Jump to content

priest of nature

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    503
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

priest of nature Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.041 profil görüntüleme
  1. priest of nature

    Hakkaride askerleri ülkücüler öldürdü

    Ölen asker pkklılar ile çatışmada öldü. Başlığı açan kişi diyor ki ülkücüler ülkede kargaşa çıkartmak amacıyla öldürdü. sen diyorsun askeri pkklılar ile çatışmaya sokan ülkücüler. Ülkücü ne yapacaktı pkklıları çiçekler ile mi karşılayacaktı?
  2. priest of nature

    Hakkaride askerleri ülkücüler öldürdü

    İç savaş çıkartmak isteyenlerden içinde sizlerde varsınız. Ülkücüleri asker öldüren bir grup olarak göstermek ya arızalı kafanın ürünüdür.Yada iç savaş çıkartmak isteyenlerin ürünüdür.
  3. Ben duydum. Allah'ın sıfatları isimleri yazılırken şartları yazılırdı.Şimdi dikkat eden yok.
  4. Kendisi dışında herşeye gücü yeten dersen paradokstan kurtulmuş olursun. Eski dini kitapalrda bu şart konulurdu. Yeni yazılan dini kitaplarda bu şart konulmadan yazılıyor.
  5. priest of nature

    Tanrı iletişim merkezi çalışmıyor?

    Kendine bağımlı olmayan varlık mantıksal olarak imkansız zaten. Onun için özgürlük tanımlanırken kendisi dışında bir varlığa bağımlı olmamak diye tanımlanıyor.
  6. priest of nature

    Tanrı iletişim merkezi çalışmıyor?

    Robot olabilmesi için programı kendi dışında bir varlığın yazması lazım. Özgür olmak kendisi dışında bir varlığa bağımlı olmamaktır.Bağımlı ise kendisi tanrı olmaz zaten. Ben şimdi diyelim günlük program yazdım. özgür olmadığım için bir sürü engel çıkar o programa uymama. Tanrı başka tanrıya bağımlı değilse ona engel olan çıkmaz.
  7. sıfır mesaj olanların hepsi banlı. Yönetim mesaj silinmez diyor ama siliyorlar. ip kısıtlamasına takılanlar onlar.
  8. priest of nature

    Tanrı iletişim merkezi çalışmıyor?

    Hangi dilde konuşuyor bu tanrı ? Tanrı varsa herkes kuldur zaten. Bilmediğin ilimden bahsedip durma.Bilmiyorum diyorsun anlat diyoruz anlatamıyorsun. Bende sallayayayım sende "ahjaj" ilmi bilmiyorsun. Sende bunu ilmi anlayacak kapasite yok.seni taklit ediyorum. Bu sahte ilim uydurup kendi cahilliğini örtmektir. Ben tanrıya robot demedim.Biz robot oluyoruz dedim. Robot olduğunu kabul etmeyen ya başka tanrıları kabul etmiş olur yada kendini tanrılaştırmış olur. Benzer.Benzemez diye başka tanrıları kabul etmiş olur.
  9. priest of nature

    Tanrı iletişim merkezi çalışmıyor?

    İletişim istek ve sorulara cevap şeklinde olur. İstenilmeyen sorulmayan şeylere verilen cevaplar iletişime girmez. Ayrıca kendimizde ortaya çıkan herşeyi yani eylemlerimizi tanrının sesi olarak görürsek robottan farksız oluruz. Tanrının durumu kendi kendine farmville oynayan veya başka bir oyun oynayan insanın durumuna benzer .
  10. priest of nature

    Tanrı iletişim merkezi çalışmıyor?

    Birşey bilmiyorsun. Bilseydin anlatırdın. "Ben sizin bilmediğinizi bilirim" sözünü söyleyenler hiçbir şey bilmediğini gizlemek için söylerler.
  11. priest of nature

    Tanrı iletişim merkezi çalışmıyor?

    Yok bilmiyorum. Kuranda geçmesi bana birşey kazandırmıyor. Sizin bilmediğiniz bilimleri bilirim demek aslında birşey bilmiyorum demektir. Bilseydin bildiğini gösterirdin.
  12. priest of nature

    Tanrı iletişim merkezi çalışmıyor?

    kimsenin bilmediği ilim ne işime yarayacak.
  13. priest of nature

    Tanrı iletişim merkezi çalışmıyor?

    Şifreli konuşma detaylı anlat.
  14. priest of nature

    Tanrı iletişim merkezi çalışmıyor?

    @HATEM tanrıyla nasıl iletişim kuruyorsun?
  15. priest of nature

    Matematik Soruları Paylaşalım

    Çok bilinmeyen var. Birkaç tane sayı ver. üçgenin ucu zaten B de E ve F kesişim noktalarından birini D yaparız olur biter.
×
×
  • Yeni Oluştur...