Jump to content

Tedirgin

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Tedirgin Hakkında

  • Derece
    Member

Güncel Profil Ziyaretleri

513 profil görüntüleme
  1. Tedirgin

    öbür dünya'nın kesinlikle var olduğuna inanıyorum

    Şu salak soruları da sormaktan birtürlü sıkılmadınız. Başka bir "dünya" vardır belki çünkü farklı gezegenler vardır,sayılamayacak kadar. Bunların birkaçında elbette yaşam olacak. Önemli olan sahip olduğumuz tek dünyanın değerini bilmektir. Öbür dünyayı sonra düşünürsün. Hem varsa bile senin sapık İbrahimi "Dinlerinin" tasavvur ettiği gibi olmadığı kesin.
  2. Tedirgin

    2 tanrı

    İki tane tanrı oluyor da neden çok tanrı olmasın ? Ben Tanrılara/Tanrıçalara inanıyorum. Senin bahsettiğin inanç ise İbrahimi "Dinlerin" etkisi altında büyüyüp gelişmiş Zerdüştlük'te mevcuttur. İki tane büyük güç vardır. Birisi aydınlık ve iyi olan yani "Ateştir". Diğeri ise karanlık ve kötü olan "Ehriman'dır" İyi ile kötünün arasında savaş vardır. Yeryüzündeki kavganın "iyi" ile "kötü" arasında olduğuna inanılır.
  3. Yaşlı,yobaz,dinci,pisliklerden umudumuz tabi yok da gençlerden umudumuz var. Bu yaşlı,yobaz,camiden çıkmayan,insanlık düşmanı zombilerden (Genelde 50 yaş ve üzeri) yirmi sene sonra yavaştan kurtulmaya başladığımızda rahat edeceğiz. Ama o zamana kadar insanlara İslam'ın yol açtığı yıkımlardan ve nasıl bir ölüm programı olduğundan bahsetmeliyiz. Ek olarak da gençlere Spiritüel Satanizm'i doğru ve gerçek haliyle öğretmeliyiz. İbrahimi yobazlarla mücadele etmenin yolu budur.
  4. Sana göre zırva olabilir. Bu senin düşünmekten aciz basit bir "insan" olduğunu gösterir. Ateizm sadece ve sadece her güce sahip bir yaratıcıyı reddetmektir. Başka bir şey değildir. Ama düşünmekten aciz basit "insanlar" Ateizm'i yorumlarken aynı teistlerin düştüğü bataklığa düşerek Ateizm'i duygusuz,ruhsuz,üstün güçleri reddeten inatçı "ergenler" olarak yorumlar. Siz teistlerin düştüğü bataklığa düşmüşsünüz de haberiniz yok.
  5. Tedirgin

    BİZLER TANRIYIZ....

    İbrahimi dinlerdeki gibi kişiselleşmiş (Yani insanlar gibi özellikleri olan) "Tanrıları" çocukça bulan değerli bir bilim adamının sözlerini anlıntılayarak,bir kişiselleştirilmiş dinin "Tanrısını" savunmak sizce ne kadar doğru orantılıdır ? Madem bilim adamlarının sözlerine değer veriyorsanız (Ki bu da çok güzel birşeydir) neden bu bilim adamının tüm düşüncelerini paylaşmayasınız ki ? Öncelikle dürüst olmak gerekir. Değerli bir bilim adamını kendi düşüncelerimiz için kullanırsak bu bizi daha da aşağılık bir insana dönüştürür.
  6. Aslında bir ateist de Tanrı'ya benzer varlıklara inanabilir. Şöyle söyleyeyim: Ateizmde herşeye gücü yeten,sonsuz kudrete sahip bir tanrı yoktur. Ve sadece bunu reddetmeye dayalıdır. Fazlası da değildir. Ancak genel olarak Ateizmde sonsuz güce sahip olmayan yaratıcı güçlere (Belki uzaylı...?) inanılabilir. Bu felsefedir. Benim düşüncem de böyledir ve eminim ki benim gibi çoğu kişi de vardır. Çünkü bizi belki de deney yapan üstün güçlere sahip bilim insanları veya uzaylılar yaratmış olabilir. Neden olmasın ki ? Ben sadece sonsuz güce sahip olan yaratıcıyı reddediyorum. Yoksa sınırlı güce sahip
  7. Tedirgin

    Erdogan icin,Fransa cumhur baskani bakin ne dedi

    Tayyoş döneminde Türkiye her bakımdan geriledi. Saldırgan ve Neo-Osmanlıcı bir dış politika izleyerek,Osmanlı'nın kaybettiği topraklarda tekrar hakimiyet kurabileceklerini sandılar. Suriye'de sebep oldukları kaos ortamı da Tayyoş'un politikasının eseridir. İç savaşta dökülen kanlar onların ellerindedir.
  8. Tedirgin

    Müslüman Olmayan Müslümanlar

    Burada bahsedilen Tevrat değil Kuran'ın ta kendisidir. İslam zaten Tevrat'ın değiştirildiğini söylemekte. Bu ayetteki amaç insanları Kuran'daki sapıklıklara göre yönettirebilmeyi sağlamaktır.
  9. Tedirgin

    Müslüman Olmayan Müslümanlar

    "Allah'ın indirdiği ile hükmetmeyenler kafirlerdir" Maide 44. Bu ayete göre günümüzde kendisini Müslüman sanan ama demokratik,laik yönetimlerde yeralan kimseler Kuran'a göre Müslüman sayılmaz. Ama kim takar Kuran'ı ? Günümüzde bile neredeyse kimse Kuran ile başka bir inancı veya felsefeyi sentezlemeden yaşamıyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...