Jump to content

Ya Hindistan' da doğsaydınız?


Recommended Posts

Forumumuza üye olan Müslümanlar Türkiye' de doğup yetiştikleri için İslam'ı anne baba ve çevrelerinden öğrenmişler ve buna göre kendilerini Müslüman addetmişlerdir.. Türkiye'de Müslüman bir ailede doğmalarından dolayı kendileride otomatik olarak Müslüman olmuşlardır.. ( Bir de ileri yaşlarda Kuran'ı Türkçe yani kendi dilinde okuyup sorgulamadıysa) .

Peki ya Hindistanda Hindu olan bir aileden doğsaydınız İslam'ı bu şekilde savunacakmıydınız? Demek ki inandığınız din doğduğunuz aileden gelmektedir.. Durum böyle iken neye dayanarak kendi inancınızın gerçek olduğunu savunuyorsunuz?

Bu sitede yok Kuran'ın bilimsel gerçekleri,, yok peygamberin mucizeleri gibi söylemler gerek Hindu inanırlarda, gerekse diğer dinlere inanırlarda fazlasıyla mevcut.. Sizler onların bu bilimsel mucizelerini reddederken kendinizinkileri neye dayanarak gerçek kabul edip burada endam saymaktasınız?

Dünya'nın en saygıdeğer bilim adamlarından olan Richard Dawkins de benzer bir soruyu sorarak ezberleri bozmuştur. What if you're wrong adlı videoda

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 80
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...