Jump to content

Reaksiyon

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Reaksiyon Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. Küfüre karşıyız,

    Şiddete karşıyız,

    Herşeyiz üstüne çekeriz bir sünger

    Ama son bir kere,

    Yaramı ye Oğuz, Yaramı ye Oğuz

  2. bir bok bilmiyor, küfürbaz dangalağın teki.

    ateist olduğum halde bunun anasını hangi eşek becermişte anibal ortaya çıkmış pek merak ediyorum.

  3. Tam bir çılgın.

  4. allan ezik denyosu, forumda ordan burdan okuduğu iki üç ucuz kitabın propagandasını yapar, zavallı entel yanaşması. tam eğlencelik bir fenomen.

  5. Bu zavallı, Diyalektik Materyalist olduğunu sanır, oysa savundukları daima Holbach materyalizmine yani Mekanist Materyalizme ait savlardır.

  6. Tam bir Liseli. :)

  7. Reaksiyon

    ASKERLİK MESELESİ

    Bir dönem buna kafayı fena takmıştım. 18'ime yeni girdiğim ve 21 yaşına kadar süren dönemde. Sonra baktımki askerlik maskerlik aslında hava cıva bir şey. Şu an 24 yaşında olmama rağmen askere halen gitmedim. Okul tecili ile uzun bir süre gitmeyeceğede benziyorum. Orda burda askerde şöyle oldu böyle oldu, komutan şöyle etti böyle s.kti benzeri haberler okuyoruz. Ama biliyoruzki bu askerlik sadece belli bir kesime değil, herkese yöneltmiş bir uygulama. Bu nedenle bu tarz haberlerin pek kıymeti olmuyor açıkçası. Askerliğe kafayı takmamın arkasında, TSK'nın sürekli ordu olması ve sürekli orduları
  8. 1917 Ekim (Kasım) Devrimini yapan ekibin şefi mi dünkü çocuk Hadi bakunin bir halt beceremedi diyelim, Koca SSCB kurucusu Lenin hakkında böyle konuşmak için meczup olmak gerekir. Ölümünden sonra gelenler onun yaptığı devrimi bozmuş olabilirler, bu Marksizm-Leninizm'in yanlış olduğunu göstermez. Emperyalizm, Kapitalizmden ayrılmazdır. Çünkü Kapitalizmin en yüksek aşamasıdır. Emperyalist üretim ilişkileri Proleter Devrimle yıkılıp yerini Sosyalizme bırakacaktır. Son yıllarda öne sürülen Küreselleşme benzeri hayali sloganları altyapısı yok, bu nedenle Lenin'in tezleri güncelliğini sürdürmekted
  9. Reaksiyon

    Bu hangi ülkedir?

    İzlanda ülke değildir. Kendisine ait bir ordusu bile yok. Buzulların üstüne konumlanmış İngiliz-Hollandalı göçmenlerden oluşurlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...