Jump to content

Bilim Ve Zeitgeist Harekatı

Recommended Posts

Bazı arkadaslar önyargılı davrandılar. Önyargısız Davranıp Belgeselleri İzlerseniz Sevinirim.

İyi Veya Kötü Yönlerini Eleştirirseniz Sevinirim.

3. Belgesel (Film) Eklenmedi Fazla Media Hatası Çıktı. TEK LİNKTİR İzleyebilirsiniz!

Zeitgeist : The Movie

KONULARI :

- Din kurumu güvenilir mi?

- 11 Eylül olaylarının perde arkası

- Fed, bankerler ve savaşlar arasındaki gizli bağ

Zeitgeist : Addendum

KONULARI :

- Parasal sistem ve çöküşü.

- Ekonomik tetikçinin itirafları.

- Venüs Projesi (Jacque Fresco)

- Doğa kanunları ile yaşama

Zeitgeist : Moving Forward (Tek Link)

www.youtube.com/watch?v=8XPkh9gwznI

KONULARI :

- İnsan doğası mı, davranışları mı?

- Ekonomi, hayat ve para değer ilişkisi

- Yerküre projesi

- Zirvenin ötesinde

NOT: Reklam Veya Tanıtım Yapmıyorum. Sadece Bilgilendirme Amaçlıdır.

tarihinde Vision tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Zeitgeist 1000 yildir bilinen gercekleri tekrardan isitip onumuze koyan safsata dolu bir belgesel serisidir.

Dinlerin yalan oldugunu insanlar 2007'de anlamadi.En eski ateistlerden Epicurus Isa'dan 300 yil once yasadi.

Su an uygulanabilecek en guzel yonetim sekli uygulanmaktadir.Serbest market.Sistemi begenmesende, toptan duzeni degistirmek yerine yavas yavas duzeltmelere gidilmeyi savunur.Butun paranizi bankalardan cekin ne demek?

11 Eylul duzmece konusu ise en sacma kisim.Su [1] linkte uzun uzadiya tartisildi bu konu.Bir binaya kocaman ucak son hiziyla vurursa gayet kolay yikilir.

Sitelerde Paylaş

Bir binaya kocaman ucak son hiziyla vurursa gayet kolay yikilir.

Bir inşaat mühendisi olarak merak etmekteyim, eğitim sistemimizden dolayı cahilliğime verin lütfen;

İkiz kulelerin statik hesaplamalarında uçak çarpmasına karşı önlem alınıp alınmadığı konusunda elinizde bir kanıt veya proje/plan/rapor örneği var mı?

Bu derece yüksek binalarda, yoğun risk taşımalarına rağmen uçak çarpması ihmal edilebilir mi? Edilebiliyorsa, konuyla ilgili şartnameden yazar mısınız?

Bir binaya kocaman uçak son hızla vurursa neden gayet kolay yıkılır?

Bu bilgileri benimle paylaşırsanız hem mutlu olacağım hem de teknik eleman olarak bana kattıklarınızdan dolayı minnet duyacağım.

Sevgiler.

tarihinde Ulaş'ın sesi bu tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Zeitgeist 1000 yildir bilinen gercekleri tekrardan isitip onumuze koyan safsata dolu bir belgesel serisidir.

Dinlerin yalan oldugunu insanlar 2007'de anlamadi.En eski ateistlerden Epicurus Isa'dan 300 yil once yasadi.

Su an uygulanabilecek en guzel yonetim sekli uygulanmaktadir.Serbest market.Sistemi begenmesende, toptan duzeni degistirmek yerine yavas yavas duzeltmelere gidilmeyi savunur.Butun paranizi bankalardan cekin ne demek?

11 Eylul duzmece konusu ise en sacma kisim.Su [1] linkte uzun uzadiya tartisildi bu konu.Bir binaya kocaman ucak son hiziyla vurursa gayet kolay yikilir.

1000 Yıldır Biliniyor veya bilinmiyor. Önemli Olan bilgilendirmesi Değilmidir?

Zeitgeist Burda "2007 De dinin yalan olduğunu bulduk vs." demiyor!

Suan uygulanmakta olan en güzel sekilmi? Ciddimisin?

BİLİME ÖNEM VERİPTE BU SİSTEME GÜZEL DEMEN GERCEKTEN ÇOK SAÇMA

SADECE KENDİ UYDURDUKLARI TEROR VE SAVAŞ OLAYLARINA MİLYONLARCA DOLAR HARCADILAR.

ONUN YERINE INSANLARIN BIR BUTUN OLUP TUM KAYNAKLARINI BILIM VE DOĞA IÇIN KULLANMASI MANTIKSIZ GELIYORSA.

NE DIYEYIM!

Sitelerde Paylaş

7/11 Amerika'nın kendi işidir diyorsa birileri, oradan hızla kaçacaksın.

Zeitgeist abuk sabuk komplo teorileriyle doludur, onun dışında verdiği bilgiler de yarım yamalaktır ve bazıları da yanlış...

Gereğinden fazla önemsendi ve ciddiye alındı nedense...

Sitelerde Paylaş
Bir binaya kocaman uçak son hızla vurursa neden gayet kolay yıkılır?

Momentum. p = mv

Ucagin kilosuyla hizini carp.Olusan itmeyi hesapla.Uzerine jet yakitinin patlamasini ekle.Hic birsey olmaz mi sence?:D

http://en.wikipedia.org/wiki/Collapse_of_the_World_Trade_Center

BİLİME ÖNEM VERİPTE BU SİSTEME GÜZEL DEMEN GERCEKTEN ÇOK SAÇMA

SADECE KENDİ UYDURDUKLARI TEROR VE SAVAŞ OLAYLARINA MİLYONLARCA DOLAR HARCADILAR.

ONUN YERINE INSANLARIN BIR BUTUN OLUP TUM KAYNAKLARINI BILIM VE DOĞA IÇIN KULLANMASI MANTIKSIZ GELIYORSA.

NE DIYEYIM!

Serbest market ekonomsine su an icin en iyi ekonomi dedim.Tabiki zamanla bu sistem baska bir sisteme evrilecek.Ama sevgili dostum bir gunde bir ayda bir yilda olusacak degisim sadece yikicidir.Devrim gibi anca silahla olur, oyle parani cekip filan dunyayi daha iyi bir yer yapamazsin :)

tarihinde DarkMastaforHumans tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

7/11 Amerika'nın kendi işidir diyorsa birileri, oradan hızla kaçacaksın.

Zeitgeist abuk sabuk komplo teorileriyle doludur, onun dışında verdiği bilgiler de yarım yamalaktır ve bazıları da yanlış...

Gereğinden fazla önemsendi ve ciddiye alındı nedense...

Yanlış olan bilgiler, abuk subuk komplo teorilerini söylerseniz sevinirim.

Bilmeyenler bilgilensin?

Sitelerde Paylaş

Bilmeyenler bilgilensin?

Tek tek hatırlayamıyorum şimdi ama izlerken hepsini farketmiştim. Dinler hakkında anlattıkları da her an her yerde rastlayacağınız türden genel ve basit bilgilerdir zaten.

Fakat bu videoları yapanları ciddiye almamak için, komplo teorileri bile başlı başına yeter sebep. Tek başına bu 7/11 hikayesi bile yeter.

Sitelerde Paylaş

Benim Amacım Reklam Veya FANBOY luk değildir.

Zeitgeisti Bende Desteklemiyorum

Ben sadece Mantıgının Anlasılmasını İstiyorum. Çünkü ben anlattıgımda tepki ile karşılanıyor.

BENİM İSTEDİĞİM TEK ŞEY İNSANLARIN DOĞA İLE UYUMLU, PARA İÇİN DEĞİL BİLİM İÇİN ÇALIŞAN BİR TOPLUM.

Sitelerde Paylaş

Bilmeyenler bilgilensin?

11 Eylul kismi, Amerikan birligi kurulucakti, para birimleri Amero olacakti, noldu?Asya birligi, Afrika Birligi? :D

Herkese cip takiyolardi filan...

Komplo teorileri tehlikelidir.Elimizde yeterince kanit yokken supheci olmak en iyisidir, yoksa kandirirlar.

tarihinde DarkMastaforHumans tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Momentum. p = mv

Ucagin kilosuyla hizini carp.Olusan itmeyi hesapla.Uzerine jet yakitinin patlamasini ekle. Hic birsey olmaz mi sence?:D

http://en.wikipedia.org/wiki/Collapse_of_the_World_Trade_Center

Olabileceği hesaplanmışsa hiçbir şey olmaz.

Bu binalar uçak çarptığı için çökmemiştir.

1945 ve 46 yıllarında meydana gelen uçak kazalarında da çarpışmadan kaynaklı çökme gerçekleşmemiştir. Yüksek ısıya sürekli maruz kalmadığı takdirde kulelerde herhangi bir çökme meydana gelmeyecekti.

Uçak çarptı da yıkıldı derseniz, Abd'nin, binaları yıkmak için başka planlar kurgulamış olduğunu da en baştan kabul etmiş olursunuz.

Yalan yanlış bilgilerle veya olası hesaplanabilir p= mv (!) parametlerine dayanıklı sistemleri inşa edemeyeceğimizi söylemek son derece naif bir anlayış.

Küçük bir not: Binaların patlama sonrası yangın sebepli yıkıldığı da hala tartışılır bir iddiadır. Yeterli deliller olmadan bu kanaate varıldığı söylenmektedir.

Sevgiler.

Sitelerde Paylaş

11 Eylul kismi, Amerikan birligi kurulucakti, para birimleri Amero olacakti, noldu?Asya birligi, Afrika Birligi? :D

Herkese cip takiyolardi filan...

Komplo teorileri tehlikelidir.Elimizde yeterince kanit yokken supheci olmak en iyisidir, yoksa kandirirlar.

Insanlara cip yerine fesbuku taktilar,simdilik...

Sitelerde Paylaş

Olabileceği hesaplanmışsa hiçbir şey olmaz.

Bu binalar uçak çarptığı için çökmemiştir.

1945 ve 46 yıllarında meydana gelen uçak kazalarında da çarpışmadan kaynaklı çökme gerçekleşmemiştir. Yüksek ısıya sürekli maruz kalmadığı takdirde kulelerde herhangi bir çökme meydana gelmeyecekti.

Uçak çarptı da yıkıldı derseniz, Abd'nin, binaları yıkmak için başka planlar kurgulamış olduğunu da en baştan kabul etmiş olursunuz.

Yalan yanlış bilgilerle veya olası hesaplanabilir p= mv (!) parametlerine dayanıklı sistemleri inşa edemeyeceğimizi söylemek son derece naif bir anlayış.

Küçük bir not: Binaların patlama sonrası yangın sebepli yıkıldığı da hala tartışılır bir iddiadır. Yeterli deliller olmadan bu kanaate varıldığı söylenmektedir.

Sevgiler.

Morty eve geldiginde en yakin dostu Lou'yu yatakta karisiyla yakalar.Daha Morty Bir sey demeye kalmadan Lou yataktan firlar ve "Bir sey soylemeden once cevap ver eski dostum" der, "bana mi inanacaksin, gorduklerine mi?"

Fikra bu kitaptan alintidir.

Ulas sana mi inanayim gorduklerime mi?

Sitelerde Paylaş

Morty eve geldiginde en yakin dostu Lou'yu yatakta karisiyla yakalar.Daha Morty Bir sey demeye kalmadan Lou yataktan firlar ve "Bir sey soylemeden once cevap ver eski dostum" der, "bana mi inanacaksin, gorduklerine mi?"

Fikra bu kitaptan alintidir.

Ulas sana mi inanayim gorduklerime mi?

Ne gördün sevgili Dark? Benim gördüklerimden ekstra olarak ne gözlemledin?

Mesela senin izlediğin yayında uçak çarpar çarpmaz binalarda çökme mi meydana geldi?

5 yıl emek verdiğim mühendislik bilgilerime mi güveneyim, senin işkembeden koca uçak vurdu da yıkıldı, koca uçak binaya bummm yaparsa gayet kolay yıkılır zaten dediğine mi?

Verdiğin linki okudun mu?

Okuduğunu anladın mı?

Bilimsel bir dünyadan bahsedip, uçak çarptığını gözlemlediğin için binanın bu kuvvete yenik düşerek yıkıldığı konusunda ısrar etmenin sebebi nedir?

Yere düşüp ölen bir insan gözlemleyip, gördüğüne dayalı olarak "yere düştüğü için ölmüştür" diyebilecek kadar cahil olmadığını umuyorum.

Sanırım tekrar tekrar eklemeliyim: Kuleler uçak çarpması sonucu değil, yangın sebebi ile yıkılmıştır.

Sitelerde Paylaş

Ne gördün sevgili Dark? Benim gördüklerimden ekstra olarak ne gözlemledin?

Mesela senin izlediğin yayında uçak çarpar çarpmaz binalarda çökme mi meydana geldi?

5 yıl emek verdiğim mühendislik bilgilerime mi güveneyim, senin işkembeden koca uçak vurdu da yıkıldı, koca uçak binaya bummm yaparsa gayet kolay yıkılır zaten dediğine mi?

Verdiğin linki okudun mu?

Okuduğunu anladın mı?

Bilimsel bir dünyadan bahsedip, uçak çarptığını gözlemlediğin için binanın bu kuvvete yenik düşerek yıkıldığı konusunda ısrar etmenin sebebi nedir?

Yere düşüp ölen bir insan gözlemleyip, gördüğüne dayalı olarak "yere düştüğü için ölmüştür" diyebilecek kadar cahil olmadığını umuyorum.

Sanırım tekrar tekrar eklemeliyim: Kuleler uçak çarpması sonucu değil, yangın sebebi ile yıkılmıştır.

yani yangının uçak çarpmasıyla ilişkisi yoktur öyle mi?

Sitelerde Paylaş

11 Eylül'de Binaların çökmesi için Patlayıcıların gerektiğini söyleyen kişiler ve Uçak çarpmadan önce patlamaların olduğunu söyleyen tanıklar var. Ayrıyetten binanın ortasındaki kolonlarda çapraz şekilli dümdüz kesikler var. Bunlar %100 kesin denilemez ancak ABD yi işaret ediyorlar.

Ayrıyetten Bush'un Usame Bin Ladin Ailesi İle iş ortaklığı vardı.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...