Emre1974tr 0 Oluşturuldu: Aralık 23, 2008 Raporla Share Oluşturuldu: Aralık 23, 2008 Size göre Milla Jovovich'in tablosunda mı, yoksa kendisinde mi daha usta bir tasarım ve estetik göze çarpıyor? Tablosu Kendisi Selam ve sevgiler. Link to post Sitelerde Paylaş
Pinokio 0 Aralık 23, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 23, 2008 gönderildi hangisi, çizim olan mı, orijinal mi? :lol: Link to post Sitelerde Paylaş
sonus 0 Aralık 23, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 23, 2008 gönderildi Milla'yı çizen yeteneksiz biriymiş, gerçeğini yapan da gayet yetenekliymiş:-) Link to post Sitelerde Paylaş
jadi 0 Aralık 23, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 23, 2008 gönderildi Tablo diye bula bula bunu mu buldun? Link to post Sitelerde Paylaş
thecrow 0 Aralık 23, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 23, 2008 gönderildi Bunların orijinalini yapan adam o kadar yetenekli değil. Az sivilce, güneş lekesi, kırışık temizlemedim fotoğraflardan. Link to post Sitelerde Paylaş
methos 0 Aralık 23, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 23, 2008 gönderildi orjinal dedigin resimde rutujlu...nereye varacaksan buradan Link to post Sitelerde Paylaş
crossfox 0 Aralık 23, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 23, 2008 gönderildi al işte, nereye gitti ellerim benim? ben de oradan bir şeye varacaktım belki... Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Aralık 23, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 23, 2008 gönderildi kara kalemle çizilmiş olanın milla olduğundan emin miyiz? hem elma ile armutları karşılaştırmamızı istemek gibi olmuş biraz bu soru. Link to post Sitelerde Paylaş
WerderBremen 0 Aralık 24, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 24, 2008 gönderildi Bu, kısaca dizayn konusu kafamı hala kurcalamaya devam ediyor.. Belki de evrimi iyi bilmememden dolayı.. http://forum.ateizm2.org/index.php?showtop...st&p=251757 Yalnız tasarımcılar da tasarımı sadece evrimle ilgili tutmuyorlar: http://akillitasarim.wordpress.com/2008/02...-dogmaya-karsi/ http://akillitasarim.wordpress.com/2008/09...seli-tam-metni/ Link to post Sitelerde Paylaş
Deicide 0 Aralık 24, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 24, 2008 gönderildi Başlık sahibi bu konuyu gün içinde somut tartışma içeriği ile doldurmazsa, başlık tavanarasına gidecek. Link to post Sitelerde Paylaş
himmler2 0 Aralık 24, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 24, 2008 gönderildi Tabiki kendisi. Muhteşem bir canlı. offf. offf. ham kayısı gibi. kütür kütür. emre bey. hakikaten güzel örneklendirme. ama hamileyken ki halinin resimlerini sakın koyma. hem savın boşa çıkar, hem ben üzülürüm. NE MUTLU MİLLA 'NIN FİLMİNE BAKANLARA. Link to post Sitelerde Paylaş
Rochader 0 Aralık 24, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 24, 2008 gönderildi Bu ne savunma emre kardesim kusura bakma ama sende geriye dogru bir adim atma gördüm yada kalite düsürme.. Cirkin insanlarda var onlara ne dersin ? ateistcafede tartisin.. deicidenin uyarisinida unutmayalim.. SAYGILAR Link to post Sitelerde Paylaş
kale 0 Aralık 24, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 24, 2008 gönderildi Sizce hangisinin tasarımı daha iyi?, tablosunun mu, yoksa kendisinin mi Soruya bakar mısınız. Bizi allah yaratmadıysa kim yarattı gibi. İlkinin tasarımcısı ortalıkta dolanıyor. İkincinin tasarlandığını nasıl da önkabul yapmış. Bir de çaktırmadan kıyas soruyor. Link to post Sitelerde Paylaş
yaman 0 Aralık 24, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 24, 2008 gönderildi hiç farketmez milla olsunda Link to post Sitelerde Paylaş
Emre1974tr 0 Aralık 24, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 24, 2008 gönderildi Cirkin insanlarda var onlara ne dersin ? SAYGILAR Sorum anlaşılmadı mı yoksa? Sizce hangisi daha bir usta işi? Sen cevaplamadan önce senin soruna cevap vereyim. Defalarca söyledik bu dünya "cennet ile cehennemin karışımı" bir yaşam içerir. Bu bağlamda, imtihan edilmek(kalbindekiyle yüzleştirilmek), bazı küçük haz(mükafat) ve ceza(ızdırapları) tatmak ve sonra da sonlanmak üzere tasarlanmıştır bu kainat. Senin bahsettiğin mükemmel güzellik, ızdırapsız hayat ve ölümsüzlük gibi şeyler, ahiret evreninde var. Çünkü cennetin hedefi de seni sonsuza dek sadece güzellikler ve mutluluk içinde, zenginlik içinde yaşatmaktır. Ama bu dünyanın hedefi başkadır ve yukarıda belirttim ne olduğunu. Bir yönetmen-senarist film çekerken-yaparken, hüzün ve mutluluk gibi zıtlıkları koyabilir filmine(dünya). Ya da sırf mutluluk(cennet). Ya da sırf hüznü ve ızdırabı sunabilir filminde(cehennem). Ama her şıkta da yöneticiyi rahatlıkla algılarsın. Selam ve sevgiler. Link to post Sitelerde Paylaş
HuseyinUzmez 0 Aralık 24, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 24, 2008 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
Deist 0 Aralık 24, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 24, 2008 gönderildi (düzenlendi) Geç tasarımı, Nefes alsın yeter. Aralık 24, 2008 tarihinde Deist tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
AnArchos7 0 Aralık 24, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 24, 2008 gönderildi sizce hangisi daha insaflı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts