Jump to content

Düşünen Hayvan

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.611
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Düşünen Hayvan Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

2.258 profil görüntüleme
  1. Düşünen Hayvan

    Türkiye'den umudunuz var mı?

    Ben bu konuyu müslümanlarla sınırlı tutmuyorum. Moda budalası olmuş insanlar da çoğunlukta , marka budalası, gösteriş peşinde koşanlar da dinciler kadar salaktır.
  2. Düşünen Hayvan

    Gluten tüketmek zararlı mı?

    Konu dışından bir örnek vereceğim. Parabensiz şampuan diye birşey çıkarttılar. Yok kanser tapıyor diyerekten. Onun yerine parabenden daha tehlikeli benzoat türevi koruyucular kullandılar. Niye? Çünkü paraben pahali bebzoat ucuz... böylece parabensiz dedikleri ürünleri daha da pahalıya sattılar. Kar marjını ikiye katladılar. Parabenlerin hepsi ilaçlarda bolca kullanılır. Bunu hiçbir prof. Söylemiyor tv lerde. Diğer bir örnek yumurtadır. Köylü yumurta üretirken kolesterol yapar sakın yemeyin diyen bir sözde prof. Sonra fabrikasyon yumur
  3. Düşünen Hayvan

    Eşcinsel, vegan, ateist, solcu, hdp'li insan

    Niye yanlış bakıyorum peki. Travma denen bir olay var. Eşcinsellik travmaya dayalı da olabilir. Doğuştan çift cinsiyeti olanlar yads kendi karşı cins olarak görenleri hariç tutuyorum. Örneğin kadın olarak yaşamış ve daha fazla macera için lezbiyenlik yapanlar bana göre travmalı hastadır. Yada aşırı feminist olanlar travmalıdır. Ve bu travmayı da toplum kendisi yaratıyor. Doğal birşey değil yani.
  4. Var tabi ama parana ve yaptığın pazarlığa göre değişir. Müteahhitler evlerini satabilsin diye sidik zoruyla faizler düşürüldü ama üretim ve teknoloji transferi olmazsa bunun sony hüsrandır. Çünkü tayyipgillerin müteahhitlerine bazı devlet bankaları alım garantisi verdi. Yani devlete kaktırıp çekip giderlerse tepe taklak olur inşast sektörü. Geçmişte banka krizi olmuştu şimdi birde inşaat krizi olacak.
  5. Türkiye'ye uygulanacak yaptırımlara bağlı. Almanya krediyi kesti ama hala bol para veren ülkeler var. Ancak yaptırımlar artarsa o zaman faiz yükselir para girişi sağlansın diye. Birde Türkiye'nin keyfi uygulamaları söz konusu. Parası çok olana zaten yüksek faiz veriyor ama kara para aklamak için yapılıyor. Bu açıdan çok net bir tablo görünmüyor.
  6. Çünkü Tayyip'in dolarları var. Halk fakir kalsın ve kupon arazileri tayyipgiller satın alsın. Abd yatırım konusunda bilgim yok. Klasik borsa refleksi , gelişime yatırım yapan firmalar hisse senedinde hep çekici olurlar.
  7. Düşünen Hayvan

    Eşcinsel, vegan, ateist, solcu, hdp'li insan

    İnsanlar temayüllere göre yaşıyorsa sorun ne o zaman? Eşcinsellik yani ibnelik ve lezbiyenlik toplumda kabul görmüyorsa kötü birşey dir diyebilir miyiz. Hayvanları örnek alacaksak güçlü olan kazanır. Hasta bireyler av olarak dışlanır. Öyle ise eşcinsellik bir hastslıksa dışlanmalı.
  8. Düşünen Hayvan

    Eşcinsel, vegan, ateist, solcu, hdp'li insan

    Ya ne değişik birisin sen. Eşcinselliğe gelince doğayı örnek alacaz ama tecavüze gelince doğayı örnek almayacaz. Bu nasıl çelişki.. Ayrıca doğada eşcinselliğin kesin kanıtı yok henüz. Çift cinsiyetli hayvanları eşcinsellikle karıştırma. Hayvanlar sadece biebirleriyle ilşki sırasında çıkardıkları sesleri çıkarıp sarılıyorlar. Belki biri diğerine ilişkinin nasıl yapıldığını öğretiyor olabilir. Ortada cinsel orgazm yok sadece taklit var. Hayvanlar bunu yapar çünkü sende demişsin ki ön korteksleri yok yani utanma bilmiyorlar. Anne kızına , baba oğluna nasıl seks yapılacağını gayet rahat gös
  9. Büyük resmi görüyorum . Şaka değil, böyle olması gerekiyor. Tayyip o resimdeki kelebekten ibaret. Kelebeği Anladıysan gerisini boş ver. ?
  10. Emin ol dolar yükselmediği için en çok Tayyip'in uykusu kaçmıştır.
  11. Düşünen Hayvan

    Eşcinsel, vegan, ateist, solcu, hdp'li insan

    hayvanlarda baya bir çiftleşme yada davranış değiştirme yok. Sadece ilişki sırasında yapılan davranışlara benzeyen hareketleri bazen ilişkiye girmeden hemcinsleriyle yapıyorlar. Eğer hastalık açısından bakarsak , hayvanlar da hastalanabilirler. Eşcinselliği tanımlayan bir hormon yada gen varsa daha net bilgiler alınabilir. Hayvanları Davranış biçimine göre yorumlamak yanlışlığa sebep olur. İnsanlar aleminde de dayak yemekten , işkenceden hoşlanan insanlar var. Bunu da normal karşılamalımıyız yoksa hastalık mı demeliyiz... Dur hemen şaşırma.. Hayv
  12. Düşünen Hayvan

    Peygamberin evliliklerini yeniden okuyalım

    Müslümanların tarif ettiği kadar büyük bir tanrı olsam kuş kadar beynini kullanamayan insanlara kendimi tanıtmak için çabalamazdım.
  13. Düşünen Hayvan

    ateistin cevapsız kaldığı anlar.

    Dinler eski zamanın yaratılış teorileri , artık faydası yok. Evrimin de şanssızlığı sanayi devriminde ortaya çıkmış olmasıyla çok hızlı eleştirildi. Eğer 200 yıl önce evrim yerine islam gelmiş olsaydı 10 yıl bile dayanmazdı. Antik dinleri binlerce yıl ayakta tutan zamanın çaresizliğiydi. İnsanların bu çaresizliğinden bir gurup tilki faydalanmaya çalıştı hepsi bu. Hala daha dinler çaresizlikten besleniyor çünkü çıkış yönü böyle. Müslümanlar en basit bir soruya hala cevap verememiş olmalarını görmezden gelip başkalarının eksikliklerine kafa yormaları ilginç. A
  14. Düşünen Hayvan

    Eşcinsel, vegan, ateist, solcu, hdp'li insan

    Müslümanlar hala daha kadın için kapışıyorlar. Şiddetin kaynağı cinsellik değil. Şiddet farklı bir olgu. Avrupalı sevişmeye başlayınca şiddeti bırakmadı ki.
  15. Düşünen Hayvan

    Eşcinsel, vegan, ateist, solcu, hdp'li insan

    Tavuklar doğal ortamlarında da yamyam olur mu? Yamyam tavuk örneği sadece gezemeyen kafes tavuklarında görülüyor. Bunun dışında tavuklar leş yer bu normal. Tavuk domuz gibidir bokunu bile eşeler. Eşcinsellik, oğlancılık yada lezbiyenlik de doğal ortamda olmuyor. Ama bütün karılar zenginlerindir , fakirler sabretsin cennette fıstık gibi hatunlar verecez dersen hepsi sapıtır. Erkeği hep tacizci olarak gösterirsen , kadını da hep namus gidecek orospu olacak korkusuyla yetiştirirsen sapıtmaları kaçınılmaz olur. Pisikolojik hastalikların tamamını ve
×
×
  • Yeni Oluştur...