Gaelo 0 Oluşturuldu: Eylül 8, 2013 Raporla Share Oluşturuldu: Eylül 8, 2013 Biz zaten biliyorduk sadece burdaki müslümanlari kizdirmak icin gösteriyorum Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi Neymış? Çocukların zekî olma olanaklarını bertaraf etmek gerek; çünkü zeKâ zararlıdır! Link to post Sitelerde Paylaş
Tabipp 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi (düzenlendi) 63 araştırmanın 53 ü ateistlerin daha zeki oldugunu söylüyor ama 10 uda dindarların... Doğru olan araştırmanın, bu 10 araştırmadan biri olmadııgnı nasıl ispat edecen Olasılık ateistlerden yana dersen, tesadufen ''düşünen bir beynın'' oluşma olasılıgını göz önüne alıp neden ''tesaduf'' seçenegının olasılık acısından ne kadar mantıksız olduğunu kabul etmıyorsunuz? İşinize hangisi geliyorsa ona yapışıyorsunuz ( edit:Ben bu akşam ateist olsam bu akşam daha zeki mi olacam ayrıca :D ) Eylül 8, 2013 tarihinde Tabipp tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
dawkins-richard 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi zekayı kullandıktan sonra dinlerin palavra olduğu açık zaten Link to post Sitelerde Paylaş
Audaz 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi Biz zaten biliyorduk sadece burdaki müslümanlari kizdirmak icin gösteriyorum Bu hangi gazete merak ettim. Link to post Sitelerde Paylaş
bir gün gelecek 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi Biz zaten biliyorduk sadece burdaki müslümanlari kizdirmak icin gösteriyorum ne saçma bir şey üzerinde araştırma yapılan insanların gerçekten ateist olup olmadıklarını nerden biliyorsunuz? Link to post Sitelerde Paylaş
Gaelo 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi ne saçma bir şey üzerinde araştırma yapılan insanların gerçekten ateist olup olmadıklarını nerden biliyorsunuz? Link to post Sitelerde Paylaş
hakdinislam 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi Kendine zeki diyip övünmekten başka bişey yapmamak en büyük Aptallıktır. Biraz ego büyüteceğinize terbiye haya namus şeref gibi konularda yoğunlaşın.Niye bunları saydım bazıları hariç ama çoğu bundan yoksunda ondan. Güzel bir söz var : Kendini akıllı sananlar kadar,dünyada aptal yoktur Link to post Sitelerde Paylaş
ChuckNorris 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi Kendine zeki diyip övünmekten başka bişey yapmamak en büyük Aptallıktır. Biraz ego büyüteceğinize terbiye haya namus şeref gibi konularda yoğunlaşın.Niye bunları saydım bazıları hariç ama çoğu bundan yoksunda ondan. Güzel bir söz var : Kendini akıllı sananlar kadar,dünyada aptal yoktur Sanma meselesi değil. Bizzat test edilmiş bir gerçek. Link to post Sitelerde Paylaş
bir gün gelecek 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi Sanma meselesi değil. Bizzat test edilmiş bir gerçek. yaw tamamda o kişilerin ateist olduğunu nerden biliyonuz yanlışmıyım? Link to post Sitelerde Paylaş
ChuckNorris 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi Söyle olabilir: Bir grup ateist kişi ile bir grup dindar kişileri toplayıp IQ testi yapıp karşılaştırmış olabilirler. Link to post Sitelerde Paylaş
Bağbozan 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi Kalpleri mühürlendiği için onunla akıl edemedikleri için beyinleri daha gelişmiş olabilir Link to post Sitelerde Paylaş
hakdinislam 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi Kalpleri mühürlendiği için onunla akıl edemedikleri için beyinleri daha gelişmiş olabilir Ya da senin gibi iki yeride gelişmemiş olanlarla araştırma yapmamışlar. Link to post Sitelerde Paylaş
ChuckNorris 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi Uzarr gider. Konu kapatılsın Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi yaw tamamda o kişilerin ateist olduğunu nerden biliyonuz yanlışmıyım? Söz konusu ülkeler, "laik" değil. Yani, insanlara, dînî kanaati sorulur. Bu deneylerde, insanlara gereken soru yöneltildi. Link to post Sitelerde Paylaş
Bağbozan 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi Ya da senin gibi iki yeride gelişmemiş olanlarla araştırma yapmamışlar. İstersen sümüklü çocuklar gibi birbirimize sataşalım senin yaptığın gibi. gerizekalı Link to post Sitelerde Paylaş
hakdinislam 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi İstersen sümüklü çocuklar gibi birbirimize sataşalım senin yaptığın gibi. gerizekalı Ben ne yaptım ki ? ben sadece tahmin yürüttüm olabilir diye !! ama sen ileriye gittin gerizekalı diyerek dediğim gibi kendini beğenenler daha aptal oluyorlar. EŞy hesabı sanada diyeyim .Evet evet ben gerizekalıyım sen zekisin sen yeterki ağlama.(sözde sümükşü bebe) Link to post Sitelerde Paylaş
Bağbozan 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi Ben ne yaptım ki ? ben sadece tahmin yürüttüm olabilir diye !! ama sen ileriye gittin gerizekalı diyerek dediğim gibi kendini beğenenler daha aptal oluyorlar. EŞy hesabı sanada diyeyim .Evet evet ben gerizekalıyım sen zekisin sen yeterki ağlama.(sözde sümükşü bebe) salak Link to post Sitelerde Paylaş
ehl-i dünya 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi ya ne olacağıdı. tabiiside daha zekiler xDxD lol yalnız hep dediğim gibi dine inanmak akıl, mantık işi olmaktan ziyade, duygusal ve psikolojiktir. kişi alleme-i cihan olsa, bütün ilimleri yalayıp yutsa, beynine küçük yaşlardan itibaren ilmek ilmek işlenmiş dini inancı kafasından atmak onun için gerçekten zordur. belli bir duygusal ve psikolojik eşiği geçmesi gerekir. kendine ateist sıfatını yakıştırmak öyle her babayiğidin harcı değüldür. Link to post Sitelerde Paylaş
hakdinislam 0 Eylül 8, 2013 gönderildi Raporla Share Eylül 8, 2013 gönderildi salak Tamam sen sus yoksa deneydeki sonucun yanlış olduğunu ispatlıyacaksın o derece yani. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts