Jump to content

A$tur

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    4.968
  • Katılım

  • Son ziyaret

A$tur kullanıcısının paylaşımları

  1. A$tur

    Gözleri Bağlıyken Renkleri görüyor

    Millet bir değişik yahu. Niye tutuklansın diyorsunuz insanlar hemen? Bırakın bir iddiaları varsa sınansın. İllüzyon olsa ne yazar hem, ilgi çekici neticede. Bırakın insanlar eğlensinler.
  2. A$tur

    İsviçre'den çikolata gelmiş, annem babam laikmiş

    Bir anlamda haklısın. Oyla seçilmiş hiçbir siyasetçi müdahale etmeden çok dayanamaz, ben de müdahale etsin derim, ama vergi indirimleri ile, ki bu da bir anlamda müdahalenin azaltılmasıdır. Demokrasi+gerçek liberalizm bir arada olunca adı liberal demokrasi oluyor, zira devletin yetkileri birey hak ve özgürlükleri noktasında sınırlanıyor. Boşuna din ve devlet işlerinin ayrılması gibi ekonomi ve devlet de ayrılsın demiyor liberaller. Anayasal limitleri koymazsan insanlar talep eder, siyasetçiler de yaparlar. Aklıma Hoppe'nin Democracy: The God that failed kitabı geldi şimdi bak
  3. A$tur

    İsviçre'den çikolata gelmiş, annem babam laikmiş

    Öyle elbette, ama piyasaya para pompalandığında da bu tarz psikolojik etkenlerin etkileri bir anda sona ermiyor. Ben zaten bu "boom and bust" döngüsüne son verelim diyorum. Bunun yolu da belli
  4. A$tur

    Sigara Yasağı

    Bu Allen Carr belgeselini denedin mi tao? Babam da onunla bıraktı sigarayı. Ben ayda 1 içtiğimden sorun olmuyor, bir paketi bir senede anca içiyorum
  5. A$tur

    Sigara Yasağı

    100000 tane restoran var, bazılarında sigara içilmiyor, bazılarında içmeyenler için ayrı bölümler var, onlara gidiver. Almanya'da barlarda sigarada rahatsız olan var mı diye soruyorlar, oluyorum diyen kimse çıkmazsa içiliyor, zaten çıkmıyor, ne güzel
  6. "Gondorlu olmanın haklı gururu"

    Ahahahah :D

  7. A$tur

    Sigara Yasağı

    Restoran, bar, kahvehane vb. yerlerdeki yasağa karşıyım. Alternatifi olmayan mahkeme vb. kamu binalarındakini anlıyorum anlamasına ama bunların dışındaki yasak anlamsız.
  8. A$tur

    Müzikle Açalım

    Tencere'ye gelsin, Hristiyanlık propagandası:
  9. A$tur

    İsviçre'den çikolata gelmiş, annem babam laikmiş

    Vergi indirimleri devlet harcamasından daha etkin diye biliyorum ben: http://taraf.com.tr/makale/8677.htm
  10. A$tur

    Bunu Yapabilir misiniz?

    Araştırdım da harbi eee şeyli bir hayvan, anla sen Aslanım benim, ye leoparı! Harbi çok tatlıymış, bundan arayacağım, Güney Afrika'ya gidip alırım belki bir tane.
  11. A$tur

    Bunu Yapabilir misiniz?

    http://en.wikipedia.org/wiki/Domesticated_silver_fox Harbi süper hayvan. Hacı amca laf sokmaya çalışırken çok şirin oluyorsun bu arada Bazen kızıyorum ama sinirli de kalamıyorum sana.
  12. A$tur

    Bunu Yapabilir misiniz?

    Değişik diye beslemiyorum, orjinal özellikleri olan estetik hayvanları seviyorum sadece. Arkadaşımda vardı iguana, çok sakin ve zararsız hayvanlar. Bütün gün kaloriferde yatıyordu valla, elime alıp oynuyordum falan, tehlikeli gelmediler. Benim aklımda esas rakun var, onlar süper hayvanlar, ya da evcilleştirilmiş tilkiler var onlar da güzel.
  13. A$tur

    Bunu Yapabilir misiniz?

    Süper. Bunlardan pet olur mu dersin? Bende bu tarz değişik canlılara merak var. En son et yiyen çiçek aldım, onlardan yetiştireceğim.
  14. A$tur

    Bunu Yapabilir misiniz?

    O renk değiştiren değil mi?
  15. A$tur

    Bunu Yapabilir misiniz?

    İguana değilim ya, elbette öyle deniyorum.
  16. A$tur

    Bunu Yapabilir misiniz?

    Değdiremiyorum, sadece solda oluyor.
  17. A$tur

    Bunu Yapabilir misiniz?

    Bir an ürkmedim değil. Ben çocukken kolum kırıldı, ondan sol dirseğim normalden fazla dönüyor ve de dirseğime dilimi değdirebiliyorum. Dilin uzunluğu ile alakası yok.
  18. A$tur

    Bunu Yapabilir misiniz?

    Dilim neden bu kadar ilgini çekiyor? Genç erkeklerin dillerinin seni bu kadar heyecanlandırması doğal mı? Doktor olduğun için soruyorum.
  19. A$tur

    Bunu Yapabilir misiniz?

    İyiyimiş. Ben en fazla dirseğimi yalarım. Siz onu yapabilir misiniz?
  20. A$tur

    Gözleri Bağlıyken Renkleri görüyor

    Ciğerim, benim hayatım praxis olmuş, sen ne diyorsun İnsanlara faydası olsun tabii (Hep pratik adamım diyorum ama inanmıyorlar) Şaka maka, sindirelim elbette. Patent işini falan ben sonradan hallederim.
  21. Geri dönüşte hata olmaz.

  22. A$tur

    İsviçre'den çikolata gelmiş, annem babam laikmiş

    İnsanların en temel eğilimlerinden biri çıkarlarına en kısa ve kolay yoldan ulaşmaktır. Yasaların görevi de o yolu diğer insanların üzerinden geçmeyecek şekilde uzatmak ve zorlaştırmaktır. Öyle anlatayım.
  23. A$tur

    İsviçre'den çikolata gelmiş, annem babam laikmiş

    Kriz yüzünden mi? E neden kimse benimle krizin sebeplerini tartışmak istemiyor? Madem liberalizmin sonunu ilan ettiniz, gelsenize hodri meydana. Ekonomi liberalizmden ibaret değil elbette. Ama bazı gerçekler net bir biçimde ortada.
  24. A$tur

    Gözleri Bağlıyken Renkleri görüyor

    İlginçmiş evet, bu olayın adam gibi biliminsanları tarafından sınandığını görmek isterim, bakarsın kızın nasıl yaptığını çözerler de körlere falan umut olur. Randi bu tarz şeyleri deneyen bir skeptic, eski illüzyonist. Kontrollü deneyde başarılı olan vakalara da yüklü bir para ödülü veriyor adamın vakfı.
×
×
  • Yeni Oluştur...