Jump to content

isabettin

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    675
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

isabettin Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

2.283 profil görüntüleme
  1. isabettin

    BİR HABER!

    Hacı, öncelikle geçmiş olsun. Umarım hastalığın seyri daha önce bir tanıdıkta gördüğüm şekilde yüz güldürücü olur. Türkiye'de aile hekimi ağırlıklı olarak toplum sağlığı işlerine odaklıdır, sağlık ocağı da sevk almak için gidilen bir yere indirgenmiştir. Bu aile hekimliği denen müessesenin Amerika'da daha önemli bir basamağı temsil ettiğini duyuyordum, ama bu kadar merkezi bir role sahip olduğuna seninle konuşan aile hekiminin ön yorumlarının seni bu kadar etkilediğini senden okuyunca tanıklık etmiş oldum.
  2. isabettin

    Sur'a üfürülme ve neticesi

    Fazla sabırlısın aslanım. Asla enseyi karartmıyorsun. Hep deniyorsun. Fetullah Gülen hakkında ne düşündüğünü söylemekten bu kadar imtina etmen kumaşının ne olduğunu, ne cins bir illet olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Çok iyi biliyorum seni.
  3. isabettin

    Sur'a üfürülme ve neticesi

    İki şartım var: Fetullah Gülen makbul olmayan bir kişidir diyeceksin. Atomu akılsız şuursuz diye yaftaladığın bu rumuzunu bırakacaksın. Sen bunu düşün Avni.
  4. isabettin

    Sur'a üfürülme ve neticesi

    Bunlar hakkaten derin konular be Fuat abi.
  5. isabettin

    Ruh üzerine tartışalım!

    Bu herifin bir tür Fuat Avni olduğuna kalıbımı basarım.
  6. isabettin

    Sur'a üfürülme ve neticesi

    Çok karışık bir konu. Ben de ikilemde kaldım şimdi.
  7. isabettin

    Ruh üzerine tartışalım!

    Yukarıdaki iki ileti de sana ait. Aynı Kuran gibi bir dediğin diğerini tutmuyor. Yine Fetöne makbul değildir diyemedin. Görevli olduğundan eminim senin.
  8. isabettin

    Ruh üzerine tartışalım!

    Tamam git akılsızşuursuzdemeatoma diye nik al gel o zaman. Ha, bir de Fetullah Gülen makbul bir değildir de, görelim.
  9. isabettin

    Ruh üzerine tartışalım!

    Osurup osurup ipe dizme lan atoma şuursuz akılsız diyen kıt fikirli şerefsiz. Rumuzun akla hakaret. Gidip "bütünateistlerinanasınıavradınısikiyim" diye rumuz alsan daha az dokunur bana. Git düzgün adam gibi başka bir küfürlü nik al kendine ondan sonra gel. Rumuzunu her gördüğümde sinirlerim zıplıyor.
  10. isabettin

    Ruh üzerine tartışalım!

    Kötü düşünce yok o noktada. Gerçeği söylüyor insanlar. Olanı söylemek de mi kötü oldu? Hem insan her yönüyle iyi olsaydı, cennette olmak onu farklı yapsaydı, cennetten kovulmazdı.
  11. isabettin

    Ruh üzerine tartışalım!

    He tamam tabi tabi. Mutlaka öyle olmuş olmalı da bir de şu var. Allah çocuğu gelecekteki öngörülmüş suçlarından öldürttü ise, çocukken öldürttüğü için çocuk cennete gidecek. Sınava girmeden cennete gitmesi bir tür torpilli olmasına yol açar. Cennete bunun dedikodusu olmaz mı, millet "bu aslında cehennemlik olacaktı da erken öldüğü için buraya kapağı attı" demezler mi? Moralini bozarlar, cennet de zehir olur onun için diyorum şampiyon. Bugün çok yapıcıyım.
  12. isabettin

    Biz İnsanı sınayacağız(İnsan 2)

    Müslümanlar buna birazdan "Biz insanı sınayacağız demedim, kınayacağız dedim" türünden bir açıklama yapacaklardır.
  13. isabettin

    Ruh üzerine tartışalım!

    Hızır kim oluyor da geleceği biliyor? Geleceği yalnızca Allah bilmiyor muydu?
  14. isabettin

    Andımız geri geliyor

    Valla benim dedelerim patlatmışlar hocam, Osmanlı bunları habire isyan ediyor diye oradan oraya sürmüş. Durum valla öyle. Kaldı ki, herkesin dedesi ağırbaşlı davrandı ise, Osmanlı'da o kadar isyanı kim çıkardı? Hepsini benim dedem çıkarmış olamaz.
  15. isabettin

    Andımız geri geliyor

    Türklük Andı "beğenmeyen defolup gidebilir" düşüncesini aşılamaz diyorsun. Andın aşılamadığı bir yaklaşımı savunduğuna göre, ant sende bir etki yaratmamış hocam. Bu Türklerden bazılarının Kürtçe konuşmalarında ve kendilerine ait farklı kültürel atalar ve tarihsel arkaplana sahip olmalarında sakınca yoktur umarım.
×
×
  • Yeni Oluştur...