inevitable 0 Oluşturuldu: Haziran 2, 2011 Raporla Share Oluşturuldu: Haziran 2, 2011 (düzenlendi) En eski turuncu haline getirsek olmaz mı ya? En eskisi gibi? 2008'deki gibi, çok mu romantiğim nedir? Haydi imza toplayalım. Ayrıca 2008'de kim varsa forumda, geri gelsin hepsi. Hemen! Haziran 2, 2011 tarihinde inevitable tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
MissAtheist 0 Haziran 3, 2011 gönderildi Raporla Share Haziran 3, 2011 gönderildi İşin gücün yok mu birader? :p Link to post Sitelerde Paylaş
tolonbey 0 Haziran 3, 2011 gönderildi Raporla Share Haziran 3, 2011 gönderildi İşte böyleee, Sevgili mis gibi ataıst. Şu enterili Fellehlerin dillerini bir türlü bırahamıyoruz. Yoh isim Yoh birader Muhammet Yoh Ebuzüddin. Hemide ataıstsın,itme ileme. Türkçenin sesini bozuyonuz. Felleh benim dilimi gonuşmaycahda ben niye boğazımı yırtarah onun dili gonuşuyumku. Dönelim ana gonuya. Bende bu rengi sevmedim pek. Neyse. tolondede Link to post Sitelerde Paylaş
MissAtheist 0 Haziran 3, 2011 gönderildi Raporla Share Haziran 3, 2011 gönderildi Peki Tolon dedecim Link to post Sitelerde Paylaş
GokTengri 0 Haziran 3, 2011 gönderildi Raporla Share Haziran 3, 2011 gönderildi yaff tolon dede birader kelimesi ne kadar ingilizceden gelmişse türkçeleşmiş bi kelimedir, bu kadarda takmayalım konuşma şeklimize hangi dil değişmeden bozulmadan günümüze gelmişkide Türkçe bozulmadan gidecek. Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Haziran 3, 2011 gönderildi Raporla Share Haziran 3, 2011 gönderildi Kesinlikle haklısın.Bazı yapabildiğim işlemleri yapamıyorum ya da bana öyle geliyor,en iyisi modlara bir özel mesaj atayım. Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Haziran 3, 2011 gönderildi Raporla Share Haziran 3, 2011 gönderildi Kesinlikle haklısın.Bazı yapabildiğim işlemleri yapamıyorum ya da bana öyle geliyor,en iyisi modlara bir özel mesaj atayım. Özel mesaj atmamışsın, profilimde sormuşsun. Ben sana özel mesaj yazacaktım ama burada yazayım, diğer arkadaşlar da okusun. Bu soru sıklıkla soruluyor çünkü. Soruların şunlar: "iki şey soracağım birincisi Eskiden tüm üyelerin geçmiş mesajlarına bakabiliyordum şu anda ise konulardaki bazı mesajları -o da düzensiz- bir şekilde çıkıyor istediğimiz üyenin tüm mesajlarına sırasıyla nasıl ulaşabilirim.İkincisi isteyen istediği iletisini sildirebi..." Diyelim ki IFeelGood'un geçmiş mesajlarına bakmak istedin. Bildiğin gibi "find my content"e tıklayıp IFeelGood's Content yazan sayfaya giriyor ve onun yazdığı başlıkların listesine ulaşıyorsun. Ama sen sadece yazdığı iletilerin olduğu sayfayı istiyorsun. İşte bu "IFeelGood's Content" yazan sayfanın sağ üst köşesinde "View all topics IFeelGood has posted in started" yazan bir şerit göreceksin. Orada üyenin neyini görmek istiyorsan hepsi var. İster sadece iletileri, ister sadece kendi açtığı başlıklar, istersen de yazdığı başlıklar. Birini seçip (ki sen geçmiş iletileri istediğin için 'View all posts by IFeelGood'u hedeflemiş oluyorsun) update edecek, üyenin yazdığı tüm iletileri tarihine göre sıralanmış olarak bulacaksın. Silinmesini istediğiniz size ait iletileri sildirebilirsiniz elbette ama her koşulda değil. İletiniz başkalarınca alıntılanmış, üzerinde yorumlar yapılmış ve başlıkta durmasında hiçbir sakınca görülmemişse, silinmez. Ama orada öylece duran, yazdığınıza pişman olduğunuz veya kendinizi doğru ifade etmediğinden emin olduğunuz bir ileti ise, isteğiniz mutlaka dikkate alınır. Raporlarsınız veya yöneticilerden birine PM ile iletirsiniz, silinir. İletilerinizi yeniden düzenlemek veya yazdığınız yazıyı ileti içinde silebilmek için 10 dakikalık süreniz var zaten. Süreyi kaçırırsanız birilerine rica eder, düzenletir veya sildirirsiniz. Ama tabii bunun için de sözünü ettiğim koşulların bulunması gerekli. İnevitablen, Desert Skin zaten mevcut. Yani forumun eski renginin bir iki ton koyusu olsa da o skin var. Şu anda da default olarak açılıyor zaten. Nasıl görmedin, hayret.. Ana sayfanın sol alt köşesinde birkaç skin var, istediğin birini seçip kullanabilirsin. Mantık bir başlık açıp foruma duyurmuştu ama belli ki görmemişsin. Link to post Sitelerde Paylaş
metaphor 0 Haziran 4, 2011 gönderildi Raporla Share Haziran 4, 2011 gönderildi İşte bu "IFeelGood's Content" yazan sayfanın sol üst köşesinde "View all topics IFeelGood has posted in started" yazan bir şerit göreceksin. Orada üyenin neyini görmek istiyorsan hepsi var. İster sadece iletileri, ister sadece kendi açtığı başlıklar, istersen de yazdığı başlıklar. Birini seçip (ki sen geçmiş iletileri istediğin için 'View all posts by IFeelGood'u hedeflemiş oluyorsun) update edecek, üyenin yazdığı tüm iletileri tarihine göre sıralanmış olarak bulacaksın. Ama tum gecmişi goremiyoruz maalesef.Mesela benim sadece iki mesajımı gosteriyor,onlar da yeni yazdıklarım.Gecmiş silinmiş sanırım. Zaten gecmişteki insanlar da yok, inevitable'a katılıyorum,herkes geri gelsin, yoksa...neyse bir tehdit bulamadım ama gelin işte. Link to post Sitelerde Paylaş
inevitable 0 Haziran 4, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 4, 2011 gönderildi İnevitablen, Desert Skin zaten mevcut. Yani forumun eski renginin bir iki ton koyusu olsa da o skin var. Şu anda da default olarak açılıyor zaten. Nasıl görmedin, hayret.. Ana sayfanın sol alt köşesinde birkaç skin var, istediğin birini seçip kullanabilirsin. Mantık bir başlık açıp foruma duyurmuştu ama belli ki görmemişsin. Peki bu skini seçince forum 2008'deki gibi olacak mı? Ya da skini seçince 2008'deki herkes geri gelecek mi? Peki Zeki Müren de bizi görecek mi? Link to post Sitelerde Paylaş
inevitable 0 Haziran 4, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 4, 2011 gönderildi (düzenlendi) İşin gücün yok mu birader? :p Yok biraderim. Smile'ı kare kök içine almışssın. Haziran 4, 2011 tarihinde inevitable tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
inevitable 0 Haziran 4, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 4, 2011 gönderildi Ama tum gecmişi goremiyoruz maalesef.Mesela benim sadece iki mesajımı gosteriyor,onlar da yeni yazdıklarım.Gecmiş silinmiş sanırım. Zaten gecmişteki insanlar da yok, inevitable'a katılıyorum,herkes geri gelsin, yoksa...neyse bir tehdit bulamadım ama gelin işte. İmza toplayalım internet üst kuruluna dilekçe verelim herkesi geri toplatalım. Link to post Sitelerde Paylaş
Absürdizm 0 Haziran 4, 2011 gönderildi Raporla Share Haziran 4, 2011 gönderildi (düzenlendi) Gerici Haziran 4, 2011 tarihinde Absürdizm tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
inevitable 0 Haziran 4, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 4, 2011 gönderildi Gerici Ahaha Allah korusun. Onları da alıp ilerliycez. Link to post Sitelerde Paylaş
MissAtheist 0 Haziran 4, 2011 gönderildi Raporla Share Haziran 4, 2011 gönderildi Yok biraderim. Smile'ı kare kök içine almışssın. Dil çıkaran smiley görünmüyor ya o yüzden şeettim ühü Link to post Sitelerde Paylaş
Kastor 0 Haziran 4, 2011 gönderildi Raporla Share Haziran 4, 2011 gönderildi Inevitable'ye katılmaktayım. Ben de forumun o halini özlüyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
inevitable 0 Haziran 4, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 4, 2011 gönderildi Dil çıkaran smiley görünmüyor ya o yüzden şeettim ühü A a evet görünmüyor doğru. Düzeltsinler şunları da ya. Link to post Sitelerde Paylaş
MissAtheist 0 Haziran 4, 2011 gönderildi Raporla Share Haziran 4, 2011 gönderildi A a evet görünmüyor doğru. Düzeltsinler şunları da ya. Ta geçen sene bunun konusunu açmışlardı da pek tınlamadılar. Büyük bir kayıp bizler için tabii Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Haziran 5, 2011 gönderildi Raporla Share Haziran 5, 2011 gönderildi Ama tum gecmişi goremiyoruz maalesef.Mesela benim sadece iki mesajımı gosteriyor,onlar da yeni yazdıklarım.Gecmiş silinmiş sanırım. Zaten gecmişteki insanlar da yok, inevitable'a katılıyorum,herkes geri gelsin, yoksa...neyse bir tehdit bulamadım ama gelin işte. Haklısın, eski mesajlara ulaşılmıyor. Geçen yıl bu yeni foruma geçtikten sonra oldu bu. Kimsenin iletilerine ve başlıklarına birşey olmadı tabii. Hepsi forumda duruyor ama üye profiline girildiğinde görülemiyor. Bunu düzeltmenin, onları profilde görülür kılmanın yolu var mı bilmiyorum. Teknik işlerle ilgilenen arkadaşımıza ki bu Yahya oluyor, bir sorarım. Geçmişteki insanlar gelmek isterlerse gelsinler tabii. Ben de 2008'de üye olmuştum, sizin sözünü ettiğiniz o ekibi gayet iyi hatırlıyorum. Ama anladığıma göre bu hep oluyor. Her zaman birileri "ah şu insanlar nerede, neden gelmiyor artık" diye hayıflanıyor. Eskiden de okur, hiç tanımadığım o üyeleri bazen merak da ederdim. Bir dönem veya bir iki yıl büyük bir hızla katılım gösteriyorlar, sonra sıkılıyorlar belki. Bu bana biraz doğal görünüyor çünkü sürekli aynı konuları tartışmak, aynı şeyleri yazmak sıkıcı olabiliyor. Bazen de kişisel nedenlerden dolayı gidiyorlar. Ama genel olrak kesin bir kopma olmuyor, bir şekilde gelip yazıyorlar. Kimileri daha seyrek, kimileri başka nicklerle vs. de olsa, kopamıyorlar. Sen o müthiş zekanla buradasın ya? Bence seni takip edenler döner, yeniden neşeli yazışmalar yaparsınız, biz de keyifle okuruz. Ben senin ciddi hayranlarından biriydim mesela, rastladığım her iletini mutlaka okur, büyük keyif alırdım. Link to post Sitelerde Paylaş
metaphor 0 Haziran 6, 2011 gönderildi Raporla Share Haziran 6, 2011 gönderildi Vay be, hayran olunacak kadar guzel yazmışsam bir zamanlar, mutlaka bulmalıyız o mesajları Sozlerin icin teşekkurler, seni de hala buralarda gormek guzel. Link to post Sitelerde Paylaş
inevitable 0 Haziran 6, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 6, 2011 gönderildi Haklısın, eski mesajlara ulaşılmıyor. Geçen yıl bu yeni foruma geçtikten sonra oldu bu. Kimsenin iletilerine ve başlıklarına birşey olmadı tabii. Hepsi forumda duruyor ama üye profiline girildiğinde görülemiyor. Bunu düzeltmenin, onları profilde görülür kılmanın yolu var mı bilmiyorum. Teknik işlerle ilgilenen arkadaşımıza ki bu Yahya oluyor, bir sorarım. Geçmişteki insanlar gelmek isterlerse gelsinler tabii. Ben de 2008'de üye olmuştum, sizin sözünü ettiğiniz o ekibi gayet iyi hatırlıyorum. Ama anladığıma göre bu hep oluyor. Her zaman birileri "ah şu insanlar nerede, neden gelmiyor artık" diye hayıflanıyor. Eskiden de okur, hiç tanımadığım o üyeleri bazen merak da ederdim. Bir dönem veya bir iki yıl büyük bir hızla katılım gösteriyorlar, sonra sıkılıyorlar belki. Bu bana biraz doğal görünüyor çünkü sürekli aynı konuları tartışmak, aynı şeyleri yazmak sıkıcı olabiliyor. Bazen de kişisel nedenlerden dolayı gidiyorlar. Ama genel olrak kesin bir kopma olmuyor, bir şekilde gelip yazıyorlar. Kimileri daha seyrek, kimileri başka nicklerle vs. de olsa, kopamıyorlar. Sen o müthiş zekanla buradasın ya? Bence seni takip edenler döner, yeniden neşeli yazışmalar yaparsınız, biz de keyifle okuruz. Ben senin ciddi hayranlarından biriydim mesela, rastladığım her iletini mutlaka okur, büyük keyif alırdım. 2008'liyiz biz. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts