Jump to content

Teşup'unOğlu

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    162
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Teşup'unOğlu Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

2.959 profil görüntüleme
  1. Teşup'unOğlu

    İslam aynı zamanda kendine tecavüz dinidir

    İslam bireye yaşam hakkı sunmuyor. Helal daire diye adlandırdıkları alanda yaşam o kadar kısıtlı ki insanlar, yaşanmaz bir noktada, ağır bir bir stresle hayatta kalmaya çalışıyor.
  2. Yine clickbait sitelerden coronavirus resmi kopyalayıp yapıştırmış. Bu malların hepsi tek tornadan çıkmış gibi. Saçmalamakta sınır tanımıyorlar.
  3. Teşup'unOğlu

    Araf Suresi 80.Ayet

    Merak ediyorum Lut kavmi döneminde estetik cerrahi ne durumdaydı. Misal isteyen kendine yapay göğüs, yapay vajina,yapay penis yapabiliyormuydu. Yoksa eşcinsellikten anladıkları sadece anal seksmiydi ? Aşırılık diyorsun ya, Pattaya'ya git de aşırılık gör. Memesi olan erkekler. Penisi olan kadınlar. Seksin de binbir çeşidi. Günümüzdeki toplumda yüzlerce katagori var; bdsm den nekrofiliye,snuff a hatta ve hatta yeni doğan pornosuna kadar. (1 günlük bebeklerin). Seks diyince aklına gelen vajina-penis birleşimi artık unutulmuş gibi.. Şimdi bu iki toplumu kıyaslarsak senin Lut bizim
  4. Teşup'unOğlu

    İslam Nedir?

    Beynini dallama saidin risale saçmalıklarıyla doldurduğun için böyle saçmalamana şaşırmadım. Şeyhden dinlediğin bokları buraya taşıma. Zira o saçmalıklara ayıracak vaktimiz yok. Kendi düşüncelerin varsa yaz onlara cevap veririz. Muazzez İlmiye Çığ 'ın elinde binlerce kİl tablet var. Ayrıca o tabletleri okuyan tek kişi de değil. Peki senin Kur'an'ın aslı nerede ? Yapraklara,deri parçalarına,taşlara yazıldığı iddia edilen kuran mushafları nerede? Eğer nerede olduğunu bilmiyorsan sana 1 ayetini bulabileceğin bir yer söyleyeyim. Mübarek keçinin yediği ayeti hatırlıyormusun
  5. Davara bakın, clickbait sitelerdeki animasyonları gerçek zannediyor. Stereoskopik mikroskoplar bile bu görüntüyü vermiyor. Hayatın boyunca mikroskop a 1 kez olsun dokundun mu acaba.
  6. Teşup'unOğlu

    Su ısıtıcısı vs Tüp

    Güneş enerjisi en ekonomik olanıdır.
  7. Teşup'unOğlu

    Hipnozun Bilimsel Bir Açıklaması Var mı?

    Psikolojide EMDR tedavisi hipnozun bir türevidir. Ve çok yaygın bir şekilde kullanılır. Fakat burada anlamanız gereken nokta hipnozun filmlerdeki gibi olmadığıdır. Beyin, hayat boyu gelen her veriyi kaydeder. EMDR ile kişi, çocukluğunda unuttuğu bir anıyı; tamamıyla hatırlayabilir. EMDR ile bu kaydedilen verilere ulaşılıp unuttuğunuz anılar gün yüzüne çıkar. Hemde en ince ayrıntısıyla..Bu hatırlama için o anıyla alakalı 1 cümle, belirgin bir koku,ses, davranış,duygu veya silik bir görüntü yeterlidir. Gerisi çorap söküğü gibi gelir... Yanlız; psikoloğa gidip ilk seansta hipnoz olmayı
  8. Teşup'unOğlu

    Dunyanin alayi agnostiktir

    Her insan hayatını; küçük yaşta büyüklerinden gördüğü davranışları taklit ederek yaşar. Bu davranışlar çoğu zaman kişi farkında olmadan otomatik olarak oluşur. Eğer hayatındaki davranışları anlamlandırıp, yaşadığın olaylara verdiğin tepkileri anlamak istiyorsan bunun tek bir yolu vardır oda "Bilişsel Terapi" .
  9. Yapay canlılık. Demek ki canlılığın oluşması için tanrılara,arap putuna,yahudi putlarına,budalara fln gerek yok. Bak elin gavuru yapay canlı yapıp vücuduna soktu. Şimdi ne olacak diye merakla bekliyoruz.
  10. Olmayın, aşı olmayın, yakın çevrenize de oldurmayın. Çiçek, kızamık,tetenoz gibi aşıları da olmayın. Böylelikle tez zamanda hepiniz hastalıktan geberip gidersiniz millet de huzur bulur.
  11. Hacı'dan sonra forum yöneticisiz kaldı. Yönetimin sorunu çözmesi gerekiyor.
  12. Teşup'unOğlu

    İslam Nedir?

    İslam bir Arap kültürü ürünüdür. Arap masalıdır. Hint-babil-sümer paganizminin Arap kültürüyle karışmasıdır. Ciddiye alınacak bir tarafı yoktur.
  13. Teşup'unOğlu

    Tarık nedir ? Kuran'da Tarık

    Ulan parantez içinde yıldız diye belirtilmiş ne vurgusundan bahsediyorsun. Kuran karadelik demiyorsa ne diye ikidebir yorumlayıp duruyorsun, muhonun peşinden gidenler de tıpkı muho gibi işkembeden sallayıp duruyor. Kuranın saçma sapan bir metin olduğu ortada. Arabın masallarını anlatan çöl kitabı. Medeniyetin M sinin olmadığı Arap toplumunun dünyaya; muhonun yatak odası anılarıyla medeniyet öğretmeye çalışması... Önce gtlerindeki bku temizlesinler. Medeniyete giriş için; diş fırçalamayı, duş almayı, genel temizlik kurallarını, temiz çamaşır giyinmeyi,nezaket kurallarını, topl
  14. Teşup'unOğlu

    Tarık nedir ? Kuran'da Tarık

    Gökyüzüne ve târıka (sabah yıldızına ) yemin ederim. Târıkın ne olduğunu nereden bileceksin? (O, karanlığı) delen yıldızdır. Hiç kimse yoktur ki üzerinde bir koruyucu, bir denetleyici bulunmasın. Açıkça Sabah yıldızı belirtilen birşey için kara delik uydurması neden ? Arap putu terim kullanmayı bilmiyor mu ? Venüs sizin elinizde yıldıza dönüştü şimdi de kara deliğe ... İlerde ne olacak görelim.
  15. Teşup'unOğlu

    Tanrı'nın Varlığı

    Tanrının okuma yazması yok galiba, gelsin kendisi anlatsın nasıl yarattığını. Ateist bilim adamlarının araştırmalarına neden bel bağlıyorsunuz. Ay, neden sizin için bu kadar önemli ben size söyleyeyim. Çünkü ay tanrısı; İslamiyet öncesi arapların taptığı bir put. İslamiyet de arap paganizmden türediği için; bu tür sacmaliklardan kurtulamıyor...
×
×
  • Yeni Oluştur...