fizikalist 0 Oluşturuldu: Ağustos 5, 2014 Raporla Share Oluşturuldu: Ağustos 5, 2014 İslamda Fatıma Muhammed ile Haticenin kızıdır. Fatıma, Muhammed 45 yaşında iken doğduğuna göre, Hatice Muhammed'den en az 15 yaş büyük olduğuna göre, Bir kadın 60 yaşında doğuramayacağına göre, Fatıma Nasıl Oluşmuştur? Link to post Sitelerde Paylaş
sanalkabus 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi Nasıl meryem in rahmine isa yı koyduysa,haticenin rahmine de fatıma yı koymuştur Allah için ne kolaydır Link to post Sitelerde Paylaş
nasrullâhi 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi hacı amca duymasın en azından yaşadığına inanıyorsun büyük gelişme Link to post Sitelerde Paylaş
fizikalist 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi hacı amca duymasın en azından yaşadığına inanıyorsun büyük gelişme Yaşayıp yaşamamasının bir önemi yok. Önemli olan bu konu. Ne oldu? Buna açıklama bulamadınız mı interneti karıştırırken? Ayşenin yaşı değil ki bu büyüte büyüte yaşını reşit yapasınız. Link to post Sitelerde Paylaş
fizikalist 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi Ben Hacının yerinde olsam, yaşamadıklarının kanıtı için bu karakterlerin doğum tarihleriyle olayları yan yana getiririm. Bunun gibi daha bir çok tutarsızlık var. Bu tutarsızlıklar uydurulmuş kahramanlar olduklarını gösteriyor. Link to post Sitelerde Paylaş
bir_akil_insan 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi İslamda Fatıma Muhammed ile Haticenin kızıdır. Fatıma, Muhammed 45 yaşında iken doğduğuna göre, Hatice Muhammed'den en az 15 yaş büyük olduğuna göre, Bir kadın 60 yaşında doğuramayacağına göre, Fatıma Nasıl Oluşmuştur? Ayrıca, Muhammed'i çocuk düzerlikten kurtarmak için Aişe'ye 10 yaş ekleme çabaları sonucu, Hatice'nin aslında Fatma'yı 70 yaşında, büyük kardeşlerini de 60lı yaşlarda doğurduğu ortaya çıkar. http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=58581&st=40#entry1190398 Link to post Sitelerde Paylaş
nasrullâhi 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi Ben Hacının yerinde olsam, yaşamadıklarının kanıtı için bu karakterlerin doğum tarihleriyle olayları yan yana getiririm. Bunun gibi daha bir çok tutarsızlık var. Bu tutarsızlıklar uydurulmuş kahramanlar olduklarını gösteriyor. hacı amca senin kadar kafasız değil uydurduğun yaşın 45-60 olmadığını çok iyi biliyor Link to post Sitelerde Paylaş
fizikalist 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi hacı amca senin kadar kafasız değil uydurduğun yaşın 45-60 olmadığını çok iyi biliyor Ben neden uydurayım ki. Ortada uydurulan sizin hikayeniz. Ben de buraya son derece makul bir başlık açtım. Hatice 60 yaşında çocuk mu doğurdu? Link to post Sitelerde Paylaş
RedDragon 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi Yalanlarin icerisinde yuzuyor bunlar anlamaz. Link to post Sitelerde Paylaş
zeus- 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi Bazı kadınlar ileri yaşlardada doğum yapabilirler. Bunu örnekleri vardır. Link to post Sitelerde Paylaş
fizikalist 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi Bazı kadınlar ileri yaşlardada doğum yapabilirler. Bunu örnekleri vardır. Konu dışı bu. Böyle bir şey literatürle aktarılırdı. Yani 60 yaşında doğum mucize gibi bir şey. Dillere destan edilirdi sizin dediğiniz gibi yaklaşılsaydı hikayede. Bu unutulmuş bir boşluk. O yüzden kimse oraya odaklanmamış. Odaklansalardı bundan iyi malzeme mi olurdu? Allah 60 yaşında doum nasip etti, mucize bu, diye kayda geçer ve yüzlerce rivayeti olurdu. Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi İbrahim'in karısı 100 yaşında çocuk sahibi oluyor da Muhammed'in karısı neden 60 yaşında çocuk sahibi olmasın? Allah'ın işi işte. Kafasına göre insanlara müdahele ediyor. Link to post Sitelerde Paylaş
bir_akil_insan 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi (düzenlendi) Bazı kadınlar ileri yaşlardada doğum yapabilirler. Bunu örnekleri vardır. Sıradışı olaylar, kayıtlara alınır ve bire bin katılır. 70 yaşında doğuran kadın, hele ki günümüzde yaşam süresi hiç olmadığı kadar uzamışken bile, sıradışıdır; haber değeri taşır . Bundan 1400 yıl önce, ortalama yaşam süresi neredeyse bugünün yarısı kadar iken Hatice'nin emektar bedeni 60-70 yaşında 4+ bebe çıkartsa idi, Muhammed'den önce ona tapıyor olurlardı. Ağustos 5, 2014 tarihinde bir_akil_insan tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Ph0enix 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi Sıradışı olaylar, kayıtlara alınır ve bire bin katılır. 70 yaşında doğuran kadın, hele ki günümüzde yaşam süresi hiç olmadığı kadar uzamışken bile, sıradışıdır; haber değeri taşır . Bundan 1400 yıl önce, ortalama yaşam süresi neredeyse bugünün yarısı kadar iken Hatice'nin emektar bedeni 60-70 yaşında 4+ bebe çıkartsa idi, Muhammed'den önce ona tapıyor olurlardı. Kesinlikle katılıyorum.. bir hadis bile uydurulmamış en basitinden beklerdim yani Link to post Sitelerde Paylaş
zeus- 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi Fatma doğduğu zaman Haticenin yaşı ile hadis kaynağı var mı? Link to post Sitelerde Paylaş
fizikalist 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi Fatma doğduğu zaman Haticenin yaşı ile hadis kaynağı var mı? hatice ile Muhammed arasındaki yaş farkı en az 15. İslamın var oluş hikayesi buna dayalı. Muhammed kendinden büyük Hatice ile evlendi. Bu islamın mottosu. Büyüklük de 15 ile 25 yaş arasında değişir. Bazıları 15 der, bazıları 25. Ancak bu tutarsızlığı farkettiklerinde bahse girerim yaşları eşitleyecekler hatta Haticeyi küçültecekler Link to post Sitelerde Paylaş
Ph0enix 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi (düzenlendi) Fatma doğduğu zaman Haticenin yaşı ile hadis kaynağı var mı? Hadis varmı yokmu bilmiyorum ben görmedim.. Ancak mantıklı çıkarımlar yapılabilir. 40 yaşında evlenmiş haticeyle,6 çocukları olmuş 2 çocuk arası 2 yaş farkı varsa minimum,bu da haticenin yaşını en son doğum yaparken 50 olarak gösterebiliriz. Ağustos 5, 2014 tarihinde Ph0enix tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi Hadis varmı yokmu bilmiyorum ben görmedim.. Ancak mantıklı çıkarımlar yapılabilir. 40 yaşında evlenmiş haticeyle,6 çocukları olmuş 2 çocuk arası 2 yaş farkı varsa minimum,bu da haticenin yaşını en son doğum yaparken 62-63 olarak gösterebiliriz. Matematiğin biraz zayıf galiba, iki çocuk arası 2 yaş ise 40'a (6-1)*2=10 ekle, 50 bulunur. Link to post Sitelerde Paylaş
zeus- 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi Hadis varmı yokmu bilmiyorum ben görmedim.. Ancak mantıklı çıkarımlar yapılabilir. 40 yaşında evlenmiş haticeyle,6 çocukları olmuş 2 çocuk arası 2 yaş farkı varsa minimum,bu da haticenin yaşını en son doğum yaparken 62-63 olarak gösterebiliriz. 1 yaş arayla çocuk yapanlarda var. Link to post Sitelerde Paylaş
Ph0enix 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi evet matematiğim çok iyi değil. düzelttim sağol Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts