun silikondan yapılma heykelleriyle oluşturdum. Beyaz deriden hazırlanmış fütüristik bir dekorun üzerine yayılan sözkonusu heykeller, ilk kez 2003 yılında Venedik Bienali'nde görücüye çıktı ve bir hayli ilgi gördü. O tarihten bu yana da daha bir dizi ülkede sergilendi. Yapıtın hazırlanmasında silikon ve derinin yanısıra tahta, akrilik ve insan saçı kullanıldı."

HAZRETİ ADEM'İN DEV İSKELETİ YALANI!

0404g2a.jpg
0404g3a.jpg

Üstte, son aylarda internet sitelerinde "Hz. Adem'in iskeleti" mahreciyle dolaşan etkileyici fotoğraf, aşağıda ise bu montaj görüntünün bilgisayarda üretilmesini sağlayan gerçek fotoğraf görülüyor. Fotoğrafın kaynağı ise Cornell Üniversitesi arkeologlarının 2000 Yılında New York-Hyde Park'ta yaptıkları bir kazı…


Kabir Azabı Gören Ceset!


image002pa5.jpgimage003yu3.jpg

Fotoĝrafta Ommanın devlet hastanesinde ölen 18 yaşlı gencin resmi. Gencin cesedi gömüldükten sonra üç saat sonra babasının talebi üzerine kabirden geri çıkarılmıştı. Hastanede vefat eden genç aynı gün hoca tarafından yıkanmış, cenaze kılınıp defnedilmişti. Görgü tanıkların, akrabaların ve doktorların ifadelerine göre genç siyah saçlı, hiç bir yerinde kırık, dövülme veya işkence yeri olmadıĝı şekilde defnedilldiĝini ifade ediyorlar. Fakat gömüldükten üç saat sonra babası doktorların oĝlunun ölüme sebep olan dianoza şüphe eder ve oĝlunun kabirden çıkartılıp otopsi yapılmasına talep etmişti.

Üç saat önce defnedilen genç çıkarıldıktan sonra, onu gören aile fertleri ve tüm akrabaları şok olmuşlar. Çünkü kabire koydukları genç idi, fakat üç saat sonra önlerinde yatan saçları bem-beyaz olan, sanki çok ihtiyar bir insanın cesedi idi. Saçları beyaz, bütün bedenine inanılmaz seviyede işkence ve azab vermenin izleri bulunuyordu. Ellerin, kolların ve ayakların kemikleri kırık vaziyette. Kaburga kemikleri kırık ve bedenin içeresine inanılmaz bir şiddetle basık durumdaydılar. Bütün bedeni ve yüzü yekpare bir morluk hale gelmişti. Kurtuluşu artık ummayan ve sonsuz acıya mazhar olduĝu açık gözlerinden ve kurumuş kandan gencin inanılmaz bir işkenceye tutulduĝunu gösteriyor.


Ve gerçek :


Yeni bir internet hurafesi daha:




Allah'tan korkmaz, kuldan utanmazlar Allah adına mucize uydurmayı sürdürüyorlar. İşte kabir azabı sonucu tanınmaz hale gelen Ummanlı delikanlı yalanının gerçek yüzü:

Amerikalı maktul, "kabir azabı kurbanı"na nasıl dönüştü(rüldü)?

İsteyenler, adına özel olarak internet sitesi açılmış olan bu kepazeliği bütün ayrıntılarıyla aşağıdaki adresten okuyabilirler.

http://www.thegodisone.com/kabir/index.htm

Şu kadarını söyleyeyim ki yukarıdaki anlatılanların istisnasız hepsi "yalan"...


Fotoğrafların, anlatılan kişiler ve mekanlarla uzaktan yakından hiç bir ilişkisi yok. Propagandacının -ucuz korku filmlerini andıran- iddiasına kaynak teşkil eden ürkütücü fotoğraflara, bundan en az iki yıl kadar önce, dünyaca ünlü şiddet görüntüleri sitesi www.rotten.com'da rastlamıştım. Olayın kahramanı durumundaki kişi ise ne aslen Ummanlı, ne Müslüman, ne de esmer olan biriydi. Kırsal bir bölgede cinayete kurban gitmiş olan sarışın ve orta yaşlı bir Amerikalıydı bu...


Birileri bu talihsiz adamı katletmiş, sonra cesedini yarı çıplak bir durumda yakınlardaki ormana atmış ve güvenlik güçleri de cesedi bir kaç hafta sonra bulmuşlardı. Açık hava koşullarında uzunca bir süre kaldığı için de doğal olarak cesette gözle görülür deformasyonlar ve renk değişimleri başlamıştı. Sarışın kişilerin saçlarına bu rengi veren pigmentler, bedenin ölümünden sonra sert güneş ışığı altında yavaş yavaş beyaza dönüşürler. O yüzden, fotoğrafları gördüğümde dikkatimi ilk çeken şey de kurbanın saçlarının sarıdan beyaza çalar bir görünüm alması olmuştu. Ve herşeyden daha önemlisi de, "Babası tarafından hastanede gusül abdesti aldırıldı, sonra da cenaze namazı kıldırılıp toprağa verildi" denilen bu kişi, böyle bir dinî ritüelden sonra herhalde "slip" tarzı bir iç çamaşırı ile gömülmüş olamazdı. Ama bizim Ummanlı Müslüman mevta, her nedense fotoğraflarında beyaz iç çamaşırıyla poz vermekteydi. Sanırım, bütün dikkatlerini "Nasıl daha korkutucu olabiliriz" konusuna verdikleri için, bu ayrıntı öyküyü hazırlayan kişinin gözlerinden kaçmış.


Meçhul propagandacı, uzun uzadıya aktardığı yalanlarına son noktayı ise bir "posta formu" ile koyuyor. Formun başına "Bu yazıyı ve fotoğrafları arkadaşına e-posta ile gönder" yazılmış. Ayrıca, sitenin adını da "God is one" (Allah birdir) koyarak, aklı sıra öyküye evrensel bir nitelik kazandıracak ve bunu uluslararası propagandada kullandıracak bu büyük tebliğ ustamız. Oysa ki fotoğrafların asılları, bu siteyi okuyacak kişi için topu topu bir tuşluk mesafede durmakta. Ama dünya cahillerin gözünde çok büyük ve kaçıp saklanması oldukça kolay bir yer olduğundan, bizim yalancı için de böyle ayrıntıların hiç bir önemi yok. Bir gün birilerinin aynı anda hem kendi sitesini hem de www.rotten.com'daki ilgili sayfaları ziyaret edebileceğini ihtimalden bile saymıyor.


Merak edenler için www.rotten.com'daki özgün adresi veriyorum. Rotten, iki yılı aşkın süredir sitesinde tuttuğu 8 kareden oluşan bu polis fotoğrafları grubuna "Vücutta çürümenin erken aşamaları" başlığını koymuş. Uzmanlık alanı kan ve vahşet fotoğrafları olan bu sitede, savaş, cinayet ya da kaza sonucu öldürülmüş daha yüzlerce insanın görüntüsüyle karşılaşabilirsiniz. Ancak, doğrusu ya, oturup hepsine tek tek bakmanızı tavsiye etmeyeceğim. Siz en iyisi konumuzla ilgili olan karelerle yetinin.

http://poetry.rotten.com/blonde/

müslolar bundan böyle korkmazsınız sanırım böyle şeylerden...


Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 72
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

bazı müslümanlar ne kadar gaddar alsında.yani diyelim ki biri bunun gerçek olabileceğine inandı.18 yaşındaki bir insan böyle bir işkenceyi hak edecek ne suç işlemiş olabilir?insan bu soruyu sormazmı kendisine?

onu geç.madem böyle şeyler oluyor nerede kaldı bunun imtahanı.yok valla hiç beyin yok millette

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bunlar, Piltdown adamının kafatası yalanı ya da Nebraska adamı yalanının tıpatıpı..

Bak, burda da din ve bilim kardeş yöntemlere baş vurmuş..

tarihinde Hunter tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Secde eden ağaç ,kaya ,firavun vs gibi bir sürü abuk mucize iddiaları...İşte mucizecilerin neleri mucize diye yamayacağını gösterir bunlar..

Ebuuu son zamanlarda değinmek istediğim harika bir konu açmışsın!

Esenlikle..

Link to post
Sitelerde Paylaş

ya bi de bunlara hakikaten inananlar azımsanmayacak kadar çok.

gidin islami forumlara bi bakın.

tabi sonradan hepsinim foyası çıkıyor.

bi kısım aklı başında müslümanlar allahın ve islamın

böyle uyduruk şeylere ihtiyacı yoktur,

bu yüzden inanacaksanız inanmayın derken,

bunlara inanmaya meyilli olanlar çoğunlukta.

bugüne kadar ne ler söylenmedi ki?

ancak hepsinin ortak n0oktası sahtekarlık olmalarıydı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bunlar, Piltdown adamının kafatası yalanı ya da Nebraska adamı yalanının tıpatıpı..

Bak, burda da din ve bilim kardeş yöntemlere baş vurmuş..

Evet bazı uyduruk darvincilerin yaptıkları hileler vsde var...İki tarafın sahtekarları yüzünden zaten insanlık bu halde..

Link to post
Sitelerde Paylaş
Secde eden ağaç ,kaya ,firavun vs gibi bir sürü abuk mucize iddiaları...İşte mucizecilerin neleri mucize diye yamayacağını gösterir bunlar..

Ebuuu son zamanlarda değinmek istediğim harika bir konu açmışsın!

Esenlikle..

tesekkur ederim dostum...

Link to post
Sitelerde Paylaş

ADEM A.S YARATILISINDAN PEYGAMBER EFENDIMIZ MUHAMMED A.S KADAR YASAMIŞ OLAN PEYGAMBERLERE VERILEN MUCIZELER VE ONLARIN KAVIMLERI BASLARINA GELENLER SIRF İNSANLARA İBRET VE DERS OLSUN DİYE BAZI ÖNEMLİ HADISELER KURANDA ANLATILMAKTADIR.KURAN ZATEN YASAYAN BIR MUCIZE KIMSENIN SİZİNDE ARASTIRIP INCELEDİĞİNİZ İNTERNETTE DOLASAN GERCEK VEYA YALAN HABERLERE İHTİYACI YOK.BEN BIR INANAN OLARAK BENI ILGILENDIREN SEYIN ALLAHIN AYETLERI BIZLERE NASIL BIR KUL OLMAMIZ YÖNUNDEKI TAVSIYE VE ÖĞÜTLERIDIR.BİZ İNANLAR İÇİN ÖNEMLİ OLAN KURANIN NE ANLATTIĞIDIR.SAFSATALARLA DOLU RESIMLER DÜZMECE HABERLER BIZI BAĞLAMAZ.BU RESIMLERI VE HABERLERI CIKARANLAR HER KIMSE MUHATTABIDA ONLARDIR.BÖYLE BIR OLAYI KALKIPTA INANANLARA ATFETMEK DOĞRU DEĞİLDİR.KURAN EN BUYUK MUCIZEDİR ZATEN.SIRF INANAN INSANLARI VE DINI KARALAMAK ADINA BU TIP SEYLERI BULUPTA ORTAYA SUNMAYIN.GERCEK INANAN NEYE INANDIĞINI GUVENIP DAYANDIĞINI BILIR ZATEN.DİN VE IMAN SİZİN ICIN BI ANLAM IFADE ETMEYEBILIR.BIZIM ICIN ÖYLE DEĞİL.

Link to post
Sitelerde Paylaş
o resim bir korku tünelinden çekilme bir resimdi.

buna bile inanıyorlardı....

hatta o resim mısırdaki dini otoriteler tarafından onaylanmış bir resim.konuyu sen açtın onlarıda bulursan süper olur ben bulamıorum

Link to post
Sitelerde Paylaş

bi arada şöyle bişey vardı:

ruslar yerin bilmem kaç km kadar altına

ses kaydetmek için bi alet göndermişlermiş.

yerin altından kadın çığlığına benzer sesler geliyormuşmuş.

bunlar kabir azabında inleyen kadınların sesleriymişmiş...

neyse ben bu zırva yayılırken nurcuların içindeydim.

sesi ben de dinledim.

benim bulunduğumu ortamı kastediyorum,

ben de dahil nispeten aklı başında olanlar

yani buna itibar edilemeyeceğini söyleyenler azınlıkta iken,

inanan yada olabilir diyenler çoğunluktaydı. ;)

insan binlerce yıldır pek değişmemiş.

kendi lehine olan en büyük saçmalıklara bile inanmaya meyilli.

bi de biri bi kuyuya taş attı mı,

o taşı kuyudan çıkarmak pek mümkün olmuyor. :blink:

Link to post
Sitelerde Paylaş
hatta o resim mısırdaki dini otoriteler tarafından onaylanmış bir resim.konuyu sen açtın onlarıda bulursan süper olur ben bulamıorum

suan bilgi işlemdeyim bura kapanmak üzere öğleden sonra dersim var

artık akşama koyarım o resmide ;)

tarihinde ebuuuu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar kafama takılan bir konu var,

starda fenomen diye bir program var seyreden olmuştur.

programda insanlar ünlülerin kağıda gizli yazdığı yazıları kelimesi kelimesine biliyor.

Ayrıca değişik şeyler yapıyorlar vudu bebeği vs.

üniversitede yurtta bir çocuk aynı şeyleri yapıyordu(kağıtta yazılı olan şeyleri bilmek gibi)

ve bunu cinler vasıtasıyla yaptığını söylüyordu. bu konuya bi açıklık getirebilecek biri var mı?

tarihinde NoFate tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
sence de bu tanımlama havada kalmıyor mu?

yani bu olayların somut ölçülebilir bir izahı yok mu?

Bunu cinler şeklinde ifade etmek daha çok havada bırakıyor..İşin realitesini bulmadan peşin karar vermemeli..Bence eğitimini aldığında bunu sende başarabilirsin..Cin gibi bir duruma mahal vermeye gerek yok..DÜŞÜNCE GÜÇLERİNİ ve bu enerjiyi cin diye ifade ediyorlarsa aynı şeyi söylüyoruz zaten..

tarihinde sokrates tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...