Jump to content

Ateistler daha zeki.

Recommended Posts

• İleti 63
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

63 araştırmanın 53 ü ateistlerin daha zeki oldugunu söylüyor ama 10 uda dindarların...

Doğru olan araştırmanın, bu 10 araştırmadan biri olmadııgnı nasıl ispat edecen :D

Olasılık ateistlerden yana dersen, tesadufen ''düşünen bir beynın'' oluşma olasılıgını göz önüne alıp neden ''tesaduf'' seçenegının olasılık acısından ne kadar mantıksız olduğunu kabul etmıyorsunuz?

İşinize hangisi geliyorsa ona yapışıyorsunuz :D

( edit:Ben bu akşam ateist olsam bu akşam daha zeki mi olacam ayrıca :D :D :D )

tarihinde Tabipp tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Kendine zeki diyip övünmekten başka bişey yapmamak en büyük Aptallıktır. Biraz ego büyüteceğinize terbiye haya namus şeref gibi konularda yoğunlaşın.Niye bunları saydım bazıları hariç ama çoğu bundan yoksunda ondan.

Güzel bir söz var :

Kendini akıllı sananlar kadar,dünyada aptal yoktur

Sitelerde Paylaş

Kendine zeki diyip övünmekten başka bişey yapmamak en büyük Aptallıktır. Biraz ego büyüteceğinize terbiye haya namus şeref gibi konularda yoğunlaşın.Niye bunları saydım bazıları hariç ama çoğu bundan yoksunda ondan.

Güzel bir söz var :

Kendini akıllı sananlar kadar,dünyada aptal yoktur

Sanma meselesi değil. Bizzat test edilmiş bir gerçek.
Sitelerde Paylaş

İstersen sümüklü çocuklar gibi birbirimize sataşalım senin yaptığın gibi. gerizekalı :)

Ben ne yaptım ki ? ben sadece tahmin yürüttüm olabilir diye !! ama sen ileriye gittin gerizekalı diyerek dediğim gibi kendini beğenenler daha aptal oluyorlar. EŞy hesabı sanada diyeyim .Evet evet ben gerizekalıyım sen zekisin sen yeterki ağlama.(sözde sümükşü bebe)

Sitelerde Paylaş

Ben ne yaptım ki ? ben sadece tahmin yürüttüm olabilir diye !! ama sen ileriye gittin gerizekalı diyerek dediğim gibi kendini beğenenler daha aptal oluyorlar. EŞy hesabı sanada diyeyim .Evet evet ben gerizekalıyım sen zekisin sen yeterki ağlama.(sözde sümükşü bebe)

salak :)

Sitelerde Paylaş

ya ne olacağıdı. tabiiside daha zekiler xDxD lol

yalnız hep dediğim gibi dine inanmak akıl, mantık işi olmaktan ziyade, duygusal ve psikolojiktir.

kişi alleme-i cihan olsa, bütün ilimleri yalayıp yutsa, beynine küçük yaşlardan itibaren ilmek ilmek işlenmiş dini inancı kafasından atmak onun için gerçekten zordur. belli bir duygusal ve psikolojik eşiği geçmesi gerekir. kendine ateist sıfatını yakıştırmak öyle her babayiğidin harcı değüldür.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...