Jump to content

Kenopsia

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    324
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Kenopsia Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

2.414 profil görüntüleme
  1. anibal seni nereden takip edebiliriz :D

    1. pozitivizm

      pozitivizm

      kendi profiline yazmışsın.

      @anibal profiline yazmalısın. :)

    2. Kenopsia

      Kenopsia

      İkisinde de görünüyor

  2. Kenopsia

    Zafer Partisi Kuruldu

    Benim oyumu alır.
  3. Kenopsia

    Dandik tasarım II

    Ay BilgehanBengi geri geldi sandım bi an, meğer başlık sahipliğini gösteriyormuş sağ taraf.
  4. Kenopsia

    Dünyada Ulusalcı-Küreselci Rekabeti Var Mı?

    Var ama küreselciler açık farkla önde götürüyor mücadeleyi.
  5. Kenopsia

    Mülteciler Gönderilebilecek Mi?

    Çok düşük bir ihtimal. Neredeyse imkansız. İlk gelen suriyelinin on yaşında çocuğu oldu. Hayatında suriye görmemiş çocuğu kim nasıl suriyeye yollayacak
  6. Kenopsia

    Dimethyltryptamine

    "Sonsuz yaşam"ın sırrı bu molekülde mi? Çok fantastik şeyler okuyorum bununla ilgili. Beyinden çıkan ve ölüm anında salgılanan bir şey. Hıııım...
  7. Açıkçası ben sanmıyorum. AKP'den daha kötüsü -muhtemelen- gelemeyeceği için, yeni gelen iktidar da biraz popülist işler yapmak isteyeceği için muhtemelen biraz rahatlarız. Ancak AKP probleminin kaynağı kurutulmadan gerçek bir ilerlemenin kaydedileceğini sanmıyorum. Zaman zaman işte Türk insanının en büyük sorunu nedir diye bir soru soruluyor. Kimi islam diyor, kimi cehalet diyor, kimi sağ iktidarlar diyor şu bu Bence asıl sorun çok daha büyük ve kimse bunu dillendiremiyor. Bu problem namus ve şeref problemidir. Bu millet namusunu ve ş
  8. Kenopsia

    Gluten tüketmek zararlı mı?

    Yabancı kaynaklarda spesifik olarak "green leafy vegetables" lafı geçer hep. Marul, brokoli, karnıbahar, ıspanak falan. Yani her sebze de sayılmıyor galiba. Domates meyve değil mi ayrıca :))
  9. Kenopsia

    Hacı'yı Kaybettik

    Hastalığının ciddiyetini ve zamanının sayılı olduğunu yazmıştı zaten. Ama yine de o burada yazdıkça, onu okudukça sanki hiç hastaymış gibi gelmiyordu. Haci hep aynı haci'ydi işte. Şimdi bildiğimiz ama beklemediğimiz şey oldu. Üzülmemek mümkün değil, çok değerli, çok bilgili, harika bir insan aramızdan ayrıldı. Eski topraklardan, kitap gibi adamlardan birini kaybettik. Özleneceksin haci. @Latte haci'nin yazdığı şiirlerde naif bir ton yakalamışımdır hep. Bence içli bir adamdı haci.
  10. Kenopsia

    Bu Teknoloji İle Neredeyse Ölümsüz Olunabilir Mi?

    Theseus'un gemisi gibi düşünsek Mesela aşama aşama bir parçanı mekanik hale getiriyorsun. Zamanla tüm organik kısımların inorganik parçalarla değişmiş oluyor. Böylece aktarılmış oluyorsun işte.
  11. Kenopsia

    ABD'de El Kaide'yi savunan parti kurulabilir mi?

    HDP kendi kendine kurulmadı. HDP'yi kuranlar, Sırrı Süreyya, Hakan Fidan, RTE ve Apo. Hani Amerika'da bunlara karşılık gelen adamlar masaya oturursa kurulur, ama bu adamların Amerika'da karşılığı bile yok. Örneğin lise mezunu diktatör, ya da idam edilmeyip izole adada beslenen terör lideri gibi.
  12. Kenopsia

    Matematik Soruları Paylaşalım

    Erkek çocuk sonradan doğmuş olansa öbür çocuğun kız olma ihtimali %100 olabilir.
  13. Kenopsia

    Matematik Soruları Paylaşalım

    İşinizi görür mü ?
  14. Kenopsia

    Üst İnsan Kavramı Nedemek?

    Kendi kendine yeten, kimseye eyvallahı olmayan, kendisini aciz duruma ya da aptalca durumlara sokmayan, lafının sözünün davranışlarının ağırlığı olan, yaptığı her işte başarılı olan ve başarılı olmayacağı işe girmeyen, psikolojisi iradesi güçlü, sağlıklı, enerjik, çalışkan, zeki, algıları açık kişidir.
×
×
  • Yeni Oluştur...