BurakTuna67 0 Aralık 12, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 12, 2016 gönderildi 25 dakika önce, NotImportant yazdı: Ne yazık ki bu tavır, hakaret ve düşüncelerinle senin bir üniversite okuduğuna inanmam ben. Küçük bir ergen gibi hakaret dolu sözlerden başka dediğin bir şey yok. Üzgünüm küçük çocuklara ayıracak vaktim yok, hele ki küfürbaz olanlara Şu cümleden zaten en fazla 16 yaşında bir çocuk olduğun anlaşılıyor. Çok öfkelisin çocuk... neden ? Ben bunun sebebini ergenliğin verdiği biyolojik değişimlere veriyorum. Moruk, yine çok bilmiş tavırlarla konuşup, sanki psikolojik analiz yapar gibi konuşmuşsun. İki satır da , Freud'un kitabından ekleme yaparsan, zeki taklidi yaptığın hiç belli olmayacak. Mal mal konuşup kişisel tartışmaya çevirme de soruya cevap ver. Biyolojik değişim derken; evrimimi kastettin galiba bak ironi yaptım . Neyse, özetle, mal arkadaşım , çok fena yakaladım senin hatalı cümleni, hem de çok fena. Ama sen de hak veriyorsun değil mi ? Kendin de eğer gördüysen feci derecede saçmaladığını, bu kadar kızmana gerek yok. Sadece benim için sonsuza kadar malsın. Zaten konunun adı sonsuzluk sonsuz mal oldugunu savunan sensin Neyse, sana gıcık kaptım. Boşver. Kuantum fiziğine tanrıya bağlamak neden saçma sence ? açıkla. Ben değişime kapalı biri değilim. Doğru söylediğine karar verirsem, ben de katılırım. Link to post Sitelerde Paylaş
NotImportant 0 Aralık 12, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 12, 2016 gönderildi (düzenlendi) 40 dakika önce, BurakTuna67 yazdı: Moruk, yine çok bilmiş tavırlarla konuşup, sanki psikolojik analiz yapar gibi konuşmuşsun. İki satır da , Freud'un kitabından ekleme yaparsan, zeki taklidi yaptığın hiç belli olmayacak. Mal mal konuşup kişisel tartışmaya çevirme de soruya cevap ver. Biyolojik değişim derken; evrimimi kastettin galiba bak ironi yaptım . Neyse, özetle, mal arkadaşım , çok fena yakaladım senin hatalı cümleni, hem de çok fena. Ama sen de hak veriyorsun değil mi ? Kendin de eğer gördüysen feci derecede saçmaladığını, bu kadar kızmana gerek yok. Sadece benim için sonsuza kadar malsın. Zaten konunun adı sonsuzluk sonsuz mal oldugunu savunan sensin Neyse, sana gıcık kaptım. Boşver. Kuantum fiziğine tanrıya bağlamak neden saçma sence ? açıkla. Ben değişime kapalı biri değilim. Doğru söylediğine karar verirsem, ben de katılırım. Hayır hayır, geri adım atmak yok küçük adam. Sen bir küfürbazsın 3 saat içinde ruh halin nasıl bu kadar değişmiş tam algılayamadım. Bunu sanırım şu ironi yaptığın kısma bağlamamız gerek ki tutarlı olsun ha (hoş ironi de sayılmaz ya) ? Googleye yazarsan bile çıkar bu ergen-sel hareketlerin belirtileri. ►19 ay önce bir agnostik - ateist tartışmasından bir alıntı zannediyorum. Şu sıralar daha çok ateist tavır takınıyorum. Çünkü sevgili müslümanlar için durum zaten aynı. Allah için agnostik veya ateist bakış açısıyla baktığım zaman vardığım kanı %100 yok demek haliyle gereksiz yere tartışmanın önüne geçiyor. Bakış açımı öğrendiğine göre çok hevesli olduğun kısıma geçeyim. ►Öncelikle Agnostisizm tanrının varlığı veya yokluğu konusunda yorum yapar. (Aslında bu cümle yanlış bilinemez der.) Yani abc isimli sebzen açıkçası umurumda değil. Ha diyorsan ki o sebze agnostisizmin kendisini çürütür. Boyunu biraz aşıyorsun demem gerekecek. Bir anda ün kazanamış cümleme gelince. '' sen olmadığını da ispat edemezsin '' Eksiklik teoremi ile ilgilidir. En az bir bilgi kendi referans sisteminden yola çıkılarak ispatlanamayacaktır. Şöyle düşün içinde bulunduğumuz gerçeklikteki tüm bilgiler bu gerçeklikten elde edilmiştir. Haliyle elde edilen verilerin doğruluğu elde edildikleri gerçeklikten sağlanır - isparlanır. En az bir varsayım ispatlamaz konumda olacaktır. ( Mesela bu gerçeklik gerçek mi ? ) Ayrıca cümlenin başı ve sonu da önemli hangi koşul altında yazılmış olduğu önemli. Ben hatırlamıyorum aydınlat beni. Bu arada senin bir üniversite mezunu olduğunu düşünmek için aptal olmak gerek. Gerçekten bu olgunluk ile insanları buna inandıracağını düşünmen gülünç. Küçük bir çocuksun ve bunu saklayamıyorsun. Aralık 12, 2016 tarihinde NotImportant tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
AteCafe 0 Aralık 14, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 14, 2016 gönderildi Selam.. Sonsuzluk denen olgu tamamen bir yansımadır. Tıpkı iki aynanın birbirine dönük olması gibidir. Sonsuzluk içe ve dışa aynı değerdedir. Madde yasaları ile her zaman bir fenomen düşünce olmuştur. Ama madde yasaları kapsamından çıkarılınca anlamını yitirir. Tıpkı izafiyet teorisi ya da genel görelilik yasası gibi.. Madde evreninde düşünen canlılar Sonsuzluk konusuna varlık temelli bakarlar. Aslında dünya dışı ileri medeniyetlerde sonsuzluk kavramı çok basit bir kavramdır. Sonsuzluk kavramından daha önemli kavramlar olduğu ise bir gerçektir. Link to post Sitelerde Paylaş
bilgix 0 Aralık 18, 2016 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 18, 2016 gönderildi On 14.12.2016 at 02:23, AteCafe said: Selam.. Sonsuzluk denen olgu tamamen bir yansımadır. Tıpkı iki aynanın birbirine dönük olması gibidir. Sonsuzluk içe ve dışa aynı değerdedir. Madde yasaları ile her zaman bir fenomen düşünce olmuştur. Ama madde yasaları kapsamından çıkarılınca anlamını yitirir. Tıpkı izafiyet teorisi ya da genel görelilik yasası gibi.. Madde evreninde düşünen canlılar Sonsuzluk konusuna varlık temelli bakarlar. Aslında dünya dışı ileri medeniyetlerde sonsuzluk kavramı çok basit bir kavramdır. Sonsuzluk kavramından daha önemli kavramlar olduğu ise bir gerçektir. sonsuzluk bir kolaycılık aslında varlık zaten sonsuz hiçliğin anlık kararsızlığı olduğu için bu kavramlar extrem gelmez. extrem olan evrenin neden hiçlikten kararlılıktan bunu bozma eğilimi gösterdiği? bütün espri burda. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts