Jump to content

Hedef 2023?*


Recommended Posts

Demokrasi gelir. Tanklar, amerikan bayrakları sallayan insanlar... Diktatörden kurtarılacak bir Türkiye...

İslamlaştır. Diktatör ata. Medya vasıtasıyla ver gazı. Dergilerine kapak yap. Ülkeyi büyüttüğünü söyle. Ezik egosunu öv ve pohpohla. Sağa sola saldırmasına izin ver. Eskimiş silahlarını sat. Ülkenin tüm kaynaklarını ele geçirdiğinde fiili işgale giriş. İç savaş anında başlar. Tüm bunların sorumlusu olarak da deccal'i as.

Ortadoğunun tiyatrosu hep aynı. İyi seyirler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hehe tabi. O dediğin müslüman birine bilerek iftira atarak kafir diyenler içindir. Kafirin kafir oldugunu söylemede mazhur yoktur. Senin gibi tatlı su müslümanlarına acıyorum. Kemalizmle İslamı sentezliyor. Bu çuvala bu mızrak sığmıyor!! Anlayın artık şunu. Kemalizm ve İslam taban tabana zıttır.

sen o kadar gerizekalı birisisin ki."Batınınanasını" diye nick yapmışsın. Ama BATININ icatlarını kullanıyorsun. Bu kadar çelişkiye düşecek ne vardı?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Harcada görelim o zaman. Ayrıca sen müslüman isen hiç kimseyi kafir ilan edemezsin. Bu durumda kendin kafir olursun. Daha bunu bilmiyorsun gelmiş burada yok harcarım şunu yaparım falan.

Harcıyalım...

Bugün, temiz nimetler sizin için helal kılındı.Kendilerine kitap verilen ümmetlerin yemekleri size helal,sizin yemekleriniz de onlara helaldir.Mü'min kadınlardan hür ve iffetli olanları ile sizden evvel kitap verilen ümmetlerin namuslu hür kadınları,zina etmemek,gizlidost tutmamak ve kendilerine mehirlerini verip nikahlamanız şartıyla size helaldir.Her kim şeriatın hükümlerini tanımazsa,şüphesiz bütün yaptıkları boşa gitmiştir ve aihirette o,kaybedenlarden olacaktır. (Maide 5)

tarihinde SeKaNg6 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Çelişki yok. Kafirle alışveriş yapılır, yaptıkları kullanılır.

Ama kestiği YENMEZ ve ona beddua etmek caizdir :)

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İslamda insanların anasına küfür etmek doğru mu ?

Siz amma abarttınız bu meseleyi. Batıdan nefret ediyorum derken, emperyalizminden, katilliğinden, kurduğu bozuk kapitalist sistemlerden, yöneticilerinden nefret ediyorum. Bunlardan dolayı her insanın BATI dan nefret etmesi gerekir. Yoksa bizim halkıyla, normal insanlarıyla derdimiz yoktur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...