Jump to content

UzaydanGelenAteyiz

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    117
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

UzaydanGelenAteyiz Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Location
    Jahilia
  • Interests
    Life and works of Medieval Prophet and Businessman Mahound.

Güncel Profil Ziyaretleri

840 profil görüntüleme
  1. Brunei'de eşcinsellere korkunç ceza - recm "Brunei, Şeriat yasalarını yürürlüğe koydu. Buna göre eşcinsel ilişki ve zina taşlanarak ölümle cezalandırılacak. Brunei Sultanı Hassanal Bolkiah, ülkesinde "İslami öğretilerin giderek güçlendiğini" görmek istediğini söyledi. Geçtiğimiz hafta Brunei hükümetinin internet sitesinden duyurulan cezaya dünyadan tepki yağdı ancak Sultan Bolkiah geri adım atmadı, "Brunei adil ve mutlu ülkedir" dedi. Yürürlüğe giren yeni yasa kapsamında hırsızlık yapanların da elleri kesilecek. İngiliz Guardian gazetesine konuşan Melbourne
  2. "Amerikan "The Daily Beast" sitesine konuşan, isminin açıklanmasını istemeyen ABD'li yetkililer, Trump hükümeti yetkililerinin, Suudi Arabistan ile nükleer teknoloji konusunda bir anlaşma yapılması konusunda uzun süredir aktif olarak çalıştığını aktardı." Iste...Dunya'yi radikal Islam'dan kurtaracak olan zati muhterem - Donalberg Trumpstein. https://www.ntv.com.tr/dunya/suudi-arabistan-nukleer-anlasma-icin-abdye-alternatif-arayisina-girebilir,wbZMeV5-Xk-4kLVXne0swg
  3. Ya sinagog saldirisindan sonra para toplayan Musloslar? Islam hosgoru dini falan degildir, fakat Islam'in bu agresif ve yobaz versiyonunu destekleyen Bati devletleri degil mi zaten? Ayrica Yahudilere karsi bu nefret Muslumanlara ozgu bir sey degil ki...Sadece Yahudiler bir cok yayin kurulusuna sahip olduklarindan boyle seyler cok daha cabuk duyuluyor ve fazla ses getiriyor. Ama Islam kesinlikle toleransli bir din degildir. Pakistan'dan Asia Bibi isimli Hristiyanin idam cezasina carptirilmasi ve avukatinin ulkeyi terk etmek zorunda kalmasi buna baska bir ortnektir. Fakat radikal Is
  4. Mesela Iran'in (o zamalar Persia) ikinci dunya savasi sirasinda 120 000 Polonya'liya siginak verdigini hatirlayalim.
  5. Bu biraz genelleme yapmaktir. Suriye'de, Irak'ta yuzyillardir var olan Hristiyan topluluklarini goz onune alirsak Islam'in her zaman bu kadar barbar bir din olmadigini goruruz. Islam'in kendisi vahsi bir dindir, o konuda bir itirazim yok, ancak Islam'da bir pasiflesme donemi olmustur (laikligin yukselisi ile). Islam'in bugunku halinin Vahabi mezhebinden kaynaklandigini dusunuyorum.
  6. UzaydanGelenAteyiz

    lenin antisemitizm konuşması

    Ah su zavalli Yahudiler...Iran'a nukleer bombayla saldirin diyen bu milyarder kumarhane sahibi sahis Trump'in yakin arkadasi ve secim kampanyasina buyuk bagis yapan biri.
  7. UzaydanGelenAteyiz

    Mesih Avrupa yıkıldığında gelecek

    Rabbi Netanyahu'ya Mesih'in gelmesi icin bir seyler yap diyor.
  8. Evet... Daha bir Yahudi zirvasi...Neymis? Gercek Mesih Avrupa (yani Edom) yikildiginda gelecekmis. Bu yuzden Islam'in Avrupa'yi isgal etmesi iyi bir sey. ?
  9. UzaydanGelenAteyiz

    lenin antisemitizm konuşması

    "Komünistler Nazilerden çok daha fazla insan öldürdü, ancak Holocaust'a ulaşmadılar." - Dennis Prager ✡ Orijinali: "The Communists killed far more people than the Nazis, but never matched the Holocaust." ?
  10. UzaydanGelenAteyiz

    ışid den intikam açıklaması

    Uluslararasi Ceza Mahkemesi'ni bile tehdit eden ulkeler olduktan sonra ne beklenebilir ki orman kanunlari disinda...
  11. UzaydanGelenAteyiz

    ışid den intikam açıklaması

    Su an Bati'da asiri sag Israil ile ittifak icindedir denebilir. Sanirim amaclari kamuoyunu boyle tartismali konular uzerinden - islami terorizm, gocmenler vs gibi kendi taraflarina cekmeye calismak. Hatta bircok asiri sagci Youtuberler - Paul Joseph Watson, Peter Sweden gibi Likud partisinin kendileriyle iletisime gecip sadece Muslumanlara ve Islam'a odaklanmalari konusunda para teklif ettiklerini bile itiraf etmistirler. Ilginc olan Lobi'nin diger istegi de bu kisilerin banka, finans ve Israil Lobisi gibi konulara deginmemesini istemesidir.
  12. UzaydanGelenAteyiz

    Geert Wilders'in gencligi

    Ben butun Yahudiler'den nefret etmiyorum. Akil ve vicdan sahibi bircok Yahudi var. Ancak kucuk, organize bir grup var (Evanjelistler de bunun buyuk bir kismini olusturuyor) ve hedefleriyle, planlariyla dunyaya cok zarar veriyorlar. Amacim propaganda yapmak degil, sadece bildiklerimi paylasmak.
  13. UzaydanGelenAteyiz

    Geert Wilders'in gencligi

    Netanyahu'nun Kehaneti ?
×
×
  • Yeni Oluştur...