Jump to content

Muhammetin mucizesi


Recommended Posts

Muhammetin dini yaymak adına yaptığı işe yarar bir mucize varmıdır merak ediyorıum.

Muho neden Hiç savşmadan insanlar arsında huysuzluk dünyada düzensizlik çıkarmadan dini yayabilecek bir mucize yapmamış da Ayı iki ayırmak gibi hiç bir işye yaramayan gelecek nesillere sadece bir hikaye olarak kalacak bir mucize yapmıştır?

Bizim suçumuz nedir o günün insanlarına inanmaları için çeşitli mucize gösterilerinde bulunulurken bize kafa karıştırıcı sorular kalmış.--neyse mesele bu değil.

Mesele; Muhammet, allahın barış ve huzur için gönderdiği dini, hiç savaşmadan kimseyi öldürmeden, arap yarım adasına hapis kalmadan tüm dünyayı dolaşıp herkese mantıklı ve kalıcı kanıtlar göstererek yaymak gibi bir mucize yapmamış?

Adı üstünde bu mucize şimdi çıkıp ''o günün şartlarında muhonun bunları yapması imkansızdı'' demeyin ayı bölen adam bunu hayli hayli yapmalıydı.

Koskoca allahın resulü savaşmaktan başka çare bulamamış mı?

tarihinde NiHiL tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İslamın barışı; ancak islamın tamamen olmak kaydı ile kabul ettirilmesiyle alakalı bir durumdur.

Sindirmişse milleti, barış der:) Kendi inancını kabul etmeyenin katli ise, tamamen kendine göre haklı nedenlerden ötürüdür..

Ne diyor islam; "allaha ve peygamberine karşı gelen herkesin kollarını ve ayaklarını çapraz olmak üzere kesin, öldürün ya da oralardan sürün".. bu emir, tamamen barış kavramı dışında kalmış bir emir.. Ama haklı olarak.. Neden? Çünkü kuran öyle diyor..

Barış ise; bu emrin, karşı gelen herkes üzerinde uygulanmasından sonra ortada olan sessizliktir. Bütün demokrasi ve insan haklarından yana olan (çoğu zaman 1400 yıl öncesi islamla zıt düşen) düşünce bastırılır, islami kurallar dikte ettirilir, kadın hakları ona göre düzenlenir (buna bir de özgürlük denir:) ).. öyle gider.. boş beleş işler yani..

İslam bir çerçevedir. Çerçevenin içine özgürlük ve de barış derler.. Dışının ise katli vaciptir..

Link to post
Sitelerde Paylaş
ya john kol ayak meselesı dogrumu yaww bukadar sapıkcamı bırsey yazıyor

5/33. Allah ve Resûlüne karsi savasanlarin ve yeryüzünde (hak) düzeni bozmaya çalisanlarin cezasi ancak ya (acimadan) öldürülmeleri, ya asilmalari, yahut el ve ayaklarinin çaprazlama kesilmesi, yahut da bulunduklari yerden sürülmeleridir. Bu onlarin dünyadaki rüsvayligidir. Onlar için ahirette de büyük azap vardir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Muho neden Hiç savşmadan insanlar arsında huysuzluk dünyada düzensizlik çıkarmadan dini yayabilecek bir mucize yapmamış da Ayı iki ayırmak gibi hiç bir işye yaramayan gelecek nesillere sadece bir hikaye olarak kalacak bir mucize yapmıştır?

Kimsenin ayı ikiye ayırdığı falan yok.

Başka bir konuda bunu tartışmıştık.

Gunumuzde Muslumanlar bu resimde A ile gosterilen 200 km. lik bir ay vadisinin daha yakin cekilmis, uclarinin gozukmedigi bir resmini sitelerde dolastirip "aha ay yarilmis izi kalmis" seklinde seyler diyorlar.

(Ariadaeus vadisi A isaretiyle gosterilmektedir http://www.ne.jp/asahi/stellar/scenes/moon_e/moon_a32.htm )

Ayni 200 km.lik vadinin yakin resmi mesela su sitede sayfanin en altinda mevcuttur: http://www.answering-christianity.com/moon_split.htm

Konu linki; [link]

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 11 months later...

gerekirse 1 hurmayla 1234 kişiyi doyurur. orasından burasından su çıkartır -bak bu doğru olabilir aslında. kafasının üzerinde bulutla gezer.

ancak ben peygamberim, allah a inanın deyince millet sallamaz; savaşmak zorunda kalır.

garip...

tarihinde crossfox tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...