Jump to content

Ignostik kahin

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    204
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Ignostik kahin Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.179 profil görüntüleme
  1. Ignostik kahin

    "Mrna"asi onay formu.

    Asi olurken kimlik numarasi sormuyorlar; Kimligini aliyorlar E devlette kaydin var ise; Asi olabiliyorsun Asi sadece tc vatandaslari icin tanimlanmis. Belki yillar sonra bu kanun degisir onu bilemem. A su an gecici kimlik belgesi tasiyan suriyelilere asi yasak!
  2. Ignostik kahin

    "Mrna"asi onay formu.

    Suriyeli Mültecilerin Aşıya Erişim Sorunu Var” 25 Nisan 2021 Orhan Erkılıç Türkiye’nin Suriye sınırındaki Güney illerinde yaşayan ve sayıları yüzbinleri bulan Suriyeli mülteci, başta dil sorunu olmak üzere birçok engelle karşılaşmaları, Corona virüsü için başlatılan aşılama sürecinden faydalanmakta zorluk yaşıyor. “Suriyeli Mültecilerin Aşıya Erişim Sorunu Var” VOA Türkçe ’ye konuşan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şebnem
  3. Ignostik kahin

    "Mrna"asi onay formu.

    https://www.amerikaninsesi.com/z/2142
  4. Ignostik kahin

    "Mrna"asi onay formu.

    Kendi agzinla itiraf etmissin suriyelilerin % 99 kayit disi zaten e devlette gorunmuyor.asi olmazlar. Umarim senden daha zeki oldugumu Bir gün anlarsin. Asi tanimlamasi olmuyanlar tc vatandaşı degil hala anlamiyorsun degil mi? Toplam suriyeli sayisi 8.943.712. Tc vatandaşı ilan suriyeli sayisi sadece 87.000 .bunlar resmi rakamlar.
  5. Ignostik kahin

    "Mrna"asi onay formu.

    Anlasildi anlasildi! O zaman hepinizden zeki oldugumu acikca kanitlim. 1.kovid 19 kanitlanmis olsaydi. A.sars virusunden oldukca farkli olurdu. B.sarmal dizilimleri farkli olurdu. C.dna dizilimleri farkli olurdu. D.rna dizilimleri farkli olurdu. Kovid 19 gorseli 2003 te kesfedilen Sars virusunden alintidir. Hic bir kanit yok. Tipta kanit olmazsa tip diye birsey olmaz . Buda acikca proje oldugunu kanitlar. Hadii ama siradan bir insan(doktor olmayan) Bu kadar genis bilgiye sahip olamaz. Karsinizda aptal yok! Hasta birid
  6. Ignostik kahin

    "Mrna"asi onay formu.

    Tv lerdeki adminlerin hepsi korkak ve ödlek sizede garip gelmedi mi? 1 tane asi karsiti doktor yok 3- 5 soytari doktorun korku dolu subliminal psikolojisi .. Evet korkuyorlar gerceklerden korkuyorlar tipki sizler gibi.
  7. Ignostik kahin

    "Mrna"asi onay formu.

    Bahsettigin rna virusu insan yapimi degil! 2003 de kesfedilen; Sarsin rna mutasyonu yani; Kovid ismini insanlar ilk defa 2019 da duydu; Mutasyonlar dogal sureclerde direnc kazanarak; Mutasyona ugrar bu mutasyonlar her yil cov=2 cov=3.olarak uzar .. Sizler daha benim ne demek istedigimi anlamadiniz ki; Covid- 19 2019 da ortaya cikti. Insan yapimi oldugu iddia ediliyor. 2019 dan maske takmadik mi kardesim? Bahsettigin mutasyonlar zaten 2003 ten beri can aliyor. 2 soruya neden cevap alamiyorum. 1.covid-19 gorsel ve heyetsel rapor.kanit.
  8. Ignostik kahin

    "Mrna"asi onay formu.

    Bahsettigim rna virusu insan yapimi degil! 2003 de kesfedilen; Sarsin rna mutasyonu yani; Kovid ismini insanlar ilk defa 2019 da duydu; Mutasyonlar dogal sureclerde direnc kazanarak; Mutasyona ugrar bu mutasyonlar her yil cov=2 cov=3.olarak uzar .. Sizler daha benim ne demek istedigimi anlamadiniz ki; Covid- 19 2019 da ortaya cikti. Insan yapimi oldugu iddia ediliyor. 2019 da aniden maske takmadik mi kardesim? Virus insan yapimi denmedi mi? Bahsettigin mutasyonlar zaten 2003 ten beri can aliyor. 2 soruya neden cevap alamiyorum.
  9. Ignostik kahin

    "Mrna"asi onay formu.

    Koskoca forumda koronayi kanitliyacak biri yok mu? Benim aptal oldugumu kanitlayin Koronayi kanitlayin bende aptal oldugumu kabul edim; Aksi halde; Hepinizden daha zeki oldugum kanitlanmis olucak.. Ee hadi bekliyorum..
  10. Ignostik kahin

    "Mrna"asi onay formu.

    Tipta kanit olmaz diyorsun ve bana yotubeden videolar izletiyorsun; Bu durumda korona virusu gozlemlenmedi ise;.bu senin iddian Neyin asisini gelistirdiler? Rna virüsünün genetik dizilişi mikroskop disinda olmuyor ki; Tabiki mikroskopla gözlemleniyor ve kanitlaniyor. Tekrar soruyorum; Sars virusu gozlemlendi ve kanitlandi bu yuzden google onu tanıyor. Boyle bir rezalet olabilir mi? Tipta* Korona virusu yazıyorsun; Karşına 2002 de bulunan sars virusu cikiyor. Korona virusu sars virusu degil iddia bu; Ama kaniti yok
  11. Ignostik kahin

    Bazı tartışmasız kesin gerçekler

    Evreni disi! Neden bahsettiginin bile farkinda degilsin; Dış=iç=üst=alt bu tabirler ontolojiktir. Varlik bilimi big bengle baslamis ise; Bu ontolojidir. Bilum adamlari aptal diyorum. Evreni bir balona benzetiyor. Reelde ise; Balonda ontolojik varlıktır. Evrenin ici yada disi yoktur evren ontolijik olarak sonsuzdur. Ama evren tanri degildir. Senin en ciddi sorunun ne biliyor musun? Felsefede tanri kavramini ve yaratilis kavramini ayni mantiga koyarak yorum yapmandir. Evren= ontoloji bilimi. Tanri= tanri bilimi T
  12. Ignostik kahin

    "Mrna"asi onay formu.

    Yeri gelmisken birseyi daha kanitliyalim; Pcr testi ile virus kanitlanamaz bu imkansiz! Virusun kanitlanmasi icin tukruk ornegi. Veya burun salyasi ornegi alinir; Elektro mikroskop yardimiyla; Virus gozlemlenir; tek yol bu Devletler suc isliyor hepiniz kandirildiniz. Zaten cogu doktor itiraf etmis. Pcr testleri ile bu is olmaz virus olmuyan. B.negatif !bireyleri pozitif olcebilir. B.pozitif bireyleride; negatif gosterebilir.. Sizi yaniltabilir hatta olumle sonuclanabilicek pcr hatalari olabilir.
  13. Ignostik kahin

    "Mrna"asi onay formu.

    Ne olduda aniden 2019 da devletler anayasa ve evrensel insan haklarini ihlal etmeye basladilar? 4 milyon mu daha fazla 23 milyon mu? Bunun proje oldugunu anlamamak icin zeka seviyesinin cok dusuk olması gerekir; Ben sana kanit veriyorum. Yorum degil gorsel kanit istiyorum; Bu konuyu kapatmak istiyorum; 2019 daki yeni versiyon kovid 2002 deki orjinal sars virusunden farkli! Insan yapimi iddiasi var ; Sars virusunden alinan doku ornegi ile güncelleme yapilmis ise lbt de; O zaman farkli bir gorsel kanit olmak zorunda eger gorsel kanit yok ise
  14. Ignostik kahin

    Bazı tartışmasız kesin gerçekler

    Ama bilgi zekayla alakali bir kavram; Mantik ilkelerini ihlal etmek icin bu yeterli degil ne yazikki Mukemmelik kavrami acikca mantiga uygun; Mantiga uygun olmuyan tek gerceklik! Tanri kavrami yani! Yaratilis çözülebilir mantik kurallarini ihlal etmiyor; Ama tanri kavrami tanri deyince Zaman duruyor sanki; Hersey anlamsiz hale geliyor. Bir tanimi yok nedeni ise; Ontolojik degil!! Yani tanri=yaratici Insan+ontoloji= yaratilis.
  15. Ignostik kahin

    Bazı tartışmasız kesin gerçekler

    Bizi hic birsey evrenin disina goturemez! Termodinamik yasalara bagli; Zekamiz var. Biz tanri degiliz zekamiz sonsuz olabilir ama zekamiz ve yaşamımız kurallara bagli oldugu surece; Bizler tanri olamayiz. Haksiz oldugumu kanitlamanin tek yolu; Bir insanin evren yapabilicek hem guce hemde zekaya sahip olmasıdır Aksi halde hakli oldugum felsefe' de kanitlanmis olur.
×
×
  • Yeni Oluştur...