Jump to content

Çocuğunuz Kuran'ı Ne Kadar Seviyor? Test Yapıp Ölçün.


Recommended Posts

Devletsiz bir hayat için kafa yorarken, emperyalizmi ve kapitalizmi incelerken, devrim üzerine düşünürken ve bu uğurda birşeyler yaparken Marks, Bakunin, Kropotkin, Makhno, Lenin, Troçki, Stalin, Mao, Tito v.b. gözardı edin.İnsanlar size neresi ile güleceğini bilir.

Gökyüzünün Tanrılarınada yeryüzünün Tanrılarınada HAYIR.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 57
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Putçuluk, sözünü alıntıladığınız insanı tartışmayı bitirici bir otorite ilan ederseniz söz konusudur.

Evet, Marks ve Lenin ML'ler için bitirici otoritedir. O yüzden ikisi de puttur, ML'ler de putperesttir.

Sen de buna dahilsin. Çünkü bunu reddetmen senin de putçu olduğunun en önemli kanıtıdır.

Kendini özgür ilan etmen yetmiyor, putlarından ve putperest arkadaşlarını savunmaktan vazgeçemiyorsun.

Atatürk'ü put haline getirmiş olanlar var elbette. Bunda haklısın. Ama sen bilinçli olarak bunun içine bütün Atatürk savunucularını da katıyorsun. Bütün Atatürk seven ve sayanlarını da katıyorsun.

Karşı devrimcilerin, Menderes'in çıkardığı Atatürk'ü koruma kanunundan dolayı bile Atatürkçüleri suçluyorsunuz. Atatürk'le ilgili saydığın bütün yapılanlar, SSCB'nin yıkılmadan önce Lenin için de yapılıyordu. Ve putçu ML'lerin hiçbiri bunu eleştirmiyordu.

Sen önce kendi gözündeki merteği çıkar da, ondan sonra başkasının gözündeki çöpü çıkarmaya yardımcı ol. O mertek gözünde iken doğru göremiyorsun.

Lenin'den, Stalin'den alıntılar bildirmek Kaynak göstermektir tabi, ama ML'lerin amacı putçuluğunu ispatlamaktır. ML'lerin akademik tartışması olmaz. Onların tartışması fraksiyon tartışmasıdır ve üstünlüklerini daha fazla Marksist-Leninist olduğunu göstermeye bağlarlar. O yüzden en çok Lenin'den-Stalin'den bahsedip alıntı yapan puanı kapar. Örneğin sosyalistlerin forumunda Atatürk'ün düşüncesine yer veremezsiniz. Verdiğiniz anda Kemalist damgasını yersiniz. Artık ne kadar haklı düşünceler de ortaya koysanız beyhudedir.

Böyle bir forumda haklılığını göstermek için putu Lenin'den alıntı gösteren kişiye "Lenin'in bunu söylemiş olması bunun doğru olduğunu kanıtlamaz." diye yanıt verin ve bilimsel açıklamaya kalkışın bakalım neler oluyor?

Freddie, yoksa sen bunları görebilecek kadar büyümedin mi? :lol:

tarihinde Pante tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Pante,

Cevap vermek için kendini gereksiz yere sıkmışsın, ortaya bu saçmalıklar dökülmüş. Ben senin bildiğin ML'lerden değilim. Hatta M'yim ama son dönemde ne kadar L olduğum tartışılır. Bir başlıkta Marks'ın değer kuramını bile eleştiren bendenize gözü kapalı bu eleştirileri yapıyorsun. Ben özgürlükçü solcuyum, geleneksel/bürokratik solcuların ne yaptığı beni ilgilendirmez. Sizin, -sana hitaben yazdığım önceki mesajımda belirttiğim- Atatürk putperestliğine benzer şeyler yapıyorlarsa onları da eleştiririz ama yapmıyorlar. Neden? Çünlü Lenin'in, Stalin'in ne heykeli kaldı artık ne de doğum/ölüm günleri anılıyor. Eskiden Rusya'da kutlanır mıydı bilmiyorum. Ama Türekiye'de devrimcilerce hiçbir zaman kutlanmadığını biliyorum. Bu yüzden size yaptığım eleştirileri ilkokul çocuğu gibi aynen iade etmeye kalkman büyük bir haksızlıktır. Deniz'in, Mahir'in, Nazım'ın hangi Lenin putlaştırmasını gördün de bunları yazıyorsun? Bir de devrimci geçinirsin! Putuna laf edince ne mal olduğun ortaya çıktı işte. Bugün varolmayan bir marksizm fetişleştirilmesini bahane edip hala diri olan Atatürk putperestliğinizin üstünü örtmeye kalkma. Komik oluyorsun.

Bu arada, ML örgütler arasında fraksiyon tartışması olur, sana ne? Bunun konuyla ilgisi ne? İki taraf da kendinin ML olduğunu iddia ediyor ve herhangi bir konuda ML'ye uygun tutumun kendininki olduğunu söylüyorsa, taraflar elbette kendinin daha fazla ML olduğunu göstermeye çalışır. Burada putçuluk mu var şimdi? Alla alla ya...

Bak sana/size bir eleştiri yapmıştım. Ben SSCB'deki gibi bir sosyalizmi aynen savunuyor değilim ve onu bolca da eleştirdim demiştim. Ama 1930'ları eleştiren, Atatürk'e eleştiri sıralayan bir Atatürkçü görmediğimi, bilakis bu eleştiriyi duyduklarında hırçınlaştıklarını söylemiştim. Benim eski solu değil özgürlükçü bir solu savunduğumu ama kendine Atatürkçü diyenlerin hala 1920'lerde yaşadıklarını söylemiştim. Hiçbir cevap vermemişsin. 1930'ları asr-ı saadet gibi gördüğünüz sürece size yapılan bağnazlık suçlamalarına laf etmeye hakkınız yok. Hele bilimin adını hiç ağzınıza almayan. Zira günümüzün sorunlarını çözmek için 80 sene önceyi bir darbeyle tekrarlama düşüncesi sadece gericiliktir. Kendinize özeleştiri yapmayı bile bilmiyorsunuz.

Biz Marks'ı da Lenin'i de eleştiriyoruz Pante. Ne bayrak fetişizmimiz var ne de vatan. Ne heykel tapınıcısıyız ne de doğum/ölüm yıldönümlerini anarken siz kadar bağnazlaşıyoruz. Kendinizi bizimle bir tutma. Marksistlerin entelektüel birikimi ve dünya felsefi-siyasi tarihine yaptıkları katkı nerede sizinki nerede. Sizin neye katkınız var Pante? Daha eleştiriye bile tahammülünüz yok ve özeleştiri dahi yapamıyorsunuz. Sizden ala yobaz mı var? Bir de bilim ile marksizm arasında sanki bir ayrım varmış ve Atatürkçüler pek bilimsel düşünürmüş gibi bir hava yaratmaya çalışmıyor musun, valla hasta oluyorum!

tarihinde Freddie_ tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Başlıkta yapılan anketin bir benzerini yaptım ve bu sana provokasyon gibi göründüyse, o halde başlıkta eleştirilen anketin de bir çeşit provokasyon olduğunu farketmen gerekiyor. Farkedebildin mi?

Provokatör diyor bana! Ulan haftalardır Atatürk güzellemesi yapıp liboşlar sizi ezmesin diye sizden yana oluyorum, şimdi bir kere eleştirdik diye anında provokatör mü olduk? Oha! Kadir-kıymet bilin biraz. Sen eskisin belli. Ukalalığından tanıdım.

Dallama kardeşim, nasıl da celallendin provokatörlüğün suratına vurulunca! Suçluluğunu bağırıp çağırarak örtebileceğini mi sanıyorsun ahlaksız? Alakasız bir başlıkda saçmaladın, resmen ortalığı karıştırmaya çalıştın, şimdi de cazgırlık yaparak bunu örtemezsin. Senin gibi bir boka benzemez provokatörleri nerede görsem ifşa eder, böyle bir pisliğin kapı önüne konulması için forum yönetimni de göreve çağırırım. Bu fikrimden de bağırıp çağırarak vaz geçiremezsin.

Karşıt fikir olmazsa forum olmaz. Kendi kendize çay demlersiniz burada. Üye fazlalığı olduğu için bu kadar şımarıksınız. Ben daha önce dört din karşıtı forum gezdim. Kendi blogum da var. Bu foruma muhtaç değilim. Havaya girmeyiniz. Zaten bu forumun eşekten düşeceği günler yakındır. Yakında üye arayacak ama bulamayacaksınız. Aha buraya yazıyorum. Freddie dediydi dersiniz.

Forumun düşeceği durumdan sana ne lan dallama? Seni müneccim mi öptü ki forumun geleceği hakkında kehanette bulunuyorsun? Eşşek senin üstüne düşsün e mi!

Karşı fikirden herkesi atıyorsunuz, bunu yaparken Atatürkçülüğü bahane ediyorsunuz; ondan sonra da size yobaz dendiğinde itiraz ediyorsunuz. Nasıl bir cinssiniz siz ben anlamadım ki arkadaş yahu! Git gide Platform'a çevirdiniz burayı. Senin gibi tipler hiç eksik olmuyor. Daha beşinci mesajında arkana Atatürk'ü alıp ahkam kesiyorsun. Artist!

Ahlaksız dallama, hem ortalığı provoke et, hem de terbiyesizce ciyakla. Var mı lan böyle bir utanmazlık?

Be süzme hıyar, nerede Atatürk'ü arkama almışım, nerede Atatürk'ten söz etmişim yalancı dallama? Laf kalmayınca önünüze geleni Atatürkçü ilan etme terbiyesizliği etmeniz artık baydı. Biraz kavram değişikliği yapın artık, tat vermez oldunuz...

Ben senin provokatörlüğü ifşa ettim, sen ise suç üstü yakalanan suçluların psikolojisiyle yaygara yapıyorsun ama boşuna; HALA YÖNETİMDEN BU PİSLİKLERİ TESPİT ETTİKLERİ ANDA KIÇLARINA TEKMEYİ BASARAK FORUMDAN DEHLEMELERİNİ BEKLİYORUM...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Freddie, eleştirdiklerinden çok daha putçudur.

Üstelik putları bir değil, birkaç tanedir.

Marks, Engels, Lenin, Stalin.

Bunlar, bir konuda tartışırken referansları putlarının söylediğidir.

Herhangi bir put, konu hakkında birşey söylemişse o konuda rajonu kesmiştir.

O konuda daha tartışılmaz.

Örneğin Kemalistlerde bu pek yoktur.

Yani kalkıp da "Atatürk Nutuk'ta şöyle demiş, şu konuşmasında böyle demiş" demezler pek.

İlkeler bellidir, onları savunurlar.

Ama ML'lerin forumlarını izlerseniz birbirlerine Lenin'in sözleri üzerinden üstün gelmeye kalkışırlar.

Örneğin,"Devlet ve İhtilal kitabının 78. sayfasında Lenin usta şöyle der:" diye bir putçu başlar konuşmaya.

Karşıt görüşteki bir başka putçu: "Ama Lenin Emperyalizm kitabının 15. sayfasında şöyle diyor:" diye devam eder. Aynı müslümanların Muhammed'e ait bir hadis araması gibi aranıp dururlar kitaplarda.

Bilim-milim hikaye, önemli olan putlarının söyledikleri.

Neden hala vazgeçemiyorlar yanlışlarından, üstelik önlerinde koca Sovyetler örneği varken?

Çünkü putlarının dediğine ters hareket edemezler. :lol:

Pante, o yaziyi bir daha oku. (xxx) isaretini bosuna koymadim.

Oraya istedigin ismi yazabilirsin. Marx, Engels, Lenin, Mao.. v.s. Dünyadaki bütün siyasetciler, filozoflar, ideologlar, ayetullahlar, dedeler elestirilebilir, elestirilmelidir.

Ama ne yazik ki ülkemizde M. Kemal cogu kez peygamber statüsüne konmaktadir.

Bir putu yiktim deyip te yerine biraz daha esnek bir put koymak, temel taslarini yerine oturtamama hastaligidir.

Kurtlar vadisi de, putlarin gölgesinde hortladi...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Freddie,

Putları yıkılınca; ML'lerin çoğu senin gibi L'sini attı, sadece M'leri kaldı ama tabularından bir türlü kurtulamadılar hala. O M'leri de liberal sol geçinen liboş takımının politikaları altında eziliyor.

Bana gelince ben defalarca açık açık yazdım.

Atatürk'ün, Kurtuluş Savaşı'nın, Atatürk döneminin savunmasını özellikle yapıyorum.

Çünkü içinde bulunduğumuz dönemin emperyalistlerin güdümündeki dinci-Kürtçü-liboş ittifakının Türkiye'deki antiemperyalist, bağımsızlıkçı, yurtsever güçleri tasfiye stratejisinin farkındayım.

Devrimciler, gericilerle-feodallerle-liboşlarla asla ittifak içinde olmazlar.

Liberallerle tek konuda ittifak yaparlar, ki o da demokratik devrimdir, feodalizmin tasfiyesidir.

Ama günümüzde öyle liberal çok az, çoğu liboş takımından iktidar yalakası işbirlikçiler.

Sen de sergilediğin çizgi ile bu işbirlikçilerle berabersin.

Ve yurtseverlere karşı tavır içindesin.

Her fırsatta Ulusal Kurtuluş Savaşının önderine saldırmaktasın.

Bu dönemde asla yapılmaması gerekeni yapmaktasın.

Tarih seni de, senin gibileri de affetmeyecek.

Bana dinci-Kürtçü-liboş takımının emperyalistlerden bağımsız hareket ettiğini kanıtla, sana hak vereyim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Aslında bunun çözümü basit, biz neden nefes tüketiyoruz ki. Adamların amacı masus konuları saptırmak ve hiç sebep yokken araya Atatürk’ü sokmak bununla da yetinmeyip put bilmem ne diyerek yüzsüzlüklerini kapatmaya çalışmaları.

Ki şu açılan başlık tartışmaya ve okunmaya değer bir konu değil.

Adam alakasız yere konuya Atatürk’ü mü soktu iletisi silinsin hepsi bu.

Link to post
Sitelerde Paylaş

selamlar

Yolun açık olsun ahi bey..

Bu arada ben çocuğuma test yaptım bu öğlen vakti. Benim çocuk orta derecede seviyor kuran'ı. Daha çok playstation 3'ü

seviyormuş. Almaz olaydık aldık alalı ders mers hakgetire..

tarihinde Zumkuful tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Freddie,

Putları yıkılınca; ML'lerin çoğu senin gibi L'sini attı, sadece M'leri kaldı ama tabularından bir türlü kurtulamadılar hala. O M'leri de liberal sol geçinen liboş takımının politikaları altında eziliyor.

Bana gelince ben defalarca açık açık yazdım.

Atatürk'ün, Kurtuluş Savaşı'nın, Atatürk döneminin savunmasını özellikle yapıyorum.

Çünkü içinde bulunduğumuz dönemin emperyalistlerin güdümündeki dinci-Kürtçü-liboş ittifakının Türkiye'deki antiemperyalist, bağımsızlıkçı, yurtsever güçleri tasfiye stratejisinin farkındayım.

Devrimciler, gericilerle-feodallerle-liboşlarla asla ittifak içinde olmazlar.

Liberallerle tek konuda ittifak yaparlar, ki o da demokratik devrimdir, feodalizmin tasfiyesidir.

Ama günümüzde öyle liberal çok az, çoğu liboş takımından iktidar yalakası işbirlikçiler.

Sen de sergilediğin çizgi ile bu işbirlikçilerle berabersin.

Ve yurtseverlere karşı tavır içindesin.

Her fırsatta Ulusal Kurtuluş Savaşının önderine saldırmaktasın.

Bu dönemde asla yapılmaması gerekeni yapmaktasın.

Tarih seni de, senin gibileri de affetmeyecek.

Bana dinci-Kürtçü-liboş takımının emperyalistlerden bağımsız hareket ettiğini kanıtla, sana hak vereyim.

Abi DEV-YOL kralına Leninsttir.Burda çok var DY dan biz anarşistleri Lenini dışlarız diye ellerinden gelse bir kaşık suda boğarlar.Ha burdaki DY lılar öyle sempatizan filan değil söyleyeyim burası Dersim, Hüseyin Cevahirin memleketi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

selamlar

Ben de anlamadım marcus bey.

Acaba özel mesaj attığım ünlü oyuncu Sibel Kekilli'nin filmlerini barındıran özel mesajı aldınız mı ? Atmıştım da.

Marcos'a marcus desende senin canın sağolsun.

Yok güzel insan linki alamadık sanat karşıtlarından biri engellemiş olabilir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dallama kardeşim, nasıl da celallendin provokatörlüğün suratına vurulunca! Suçluluğunu bağırıp çağırarak örtebileceğini mi sanıyorsun ahlaksız? Alakasız bir başlıkda saçmaladın, resmen ortalığı karıştırmaya çalıştın, şimdi de cazgırlık yaparak bunu örtemezsin. Senin gibi bir boka benzemez provokatörleri nerede görsem ifşa eder, böyle bir pisliğin kapı önüne konulması için forum yönetimni de göreve çağırırım. Bu fikrimden de bağırıp çağırarak vaz geçiremezsin.

Forumun düşeceği durumdan sana ne lan dallama? Seni müneccim mi öptü ki forumun geleceği hakkında kehanette bulunuyorsun? Eşşek senin üstüne düşsün e mi!

Ahlaksız dallama, hem ortalığı provoke et, hem de terbiyesizce ciyakla. Var mı lan böyle bir utanmazlık?

Be süzme hıyar, nerede Atatürk'ü arkama almışım, nerede Atatürk'ten söz etmişim yalancı dallama? Laf kalmayınca önünüze geleni Atatürkçü ilan etme terbiyesizliği etmeniz artık baydı. Biraz kavram değişikliği yapın artık, tat vermez oldunuz...

Sana hakettiğin üslubu içeren bir cevap yazmıştım ama sonra onu silip bu iletiyi yazdım. Çünkü önce senin ettiğin bu açık küfürleri koyultarak forum modlarına gösterip forum kurallarının herkes için geçerli olup olmadığını görmek istiyorum. Bakalım forumda küfür etmek yasak mı değil mi? Bakalım üstteki onca hakaretine rağmen atılacak mısın?

Küfür etmeyi ben de iyi biliyorum Oğuz. Sabrımı zorlama. Günlük yaşamda karşıma çıkıp bu ettiğin lafları etmeye yüreğin yetiyor mu? Yetmiyorsa, arkasında duramayacağın lafları söylemeyeceksin. Bak sana herkesin önünde çağrı yapıyorum. Bir üçüncü kişiyi şahit tutarak bana açık adres ver, çıkıp geleyim, ve ettiğin bunca hakareti bir de yüzüme karşı söyle bakalım! Kabul mü? Maçan yiyor mu?

Kimse yazdıklarıma sen gibi karşılık vermiyor, herkes cevap vermeye uğraşıyor sen ise provoke ve küfür ediyorsun.

Benden, bana haksızlık yaparak, küfredip yıldırarak veya sudan sebeple atarak kurtulacağını sanma.

Bende keçi inadı vardır, emek ve zaman ayırdığım bir yeri senin gibi beş para etmez biri yüzünden terketmem asla.

Gitsem de bin türlü adla geri gelip zehir-zıkkım ederim bu forumu sana. Nefret ettirme kendinden, yoksa kabusu olurum buranın.

Bu foruma kayıt olurken içeride senin karakterinde biri olduğunu bilseydim hiç bulaşmazdım buraya.

Ama bulaştık bir kere. Temizlemeden gitmem.

Benle uğraşmazsan ben de senle uğraşmam. Aksi halde benden çekeceğiniz olur. Bu da benden size bir UYARI'dır.

tarihinde Freddie_ tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Abi DEV-YOL kralına Leninsttir.Burda çok var DY dan biz anarşistleri Lenini dışlarız diye ellerinden gelse bir kaşık suda boğarlar.Ha burdaki DY lılar öyle sempatizan filan değil söyleyeyim burası Dersim, Hüseyin Cevahirin memleketi.

Onların Lenin'den de büyük putları var, Mahir.

Mahir yazmışsa, üstüne laf söylenmez.

Tabi Lenin'in yeri başkadır ama asıl put Mahir Çayan'dır.

50 sene geçse "Mahir, Hüseyin, Ulaş" sloganından vazgeçmezler.

Yine de en sağlam duruş onlardadır.

Zorda kalınırsa güvenle onların eli tutulabilir.

Ne varsa dillerinde vardır. Fokoculuktan, goşistlikten hazetmezler aslında. :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş

Onların Lenin'den de büyük putları var, Mahir.

Mahir yazmışsa, üstüne laf söylenmez.

Tabi Lenin'in yeri başkadır ama asıl put Mahir Çayan'dır.

50 sene geçse "Mahir, Hüseyin, Ulaş" sloganından vazgeçmezler.

Yine de en sağlam duruş onlardadır.

Zorda kalınırsa güvenle onların eli tutulabilir.

Ne varsa dillerinde vardır. Fokoculuktan, goşistlikten hazetmezler aslında. :lol:

Çoğu fraksiyon alevi milliyetçiliği yaparken onların desteğini çok gördüm niye yalan söyleyeyim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Küfür etmeyi ben de iyi biliyorum Oğuz. Sabrımı zorlama. Günlük yaşamda karşıma çıkıp bu ettiğin lafları etmeye yüreğin yetiyor mu? Yetmiyorsa, arkasında duramayacağın lafları söylemeyeceksin. Bak sana herkesin önünde çağrı yapıyorum. Bir üçüncü kişiyi şahit tutarak bana açık adres ver, çıkıp geleyim, ve ettiğin bunca hakareti bir de yüzüme karşı söyle bakalım! Kabul mü? Maçan yiyor mu?

Geç bunları kızım, bu komik zırvaları daha önce de söyledin, neremle güleceğimi bilemediğimden cevap dahi vermedim. Seninle bir yerde buluşsak, senden ürküp laflarımı yutacağımı, senden tırsıp cırım cırım korkacağımı falan mı sanıyorsun? Bir de utanmadan maçan yiyor mu diyorsun. Bu noktada başka şeyler de söyleyebilirdim ama ayıp olur diye söylemiyorum.

Kimse yazdıklarıma sen gibi karşılık vermiyor, herkes cevap vermeye uğraşıyor sen ise provoke ve küfür ediyorsun.

Benden, bana haksızlık yaparak, küfredip yıldırarak veya sudan sebeple atarak kurtulacağını sanma.

Bende keçi inadı vardır, emek ve zaman ayırdığım bir yeri senin gibi biri yüzünden terketmem asla.

Gitsem de bin türlü adla geri gelip zehir-zıkkım ederim bu forumu sana. Nefret ettirme kendinden, yoksa kabusu olurum buranın.

Benle uğraşmazsan ben de senle uğraşmam. Aksi halde benden çekeceğiniz olur. Bu da benden size bir UYARI'dır.

Sen edebinle yazsan, ortalığı karıştırmak yerine insan gibi yazmaya çalışsan, sana neden durduk yere laf söyleyeyim? Bu başlığı çok açık ve net bir şekilde provoke etmişsin, o halde müdahale eder, söyleyeceğimi söyler hatta daha da ileriye geçerim. Sen düzgün ol ki sana laf söylenmesin. Bunca yazan insan dururken seni özel mi seçiyoruz?

Ayrıca hayatta en nefret ettiğim, en sevmediğim şey tehdit edilmektir. Hiç bir tehdite de bu güne kadar papuç bırakmamışımdır. Sana kene gibi yapışır, burayı dar ederim. Her geldiğnde nefes dahi almana izin vermeden sustururum. Ama doğru dürüst yazar, forumu doldurmazsan, ne yazdığın neye inandığın beni ilgilendirmez. Ama bu şekilde yazarsan daima ensende olurum...

Haa, bana lanlı lunlu edepsiz bir yazı yazdın diyedir o uslupta bir yazı yazmam. Yani o yazıyı tetikleyen bizzat sensin... Yoksa özel bir durum yoktur...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bahisler açıldı Freddieye 10 papel yatırıyorum alalım bahisleri

biz zencilerde para .ok kumarhanenin komple hasılatını yatırıyorum gelen parayla Zenci Birliğini kuracaz hayırlısıyla.

NOT: Oğuz yaşlandı artık,Yaşlı rocky gibi işe yaramaz,Ama ben bir sürpriz bekliyorum oranı daha fazla ya,risk alıyorum oğuza veriyorum.

1532545996_l.jpg

tarihinde VahsiZenci tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yeri gelmişken kafasına soru işareti takılanlara minik bir açıklama;

Farklı bir nikle yazmamın özel bir nedeni vardır. Bu nedenin ne olduğunu izah etmeyeceğim, ama bilinmelidir ki bu iş birilerine oyun oynamak, bir takım komplolar kurmak veya başka bir hinlik olsun diye yapılmamaktadır. Ve aldığım her nik bir süre sonra kapatılıp, yerine yenisi gelecektir. Bu durumun ne kadar süreceği belirsizdir, ama şimdilik bu şekilde devam edecektir.

O nedenle, "aha da yakaladım, malum kişi tebdil-i kıyafet dolaşıyor, birilerine madik atacak" falan diye "evreka" takılmak anlamsızdır. Bu uygulamanın "çok özel" bir maksadı olması dışında, başka hiç bir amacı yoktur...

Link to post
Sitelerde Paylaş
Sen edebinle yazsan, ortalığı karıştırmak yerine insan gibi yazmaya çalışsan, sana neden durduk yere laf söyleyeyim? Bu başlığı çok açık ve net bir şekilde provoke etmişsin.

Evet, aynen böyle yapmış.

Şüphesi olan varsa dönüp mesajlara bakar ve konu Kur'an için açılmışken mesajların %90'nının nasıl Atatürk'e yöneltilmiş olduğunu görür.

Bu epeydir uygulanan bir taktikti.

Her konuya bir laf atıp konu ya Kürt meselesine getiriliyordu ya da Atatürk eleştirisine.

Bu takıma Freddie de katıldı.

Aslında Freddie bu takımdan çok farklı bir arkadaştı.

Son zamanda neler olduğunu bilemiyorum. :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu takıma Freddie de katıldı.

Aslında Freddie bu takımdan çok farklı bir arkadaştı.

Son zamanda neler olduğunu bilemiyorum. :lol:

bu liboşlarda böyle değildi aslında,sıra sıra töbe bismillah birşey oluyor bunlar,önce liboşlar sonra komüler coştu,devam edicek bu böyle,birileri kaçırıyor mu bunları napıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen edebinle yazsan, ortalığı karıştırmak yerine insan gibi yazmaya çalışsan, sana neden durduk yere laf söyleyeyim? Bu başlığı çok açık ve net bir şekilde provoke etmişsin, o halde müdahale eder, söyleyeceğimi söyler hatta daha da ileriye geçerim. Sen düzgün ol ki sana laf söylenmesin. Bunca yazan insan dururken seni özel mi seçiyoruz?

Yahu ortalığı proveke falan etmedim. Sadece düşüncemi söyledim. Üstelik çok sevimli bir şekilde söyledim. Zaten herkes cevap vermeye çalıştı, güzel bir tartışma oluyordu. Ama sonra sen geldin ve iş zıvanadan çıktı. Neden? Çünkü bilmediğim bir sebepten ötürü senin bana gıcığın var. Ben birkaç kez senle uyumlu olmaya çalıştım ama hiç umursamadın. Neyse... Bu başlıkta provokasyon yaptığımı sadece sen düşündün. Oysa böyle düşünmeyenler de vardı. Bırak da onlarla insan gibi tartışalım. Sen araya girme. Senin sinir sistemin fazla hassas. Küfretmesen yeter. Bak bu iletinde hiç hakaret etmemişsin. Demek ki isteyince oluyormuş.

Ayrıca hayatta en nefret ettiğim, en sevmediğim şey tehdit edilmektir. Hiç bir tehdite de bu güne kadar papuç bırakmamışımdır. Sana kene gibi yapışır, burayı dar ederim. Her geldiğnde nefes dahi almana izin vermeden sustururum. Ama doğru dürüst yazar, forumu doldurmazsan, ne yazdığın neye inandığın beni ilgilendirmez. Ama bu şekilde yazarsan daima ensende olurum...

Önce ''tehdit edilmeyi sevmem'' deyip, sonra kendin tehdit ediyorsun. :)

Ayrıca ben tehdit etmedim, olabilecekler için uyardım. İkisini karıştırma.

Biraz uyarılmadan üslubun düzelmiyor ne yazık ki.

Kim bilir ne zamandır bir kadın tarafından uyarılmamışsındır? :lol: (Masum bir şaka sadece, celallenme.)

Haa, bana lanlı lunlu edepsiz bir yazı yazdın diyedir o uslupta bir yazı yazmam.

Sağol be, nihayet. Hakaret etmesen yeter, zor birşey istemiyorum.

Geç bunları kızım, bu komik zırvaları daha önce de söyledin, neremle güleceğimi bilemediğimden cevap dahi vermedim. Seninle bir yerde buluşsak, senden ürküp laflarımı yutacağımı, senden tırsıp cırım cırım korkacağımı falan mı sanıyorsun?

Ben cinsiyetimi açıkladığımı hatırlamıyorum. Kız olduğumu nereden çıkardın? Belki erkeğimdir ve buluşmayı kabul etseydin sana bir sürprizim olacaktı, ne biliyorsun?

Her neyse, ağzının yularını tutmayı öğrendiğine göre bu konuda daha fazla yazışmak gerekmiyor.

Foruma neden farklı nicklerle girdiğini bilmiyorum, ilgimi de çekmiyor. Eğer istediğin buysa hiç ''evreka'' yapmam. Ama sen de biraz uyumlu ol be kardeşim, biraz kibar ol.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...