katalan 0 Oluşturuldu: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Oluşturuldu: Temmuz 5, 2013 Gelecekten kaygı duyan, islami faşizme dur demek isteyen herkes seçimlerde oy kullanmalı. Kullanılmayan her oy islami faşistlerin oy oranını yüksek göstermektedir. Oyunuzu çöpe değil sandığa atın. Çevrenizde hala "oy verecek parti mi var" geyiği yapanları ikna edin. Karanlıktan korkuyorsan aydınlık için çaba sarfetmelisin. Link to post Sitelerde Paylaş
Aforizma 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi Oy verecek parti mi var ya da 'tamam bu kötü ama başka kim var,yine buna vereceğiz mecbur' diyenler..Hiçbir şeye mecbur değilsiniz.Birçok parti var ve birçok da ideoloji.Bir tanesine ölesiye sarılmanıza gerek yok.Lütfen bu yaşatılanları ve zulmü düşünün.Duyarsız kalmayın.Oy verelim ama herşeyden önce seçim barajı kalkması için çabalamalıyız. Link to post Sitelerde Paylaş
Abra63 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi Oy atmak değil bilinçli oy atmak önemli. Şu an akpden kurtulmak istiyoruz o halde bize en uygun parti olan chpye oy atmalıyız çok açık ve net söylüyorum, başka şansımız yok. Akpyi geçebilecek başka bir parti de yok. O zamana kadar farklı şeyler olur, yeni partiler yeni yönetimler gelir, oturup düşünürüz fakat şu an için chpden başka bir tercih yok, acı ama gerçek. Mevcut akp yönetimi benimsediği ideolojik görüşleri sürekli olarak dillendirmese, daha merkezi ve çağdaş olabilse benim gözümde iyi bir seçim olacaktı ama değil. Dolayısıyla sadece ekonomi düzeldi diye kalkıpta oy atamam böyle ilkel varlıklara, bu çağa daha uygun kişileri görmek istiyorum bu ülkede. Bu benim için daha önemli. Dolayısıyla yine aynı yere geliyorum, chp tek çıkış noktası. Hiçbir oy bölünmemeli çünkü bir işe yaramayacak açık söylüyorum. Oy atacağım parti barajı geçsin, sesini duyursun deniyorsa onu bilemem fakat genel ülke yönetimi adına şu an chpden başka seçim yok. Link to post Sitelerde Paylaş
Aforizma 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi İsteyen istediği partiye oy versin yeter ki oy vermemezlik yapmasın.Yanlış hatırlamıyorsam son seçimlerde 9 milyon kişi oy kullanmamıştı.Tabi AKP'yle nasıl olacak bilmiyorum ama seçim barajının inmesi hatta bana göre hiç olmaması gerekiyor.Bir şekilde şu 12 Eylül'ün Turgut Özal'ın kol kola girerek oluşturduğu baraj ortadan kalkmalı. Link to post Sitelerde Paylaş
katalan 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi İsteyen istediği partiye oy versin yeter ki oy vermemezlik yapmasın.Yanlış hatırlamıyorsam son seçimlerde 9 milyon kişi oy kullanmamıştı.Tabi AKP'yle nasıl olacak bilmiyorum ama seçim barajının inmesi hatta bana göre hiç olmaması gerekiyor.Bir şekilde şu 12 Eylül'ün Turgut Özal'ın kol kola girerek oluşturduğu baraj ortadan kalkmalı. O 9 milyon kişi sandığa gitsin yeter. Hangi partiye oy vermeleri bu aşamada önemli değil. Oylar CHP'de toplansın diyenlerdenim ama bundan çok daha önemlisi oy vermektir. 9 milyon oy vermiş olsa isterse oy verdikleri partilerin tamamı baraj altında kalsa bile AKP nin oy oranı kafadan % 40'a düşerdi. Oyunuzu küçümsemeyin. Oy kullanın kullandırttırın Link to post Sitelerde Paylaş
muadh 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi katalan siz oy kullanın biz silah kullanacağız Link to post Sitelerde Paylaş
katalan 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi katalan siz oy kullanın biz silah kullanacağız Niyekine? Link to post Sitelerde Paylaş
tanri tanimaz 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi katalan siz oy kullanın biz silah kullanacağız Sizin gibi mallarada bu yakisir yakin vurun kesin asin baska neye yariyorsun evrimini tamamlamis canlilarsiniz !!!! Link to post Sitelerde Paylaş
Abra63 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi Tekrar ediyorum; oy atmanız yeterli değil, akpsiz bir hava sahası için chpye oy atmalısınız, oylarımızı bölme lüksümüz yok şu an. Yüzde 50 oy almış bir partiden bahsediyorum, bunu devirmek için belirli bir yerde buluşmak gerekir. Bu benim şahsi fikrim ya da önerim değil, olması gereken bu. Link to post Sitelerde Paylaş
muadh 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi Niyekine? silahsız islami devrim olmaz da o yüzden Link to post Sitelerde Paylaş
katalan 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi silahsız islami devrim olmaz da o yüzden 1) O zaman seçimi niye bekliyorsunuz? Oksimoron olmuş kusura bakma ama neyse yani şey 2) Güzel dininizi güzel güzel anlatarak yapsanız devriminizi nasıl olur? Link to post Sitelerde Paylaş
mesudiden 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi Gelecekten kaygı duyan, islami faşizme dur demek isteyen herkes seçimlerde oy kullanmalı. Kullanılmayan her oy islami faşistlerin oy oranını yüksek göstermektedir. Oyunuzu çöpe değil sandığa atın. Çevrenizde hala "oy verecek parti mi var" geyiği yapanları ikna edin. Karanlıktan korkuyorsan aydınlık için çaba sarfetmelisin. Sn Katalan Liberal Demokrat'lar olarak, önümüzde ki seçimler de oyumuzu kullanacağız ve bu ülkeyi, 10 yıl evvel enkaz halinden alarak şu an bulunduğu ileri seviyeye taşıyan Ak Parti'yi destekleyeceğiz. Apoletli apoletsiz darbelere!, faiz lobilerinin dayatmalarına, dış ve iç mihraklar tarafından kaleme alınan kaotik senaryolara, bu ülke kaynaklarını sömürmek isteyen tüm güçlere karşı sesimizi gür bir şekil de çıkaracak, demokrasiye, istikrara, gelişmeye, anayasal düzene, hukuka, adalete destek vereceğiz. Esen kalın Link to post Sitelerde Paylaş
cemalege 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi Tayyib'e ve akp'ye oy atan müslümanlarda onların gerçekten müslüman olduğunu zannediyorlar.Onların dinlerine göre onlar munafık.Müslüman gibi namaz kılıyorlar ama işler farklı. Bu site'de akp'nin ne olduğu yazıyor bir bakın bence http://asasmachivelli.blogspot.com/2012/10/2-bolum-akpnin-kurulusu-sozde-kurdistan.html http://asasmachivelli.blogspot.com/2012/10/3-bolum-akpnin-sovalyeligi-politikas-ve.html Link to post Sitelerde Paylaş
katalan 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi Sn Katalan Liberal Demokrat'lar olarak, önümüzde ki seçimler de oyumuzu kullanacağız ve bu ülkeyi, 10 yıl evvel enkaz halinden alarak şu an bulunduğu ileri seviyeye taşıyan Ak Parti'yi destekleyeceğiz. Apoletli apoletsiz darbelere!, faiz lobilerinin dayatmalarına, dış ve iç mihraklar tarafından kaleme alınan kaotik senaryolara, bu ülke kaynaklarını sömürmek isteyen tüm güçlere karşı sesimizi gür bir şekil de çıkaracak, demokrasiye, istikrara, gelişmeye, anayasal düzene, hukuka, adalete destek vereceğiz. Esen kalın Başarılar diliyorum. Bu yalanı yiyecek hala liberal demokrat bulursan sandıkta ortak hareket edersiniz Papagan gibi ağzınıza bir darbe lafı almışınız ama onu yiyecek salak da kalmadı piyasada. Darbelerle beslenmiş şimdi de kurduğu sivil faşist mekanizma ile hukuksuzluğu tepeye vurdurmuş insanlar olarak inan komik ve zavallı kaçıyorsunuz. Yalanlarınızda ve zulmünüzde boğulacaksınız Link to post Sitelerde Paylaş
mesudiden 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi Başarılar diliyorum. Bu yalanı yiyecek hala liberal demokrat bulursan sandıkta ortak hareket edersiniz Papagan gibi ağzınıza bir darbe lafı almışınız ama onu yiyecek salak da kalmadı piyasada. Darbelerle beslenmiş şimdi de kurduğu sivil faşist mekanizma ile hukuksuzluğu tepeye vurdurmuş insanlar olarak inan komik ve zavallı kaçıyorsunuz. Yalanlarınızda ve zulmünüzde boğulacaksınız Sn Katalan Aksine, özgürlük, demokrasi, insan hakları diyerek, evrensel ve gelişmiş siyasal yapı özelliklerini dillendiren, ancak Mısır da yapılan "Askeri Darbe'yi" ülkemize uyarlamaya çalışıp, mevcut iktidara aba altından sopa göstermeyi adet edinen, 1950'de, çok partili döneme geçişten sonra, halkın oyunu alarak asla iktidara gelemeyen, aksine," Askeri Darbe'ler" ile hükumete gelerek, vesayet altında icra etmeyi bir görev olarak addeden, Führer'in "Gaz Odalarına" benzer "İkna Odaları" kurarak, baş örtülü hanım öğrencileri iknaya çalışan, ikna olmayanları ise üniversiteye almayan rektörleri, "Millet Vekili" sıfatı ile bünyesinde barındıran, halkı "Bidon Kafalı"" Göbeğini Kaşıyan Adam" "Makarnacı" "Kömürcü" gibi sıfatlar ile aşağılayan malum zihniyetin, bir defa daha necip Türk milleti tarafından hezeyana uğratılmasını izleyeceğiz. Esen Kalın Link to post Sitelerde Paylaş
katalan 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi Sn Katalan Aksine, özgürlük, demokrasi, insan hakları diyerek, evrensel ve gelişmiş siyasal yapı özelliklerini dillendiren, ancak Mısır da yapılan "Askeri Darbe'yi" ülkemize uyarlamaya çalışıp, mevcut iktidara aba altından sopa göstermeyi adet edinen, 1950'de, çok partili döneme geçişten sonra, halkın oyunu alarak asla iktidara gelemeyen, aksine," Askeri Darbe'ler" ile hükumete gelerek, vesayet altında icra etmeyi bir görev olarak addeden, Führer'in "Gaz Odalarına" benzer "İkna Odaları" kurarak, baş örtülü hanım öğrencileri iknaya çalışan, ikna olmayanları ise üniversiteye almayan rektörleri, "Millet Vekili" sıfatı ile bünyesinde barındıran, halkı "Bidon Kafalı"" Göbeğini Kaşıyan Adam" "Makarnacı" "Kömürcü" gibi sıfatlar ile aşağılayan malum zihniyetin, bir defa daha necip Türk milleti tarafından hezeyana uğratılmasını izleyeceğiz. Esen Kalın Dedim ya yalanlarınız Gezi olaylarında en salak liberali bile uyandıracak şekilde ortaya çıktı. Yukarıda yazdığın saçmalıklar ve masallarla ortada dolaşma zamanınız geçti. en demokratik eylemleri şiddetle, vahşetle bastırmaya kalktınız daha da acısı kara dilinize sizi rezil eden yüzlerce yalanı yapıştırdınız. İşiniz zor artık. Gerçek yüzünüzü tüm çıplaklığıyla ortaya koydunuz. Başı açık kadınlarımıza insan olarak görmediğiniz için her türlü zulmü yaptınız. Burada yazdığın herşey seni ancak rezil eder. Sana uyguladığınız zulüm ve faşizmle ilgili yüz sayfa yazı yazarım ama artık o kadar ortada ki debelenmeni seyretmek hoşuma gidiyor. Yav he he Link to post Sitelerde Paylaş
kirec 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi sandık herşey değildir... Link to post Sitelerde Paylaş
equus 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi (düzenlendi) Sn Katalan Liberal Demokrat'lar olarak, önümüzde ki seçimler de oyumuzu kullanacağız ve bu ülkeyi, 10 yıl evvel enkaz halinden alarak şu an bulunduğu ileri seviyeye taşıyan Ak Parti'yi destekleyeceğiz. Apoletli apoletsiz darbelere!, faiz lobilerinin dayatmalarına, dış ve iç mihraklar tarafından kaleme alınan kaotik senaryolara, bu ülke kaynaklarını sömürmek isteyen tüm güçlere karşı sesimizi gür bir şekil de çıkaracak, demokrasiye, istikrara, gelişmeye, anayasal düzene, hukuka, adalete destek vereceğiz. Esen kalın ya görüşlerinin ne olduğunu bile bilmiyorsun. Temmuz 5, 2013 tarihinde equus tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
katalan 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi bir liberal ve demokrasi olarak protesto hakkının kullanılmamasını nasıl açıklayabilirsin. ya daha görüşlerinin ne olduğunu bile bilmiyorsun. equus, Kılıktan kılığa giren bu zavallıya ciddi ciddi soru sormanı kınıyorum . Gözü önünde parçalanan kafalar, çıkarılan gözler, tecavüz edilmekten beter edilen başı açık kadınlar varken hala burada ağlıklık yapmaya cüret edecek kadar içinde bulunduğu durumu göremeyecek bu şahsı ciddiye almak abestir. Kendisi liberal falan da değildir. Demokrasiyi ise rüyasında kabus olarak görmüştür. Link to post Sitelerde Paylaş
albastı 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2013 gönderildi 3. Bir ihtimal daha var; AKP nin yönetiminde ki Türkiye nin bir daha seçimleri yapamaması. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts