Jump to content

"Devâmı gelecek" rüyâlar görüyor musunuz?


Recommended Posts

Farkında varmışsınızdır; size ait bir özelliği farketemiyorsunuz. O özellik "ezelden beri" üzerinizde olduğu için, "tamamen doğal" varsayarsınız. Yani: "Böyle bir durum bende mevcutsa, başkalarında da muhakkak vardır." Taa ki, günün birinde, birisi sizin bu özlliğinize vugulama yaptığı ana kadar, böyle devâm edesiniz.

Onun için bilmek istiyorum: "Devâmı gelecek" rüyâlar görüyor musunuz?

Bir rüyâ görüyorum ve devâm da geliyor. Bazen uıyanıp da yine uykuya daldığımda, kaldığı yerden devâm ediyor. Bazen ertesi gün devâm ediyor. Bazen de iki ya da daha fazla gün sonra. Hattâ aylar sonra aynı rüyânın devâmını görüyorum.

Tıpkı bir televizyon dizisi gibi. :blink:

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu bir süper güç sayılmaz.

Devam eden rüyalarında önceden yazılıp sonra iki parta bölünerek part part gönderilmiyor sana.

Rüyalerın senaryosu öncden belirlenmez, rüya görme anında yazılır. Sen uyku esnasında imajlar gördükçe onlar yeni imajları tetiklerler. Rüya senaryosu rüya görünün esnasında yazılır yani.

Mesela rüyanda önce koşan bir köpek görüyorsun sonra köpeğin uzay mekiğine girdiğini görüyosun snra o mekik bir dinozora dönüşüyor ve seni parçalıyor.

Burda önce köpe gelir, sonra senin bilinç altında köpek sana ne çağrıştırmışsa ( oan için) onu görürsün, belli ki uzay mekiğini çağrıştırmış, mekik te sana dinozoru çağrıştırmış o da senin ölümünü çağrıştırmış.

Bu yüzden rüyalar çoğunlukla böyle saçmadır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...