Jump to content

Müslüman olmak istiyorum!

Recommended Posts

24.09.2011 tarihli yazımla, Müslümanlar'a beni Müslüman yapma şansını vermiştim. Hem de çok kolay bir yöntemle!

Bu soruya vereceğiniz yanıtla, beni Müslüman yapabilirsiniz!

Sevgili konuklarım. Size bir soru iletmek istiyorum. Bu soru o kadar basit bir soru ki, afalaycaksınız. Eğer Müslüman iseniz, bu soruya yanıt bulamamanız olanaksızdır.

Aranızda tek bir kişi bile bu soruma yanıt verebilirse, Müslüman olacağım.

Bununla da kalmayacağım. İş saatlerim dışında kalan her vakit namazımı camide kılacağım.

Ama sorumu hemen bugün sizlere iletmek istemiyorum. Bugünden itibaren tam iki hafta sonra (8 ekim 2011 cumartesi günü) sorumu sizlere ileteceğim. Yanıtlamanız için de size bir hafta mühlet vereceğim.

Soruma yanıtlayabildiğiniz taktirde, ben Müslüman olmamakta direnirsem, bana istediğiniz şiddeti uygulayabilirsiniz. Bana istediğiniz hakareti yapabilir veya beni köle olarak kullanabilirsiniz. (İslâm hukukunda kölelik kurumu haktır.)

Ama soruma yanıt bulamazsanız, neye dayanarak Müslüman olduğunuzu sorgulamak zorunda kalacaksınız.

(Sorum burada.)

Ve 16.10.2011 tarihinde soruyu sundum.

Buyrun; beni Müslüman yapın!

3 hafta önceki bir yazımda, beni Müslüman yapabilmeniz için, size bir olanak sunmuştum. Ama işin özüne değinmemiştim.

İki hafta sonra size bir soru yöneltecektim. Siz de bu soruya, tam bir mümün edâsıyla bana yanıt verecektiniz. Bugün aradan 3 hafta geçti. Konunun başlığını bir türlü tespit edemedim. Bu, sorumun geçikmesi için tek sebeptir. Geçiktirdiğim için özür dilerim.

Soruya gelelim. Sorunun özü İslam hukuku. Yani halk deyimi ile "şeriat hukuku".

Biliyorsunuz: Şeriat hukukunda her suçun bir cezası vardır. Bazı suçların cezası Kuran'da belirtilmiştir. Bazıları da hadislere ("yenilik" veya "haber") dayanarak belirlenir. Ayrıca "rivayetlere" ("deyim" veya "dedikodu") dayanarak da şeriat kararları verilebilir.

Sonuçta, cezâsız bir suç, İslam'da mümkün değildir. En azından öyle kabul edilir.

İşte sorum:

Sübyancılığı kanıtlanmış kişiye verilecek cezâ nedir?

Bu soruya verebileceğiniz yanıt için size bir haftalık süreç vermeyi öngörmüştüm. Ama bu öngörüden vazgeçtim

İstediğiniz "İslâm âlimine" başvurun; istediğiniz kadar zamanınız olsun. İsterseniz, benden, bir milyar yıl süreç isteyin.

Kabulümdür! Bu soruya bir yanıt bulun; verdiğim sözü tutacağım.

Sevgili Müslümanlar, bir kâfiri Müslüman yapmak, büyük sevaplar getirir. Buyrun; benim gibi "akılsız" ve "beyinsiz" bir "pisliği" Müslüman yapın!

tarihinde Yâdellerdeki Yurtdaş tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • İleti 62
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

ilkönce sorun nu ne amaçla sorduğun belli. gerçekten öğrenmek istemiyorsun.Cevap ise burda evlilik ile ilgili yaş tayini aileye bırakılmıştır. ana babaya itaat ALLHA İTAATTEN SONRA GELİR. KİŞİNİN ÇOCUĞUNU NE ZAMAN EVLENDİRECEĞİNİ EN UYGUN AİLESİ BİLİR. KİMSE ÇOCUĞUNA BİR ZARAR GELSİN İSTEMEZ NOKTA

Sitelerde Paylaş

Siz zaten müslümansınız aynı ademi siniz aynı yere gideceksiniz tek farkininiz bir adım önde olamız

Müslüman dediklerinizden daha fazla kuran okuyorsunuz allahın adını onlardan daha fazla zikir ediyorsunuz bu sizin artınız

Hatta onlar gibi namaz kılar oruç tutarsınız hatta hacı bile olmuşsunuz gurbet ele çıkmayan lar var doğdukları yerde ölenler var hala

Işte beğenmediğini müslümandan pek bir farkiniz yok

Ister kabullen ister etme dilin ne söyledi değil yaptıklarını tastikliyor

Sitelerde Paylaş

“Eğer ceza vermek isterseniz size ne yapıldıysa onun dengiyle ceza verin. Katlanacak olursanız kuşkusuz bu, katlananlar için daha iyidir.” (Nahl 16/126)

BURDA TECAVÜZ EDİLENİN HİÇ BİR SUÇU YOKTUR ANCAK TECAVÜZ EDEN KİŞİYE YAPTIĞI SUÇA DENK GELEBİLECEK BİR CEZA UYGULANIR. buda yetkili makamlarca yapılmalıdır.

Sitelerde Paylaş

Ona bakarsan laikçi hamile kadınlar şişkin karınla dışarıda gezip cinsellik yaşadıklarını belli ediyorlar. Bizi de günaha sokup abdestimizi bozuyorlar. :)

Sitelerde Paylaş

Ben söyledim siz istediğinizi anlayın ister aklınızı kullanırsınız ister bana iftiracı dersiniz

Benim gözüm de böylesine

Sorunun cevabını bulmuşsunuz mevlüdü uzatmanın anlamı yok

Sitelerde Paylaş

Konudan sapacak tartışmaları önlemek için sınırları belirlemek adına sübyancılığın tanımını yapalım.

Pedofili ya da sübyancılık, yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlık. Bu durumdan muzdarip kişilere pedofil ya da sübyancı denir.

İyi tartışmalar, sevgiler, saygılar.

Sitelerde Paylaş

Bu dünyada her işlenen kötülüğün hakkını verecek mutlak bir ceza yoktur. Küçük bir çocuğa yapılan tecavüze yada vb... karşılık bu dünyada verilecek en ağır ceza bile hafif kalır.

tarihinde ecel_63 tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

58. Allah size, mutlaka emanetleri ehli olanlara vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman ADALETLE hükmetmenizi emreder. Allah size ne kadar güzel öğütler veriyor! Şüphesiz Allah her şeyi işitici, her şeyi görücüdür.

bu hayatta ADLİYE VAR SA yüce Allahın ADL ismi tecellisidir. 1400 yıl önce adliye yoktu . peygamberimiz ALLAHIN AdlÜ ismini kurana nerden bakıp yazmış olabilir. VALİ YOKTU yüce ALLAHIN EL VALİ İSMİ TECELLİSİ ŞİMDİ VAR MI VAR.EL HAKİM EL HAKEM.

<a name="29">29 - Ey iman edenler! Mallarınızı aranızda haksızlıkla yemeyin. Ancak kendi rızanızla yaptığınız ticaretle yemeniz helaldir. Birbirinizin canına kıymayın. Şüphesiz Allah, size karşı çok merhametlidir.

30 - Kim, zulüm ve tecavüz yolu ile bu yasakları işlerse, yakında onu cehennem ateşine atacağız. Onu ateşe atmak da Allah'a pek kolaydır.

tarihinde Mikelanjo tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Sübyancılığı kanıtlanmış kişiye verilecek cezâ nedir?

Kur'an'da böyle bir suç ve buna verilecek ceza yer almıyor.Yani bu toplumun uygun gördüğü herhangi bir cezayla cezalandırılır.Mesela TC'de hapse atılır.Anlaman için örnek vereyim Kur'an'da araba kazasının da cezasına değinilmemiş bu araba kazalarında suçlu masumdur anlamına gelmiyor.

Sorunun cevabı işte budur.Müslüman olmamakta diretecek misin?

Sitelerde Paylaş

“Eğer ceza vermek isterseniz size ne yapıldıysa onun dengiyle ceza verin. Katlanacak olursanız kuşkusuz bu, katlananlar için daha iyidir.” (Nahl 16/126)

BURDA TECAVÜZ EDİLENİN HİÇ BİR SUÇU YOKTUR ANCAK TECAVÜZ EDEN KİŞİYE YAPTIĞI SUÇA DENK GELEBİLECEK BİR CEZA UYGULANIR. buda yetkili makamlarca yapılmalıdır.

Sesli guldum inanin :)))

Eeee sizin peygamberiniz yetkili makamlar ne ceza vermisler ???

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...