Jump to content

bilirkisi

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    798
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

2 Takipçiler

bilirkisi Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ABD

Güncel Profil Ziyaretleri

6.605 profil görüntüleme
  1. Bu konuyu direk tavanarasina acman isabet olmus. Bu videonun altinda yazilmis bir iki tane yorumu okursan nasil birsey oldugunu anlarsin. Google translate kullanabilirsin. Almanca-Ingilizce tercume gayet iyi calisiyor. Eger hic durmuyorsa (surtunmeyi iyice azaltip cok uzun sure calismasi normaldir) muhakkak gizli bir enerji kaynagi vardir. Bu islerle daha fazla ugrasma istersen. Bir de su sayfa da ilginc: https://lockhaven.edu/~dsimanek/museum/themes/fake-pm.htm
  2. bilirkisi

    Devridaim ve termodinamik hakkında ne biliyorsunuz?

    Can Ahmet, Devr-i daim makineleri calismaz. Bilinen en eski devr-i daim makinesi 1150 yilina ait. https://tr.wikipedia.org/wiki/Devridaim_makinesi Insanlar makine yapmaya basladiktan beri bu konuda ugrasmislar. Bir nevi 'simya' yani. Bu bahsettigin duzenek ve benzerleri daha once dusunulmus, ama hicbiri basarili olmamis. Google'da "float belt perpetual machine" diye aratirsan kendin de gorebilirsin. Ben buldugum ilginc bir kac tanesini ornek vereyim. Senin aletin bir benzeri surda: http://d1068036.site.myhosting.com/ePhysics.f/labIII_5.html
  3. bilirkisi

    Şakirtin,Efe Aydal ile imtihanı

    Sevgili Nolan, Herkesi cok kolay elestiriyorsunuz. Siz bu konuda burada kimliginizi gizleyerek yazdiginiz sivri yazilar haricinde ne yaptiniz? Kendinden baska herkesi kafir ilan eden yobaz muslumanlardan hic bir farkiniz yok. Lutfen biraz da kendinizi elestirin. Sizin gibiler potansiyel ateistlerin ateist olmasini 10 yil geciktirebilirler.
  4. bilirkisi

    Allah'tan Faydalı Metalurjik Bilgiler

    Bu nasil kafa, naralar atip zafer turu atma daha, gonderdigim videoyu seyret once. Hem konusan ne de olsa musluman!
  5. bilirkisi

    Allah'tan Faydalı Metalurjik Bilgiler

    Birakin muslumanlar kendi kendilerini yalanlasinlar. "There are no scientific miracles in the Quran" - Kuran'da bilimsel mucize yoktur. https://youtu.be/kVgwHlXjcsA
  6. bilirkisi

    Dawkins'in cevapsız kaldığı an

    Muslumanlarin alinti ahlaksizligini duzeltmek yine ateistlerin basina kaliyor. Maalesef Turkce altyazili degil. http://www.youtube.com/watch?v=qgREBxRUb0Q Yukardaki montajin ilk kismi 30. dakikadan, ikincisi 1:13:00'dan. Dawkins, Lennox'un eblehce ateizm bir inanctir soylemine guluyor sonra da cevabini veriyor. Bir de montaji yapan utanmadan "Bu videonun amaci kimseyi kucuk dusurmek degildir" yazmis basinda. Sizin gibiler ahlaksizca montajlardan medet umar ancak. Hitler'i ateist, Darwin'i teorisine suphe duyan bir zavalli, Einstein'i da dindar biri yaparsiniz.
  7. bilirkisi

    Dawkins'in cevapsız kaldığı an

    Cok usturupluca yapilmis kisa bir alinti. Problem de bu zaten. Sonrasini da versene. Herif laf cambazligiyla Dawkins'in karisini olaya karistirmis, sonra da kesintiyi yapan vatandas ta zafer ilan etmis. Peeh!
  8. bilirkisi

    Ateistler İslam Konusunda Cahildirler!

    Kemal, Bak bakalim burda hakaret var mi? Bilemiyorum, nasil bu kadar sacmalayabiliyorsun?
  9. bilirkisi

    SAABİİLİK

    Presibini yiyeyim. Senin hakaretlerine de biz cevap vemeyince, ateistler cevaB vermedi diye kasim kasim kasiliyorsun. Yazilanlari okuyup anlamiyorsan "gerizekali" hitabini hakediyorsundur.
  10. bilirkisi

    Ateistler İslam Konusunda Cahildirler!

    Kemal, hikayeler karin doyurmuyor. Bize elle tutulur, akilla, mantikla celismeyen bir ispatla gel. Yoksa git. Biz de rahat edelim, sen de.
  11. bilirkisi

    SAABİİLİK

    Kemal, ordan oraya hoplayip zipliyorsun. Git de sana sorulan sorulara cevap ver once. Allahin ispati ne? Peygamberin ispati ne? Kuranin ispati ne? Dongusel mantiktan baska birsey var mi?
  12. bilirkisi

    Ateizm bazı şeyleri isbatlamak zorunda değil mi?

    Baslik sahibine cevap vereyim: HAYIR! "Muddei iddiasini ispatla mukelleftir." Iddia sahibi ise teistlerdir. Ateistlerin yapabilecegi tek sey teistlerin delillerini incelemektir. Cunku yoklugun ispati istenemez. Bu arkadasa "gerizekali" demekte bir beis gormuyorum. Hakaret olarak ta kabul etmemesi gerekir diye dusunuyorum. Cunku Allah'i henuz ispatlayamasa da bize zeka geriligini cok kuvvetli delillerle ispatlamis durumda.
  13. bilirkisi

    Ateistler İslam Konusunda Cahildirler!

    Kompleks birseyin daha kompleks bir sey tarafindan yaratildigini kabul edersen, isin zor. O zaman bizden cok daha kompleks olan allahi da, daha da bir kompleks olan baska bir sey yaratmis olmasi lazim. Bu boyle uzayip gider. Neden allah ta durmamiz gerekiyor? Dogada hersey basitten komplekse giderken, sen niye kendini zora sokuyorsun bastaki kabul ile?
  14. bilirkisi

    Ateistler İslam Konusunda Cahildirler!

    Gerizekali arkadasim, benim yazdiklarima cevap bekliyorum. Varsa tabii. Ama, once su meshur lafin kisa bir tahlilini yapayim. 1. Allah kelimesi yerine herhangi baska bir dinin tanrisini yahut herhangi mistik bir terimi koy, ne degisti? 2. Onu kaybeden sacmaliklardan ve buyuk bir yukten kurtulur, hayatini dogmalar ile karartmasina gerek kalmaz.
  15. bilirkisi

    Ateistler İslam Konusunda Cahildirler!

    Yanlis quote yapmissin, o benim degil kemal gerizekalisinin dedikleri.
×
×
  • Yeni Oluştur...