FREE MAN 0 Ağustos 12, 2013 gönderildi Raporla Share Ağustos 12, 2013 gönderildi yamyamlara neden peygamber inmemiş harbiden bu konu beni cok düşündürüyor Link to post Sitelerde Paylaş
leon_bronstein_ 0 Ağustos 20, 2013 gönderildi Raporla Share Ağustos 20, 2013 gönderildi yamyamlara neden peygamber inmemiş harbiden bu konu beni cok düşündürüyor Aslinda yanit çok basit. Cinlilere ve kizilderililere neden peygamber gönderilmemisse, ayni nedendendir. Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Ağustos 20, 2013 gönderildi Raporla Share Ağustos 20, 2013 gönderildi Aslinda yanit çok basit. Cinlilere ve kizilderililere neden peygamber gönderilmemisse, ayni nedendendir. Çinlilere ve kızılderililere neden gönderilmemiş peki? Link to post Sitelerde Paylaş
gokmavi 0 Ağustos 21, 2013 gönderildi Raporla Share Ağustos 21, 2013 gönderildi yamyamlara neden peygamber inmemiş harbiden bu konu beni cok düşündürüyor İnmiş ama adamcağızı yemiş olabilirler. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Ağustos 25, 2013 gönderildi Raporla Share Ağustos 25, 2013 gönderildi İnmiş ama adamcağızı yemiş olabilirler. haşlama mı ? kızartma mı ? Link to post Sitelerde Paylaş
godDAR 0 Mart 1, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 1, 2014 gönderildi allahcan, yamyamlara; 'ne haliniz varsa görün,yiyin birbirinizi..peygamber yetiştiremiyorum size' demiş olabilir. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts