Jump to content

Eşcinselliğe nasıl bakıyorsunuz?

Recommended Posts

Kendilerini çok güzel anlatmışlar bir erkek arkadaşım 7 yaşında ruj sürdüğü için dışlanmış ellerinede kına yakmaktan hoşlanıyormuş. Kadın elbiselerine meraklıymış. Eşcinsellik bu olsa gerek, birde sapıklar var sırf haz alabilmek için birbirleriyle yatanlar var, çok örneğide mevcut şimdi çirkinleşmek istemiyorum

Sitelerde Paylaş
  • İleti 165
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

cd'yi

cd çaları

cd özelliklerini

bilen ve zaten kullanan;

bu arada gelişim psikolojisini de bilen ve cdden örnekleyip

cdçalar konusuna girmeden tabula rasa ile ilişkilendiren bana,

tam olarak neyi anlatmak istediğinizi, anlayamadım!

Yeni doğmuş bir insanla,gelişen insanı!

tabula rasa,boş bir hafıza

Cd,biriken bir hafıza

Cd çalar,beden,istenileni yapan.

Rw,akıl

Akıl,hafızadan alır bedene yaptırır.

Akıl devre dışı kalırsa ezberlenenler süzgeçten geçmeden bedenle eyleme dönüşür.

Sitelerde Paylaş

Yeni doğmuş bir insanla,gelişen insanı!

tabula rasa,boş bir hafıza

Cd,biriken bir hafıza

Cd çalar,beden,istenileni yapan.

Rw,akıl

Akıl,hafızadan alır bedene yaptırır.

Akıl devre dışı kalırsa ezberlenenler süzgeçten geçmeden bedenle eyleme dönüşür.

^_^ aynı resmi farklı fırçalar kullanarak boyamışız. tamamdır.

Sitelerde Paylaş

Ben eşcinselliğe karşıyım.

Genetik olmayan eşcinsellik din gibi öğrenilmiş çaresizlik ve koşullu şartlanmadır.

Tebrik ederim. 2014 yılı en cahili ödülüne aday oldunuz.

2013 Meksika seyahatinde ABD'li biriyle tanıştım. Hareketlerinden ve konuşma şeklinden gay olduğunu anladım ve sorduğumda bunu doğruladı. Biraz daha sohbet ettikçe merak edip ne zaman gay olduğunu anladığını sordum ve 15 yaşlarında dedi. Nasıl diye sorduğumda kız arkadaşı varken ona karşı hiç cinsi ilişki hissetmediğini ve ereksiyon olmadığını söyledi. Daha sonra erkeklerden hoşlandığını ve onları düşündükçe tahrik olduğunu söyledi.

Doğal olmayan sensin kardeşim. Bence interneti kapattır. Çık biraz insanlarla tanış. İnsan en iyi ve en bilgili kitaptır. İnsanları tanı. Ayrıca doğal demişken: http://www.news-medical.net/news/2006/10/23/20718.aspx

İngilizce biliyorsan acilen oku. Bilmiyorsan tercüme ettir. Ama belli ki araştırmayı seven tip değilsin, ben özetliyorum: 1500 türde homoseksüellik vardır, şempanze (en yakın arkabamız) ve aslanlar da bunlara dahildir.

Sitelerde Paylaş

Eşcinsellik konusu tartışılıp bir sonuca bağlanması gereken bir konu değildir. Herkes ayrı düşünebilir. Ve bunun bir zararıda yoktur. Eşcinsellik kesinlikle kötü diyemeyiz. Kesinlikle iyi birşeyde diyemeyiz. Sonuçta insan psikolojisi herşeyden önemli. Psikolojim rahat ise hemcinslerimle de ilişkiye girerim. Bu kimseyi ilgilendirmez.

Sitelerde Paylaş

bakin ne demisler;

The bonobo, Pan paniscus, looks pretty much like a common chimpanzee, Pan

troglodytes, and before 1929 they were not recognised as separate species. The bonobo, despite its other name of pygmy chimpanzee, which should be abandoned, is not noticeably smaller than the common chimpanzee. Its body proportions are slightly different, and so are its habits, and that is the cue for its brief tale. The primatologist Frans de Waal put it neatly: "The chimpanzee resolves sexual issues with power; the bonobo resolves power issues with sex...' Bonobos use sex as a currency of social interaction, somewhat as we use money. They use copulation, or copulatory gestures, to appease, to assert dominance, to cement bonds with other troop members of any age or sex, including small infants. Paedophilia is not a hang-up with bonobos; all kinds of philia seem fine to them. De Waal describes how, in a group of captive bonobos that he watched, the males would develop erections as soon as a keeper approached at feeding time. He speculates that this is in preparation for sexually mediated food-sharing. Female bonobos pair off to practise so-called GG (genital-genital) rubbing.

Sitelerde Paylaş

Hayvan olduğumu nasıl kanıtlarsın basit bir şekilde? Hangi hayvan düşünebiliyormuş?? Eşcinsellikten konu nereye gitti :mellow: İstersen özelden yaz konu dağılmasın

sen de diğer bütün hayvanlar gibi beslenir ve afedersin sıçarsın. bu senin anlayacağın basitlikte sanırım. daha net bir kanıt istersen, değil sadece hayvanlar alemi, bütün canlı aleminde glikoliz reaksiyonlarında aynı enzimler kullanılır.

ayrıca aslanların av organizasyonlarına belgesellerden bi göz at. bak bakalım ne kadar düşünebiliyorlarmış.

Sitelerde Paylaş

Kaliteniz bumu!

Bide derler tercih değil hormon bozukluğu.

Üzüm,üzüme baka baka kararır. Gerçekten kararır yok ya kararmaz!

Bunun benim kalitemle hic bir ilgisi yok!!

Bu islamin kalitesidir ne yazikki yukarda foto atmaya calistim !!

Lakin bilgisayarim sorunlu ama buna örnek bu gün acilan baska konu baliginda buna benzer bir fotoda vardi!!

Hacta bir baba 3 veya 5 yasindaki bir cocugun eline verdigi tasi gösteren muhtesem bir kare !!

NOT=Escinselik konusunda sana katildigimi aksini düsünmenin aptalca olacaginida söylemistim !!!

Bilmiyorum sen benim kurmus oldugum cümleden ne anladin!!!

Sitelerde Paylaş

Bunun benim kalitemle hic bir ilgisi yok!!

Bu islamin kalitesidir ne yazikki yukarda foto atmaya calistim !!

Lakin bilgisayarim sorunlu ama buna örnek bu gün acilan baska konu baliginda buna benzer bir fotoda vardi!!

Hacta bir baba 3 veya 5 yasindaki bir cocugun eline verdigi tasi gösteren muhtesem bir kare !!

NOT=Escinselik konusunda sana katildigimi aksini düsünmenin aptalca olacaginida söylemistim !!!

Bilmiyorum sen benim kurmus oldugum cümleden ne anladin!!!

Sizin kaliteniz kendi adınıza belirlediğiniz doğrunuzu demiştim. Yazdığınızdan şunu anladim. Ayrımcılık...

Eş cinsel birine evlatlık çocuk verilmesi uygundur. Müslüman bir aileye evlatlık verilmesi yanlıştır. Kimin doğru evlat yetiştirecegini nerden biliyorsunuz. Resim deki görüntüyü baz alarak tüm müslümanları nasıl sorumlu tutarsınız? O foto bir inancın gereğini göstere bilir fakat bir çocuğun nasıl bir ahlak ile yetiştigini göstermez. Ilerleyen yıllarda yaptığının anlamsız olduğunu görenebilir,akıl edebilir. Yada asıl şeytan aklının içinde onu taş yerine doğrular(güzel)la uzaklaştırıldını akıl edebilir. Siz şimdi müslüman bir aileye verilen çocuğun kendileri gibi yetiştirldini söylerken eşcinsel birine verilen çocuğun kendileri gibi yetiştirileceni es geçiyorsunuz. Bu huyu,benimsemeyi,kimliği ritüllerrle bir tutmuyoruz. Bu formda hacca gidip ezberletilen ritülleri terk edenleri görebilirsiniz fakat eşcinsel olan birini zor görürsünüz.

Sitelerde Paylaş

bu yazdıklarından çıkarılacak SONUÇ:

kimse "hadi ben eşcinsel olayım" diyerek olmuyor.....değil mi ? yani eşcisellere KARŞI olmak kadar saçma bir şey olamaz bu durumda ?

Doğru ama bu eşcinseller toplumda eşcinsel eğilimlerin artmasına sebeb olur.

Bu yüzden bunların eşcinsel olma sebebleri ortadan kaldırılmalı.

Sitelerde Paylaş

bu yazdıklarından çıkarılacak SONUÇ:

kimse "hadi ben eşcinsel olayım" diyerek olmuyor.....değil mi ? yani eşcisellere KARŞI olmak kadar saçma bir şey olamaz bu durumda ?

Sitelerde Paylaş

Tebrik ederim. 2014 yılı en cahili ödülüne aday oldunuz.

2013 Meksika seyahatinde ABD'li biriyle tanıştım. Hareketlerinden ve konuşma şeklinden gay olduğunu anladım ve sorduğumda bunu doğruladı. Biraz daha sohbet ettikçe merak edip ne zaman gay olduğunu anladığını sordum ve 15 yaşlarında dedi. Nasıl diye sorduğumda kız arkadaşı varken ona karşı hiç cinsi ilişki hissetmediğini ve ereksiyon olmadığını söyledi. Daha sonra erkeklerden hoşlandığını ve onları düşündükçe tahrik olduğunu söyledi.

Doğal olmayan sensin kardeşim. Bence interneti kapattır. Çık biraz insanlarla tanış. İnsan en iyi ve en bilgili kitaptır. İnsanları tanı. Ayrıca doğal demişken: http://www.news-medi...0/23/20718.aspx

İngilizce biliyorsan acilen oku. Bilmiyorsan tercüme ettir. Ama belli ki araştırmayı seven tip değilsin, ben özetliyorum: 1500 türde homoseksüellik vardır, şempanze (en yakın arkabamız) ve aslanlar da bunlara dahildir.

Doğada var ise sen neden eşcinsel olmuyorsun?

Doğada var olan herşeyi yapmalısın.

Naturalist felsefeni savunacaksan bilimide savunma doğada bilim ile uğraşan insandan başka bilinen canlıda yok.

Doğada internette yok.Asıl internete girmemesi gereken sensin.

Doğada hastalıklar var diye hastalıklarada çözüm bulmayalım.

tarihinde Doga_Bilim tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

ÖNCE BUNLARI ÖLDÜRMELİ O ZAMAN...çünkü EŞCİNSELLİĞE teşvik ediyorlar....

sonra da eşcinselliğe sebeb olan DİĞER etmenler ortadan kaldırılmalı.... ???

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...