tirtil 0 Kasım 29, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 29, 2009 gönderildi Bir kediye en çok neresinden "Ölmüş!" denilmez!... Link to post Sitelerde Paylaş
SirOrphaned 0 Kasım 29, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 29, 2009 gönderildi Ulan bu sitede amma salak var yahu... Bir kıyas yaprsak dışarda ne kadar salak varsa, bu forumda da en az o kadar salak var. Dünya ne kadar sıradansa; bu sitede de o kadar sıradan. Ateistforum falan denildiğine bakmayın. Kurban bayramında danaları, koyunları zevk için, işkence çektirerek mi kesiyorlar? Bir kasap nasıl kesiyorsa, adabıyla, tekniğiyle, dua ederek kesiyor adamlar. Siz bir kasaba da bu insanlık dışı yaratıkla aynı şekilde mi yaklaşıyorsunuz? Eğer gerçekten öyleyse; Bu kediyi bu hale sokup zevk alan, bir de bu zevk almayı fotoğraflaştırıp show yapan yaratık ne kadar aşağılıksa, bir kasap da o şekilde aşağılıktır. Ve siz ve yahut anneniz, arada bir o kasaba uğruyorsunuz. Amacına hizmet ediyorsunuz. Bu yaratıkla aynı kefeye koyduğunuz kasap kadar aşağılıksınız. Bu yaratık kadar aşağılıksınız yani. Bunları bir hakeret olarak görmeyin. Yalansa, bu adabıyla dana kesim işini, bu haysiyetsizlikle eş değer görenlerden bir tanesi çıkıp "öyle değil" desin. Gelsin konuşayım onun suratına. Konuşurken tükürsem suratına, kusura bakmasın. Link to post Sitelerde Paylaş
yabanci 0 Kasım 29, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 29, 2009 gönderildi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17366130 Link to post Sitelerde Paylaş
aktifus 0 Kasım 29, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 29, 2009 gönderildi kedi kesme görüntülerinin insanı rahatsız etmesi kişinin kediyle olan duygusal bağını gösterir. biri böcek ezse belki kimse umursamaz ama yaşama hakkı babında aradaki değer farkını kim ölçüp biçebilir ki? sanırım o kızcağız böyle şeyler yaparken kendisini hak etmediği birşey için cezalandırıyor. umarım birileri yardım edebilir. Link to post Sitelerde Paylaş
giraur 0 Kasım 29, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 29, 2009 gönderildi Ulan bu sitede amma salak var yahu... Bir kıyas yaprsak dışarda ne kadar salak varsa, bu forumda da en az o kadar salak var. Dünya ne kadar sıradansa; bu sitede de o kadar sıradan. Ateistforum falan denildiğine bakmayın. Kurban bayramında danaları, koyunları zevk için, işkence çektirerek mi kesiyorlar? Bir kasap nasıl kesiyorsa, adabıyla, tekniğiyle, dua ederek kesiyor adamlar. Siz bir kasaba da bu insanlık dışı yaratıkla aynı şekilde mi yaklaşıyorsunuz? Eğer gerçekten öyleyse; Bu kediyi bu hale sokup zevk alan, bir de bu zevk almayı fotoğraflaştırıp show yapan yaratık ne kadar aşağılıksa, bir kasap da o şekilde aşağılıktır. Ve siz ve yahut anneniz, arada bir o kasaba uğruyorsunuz. Amacına hizmet ediyorsunuz. Bu yaratıkla aynı kefeye koyduğunuz kasap kadar aşağılıksınız. Bu yaratık kadar aşağılıksınız yani. Bunları bir hakeret olarak görmeyin. Yalansa, bu adabıyla dana kesim işini, bu haysiyetsizlikle eş değer görenlerden bir tanesi çıkıp "öyle değil" desin. Gelsin konuşayım onun suratına. Konuşurken tükürsem suratına, kusura bakmasın. mükemmel tespit. Link to post Sitelerde Paylaş
BlackSail 0 Kasım 29, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 29, 2009 gönderildi Ne gerizekalı insanlar var şurda ya, inanamıyorum. Hem müslümanlar kurban kesiyor diye sürekli onları eleştireceksin, hayvanlar katlediliyor diyeceksin, sonra zevk için bir kedi keseni savunmak adına eee bakın ama müslümanlar da yapıyor diyeceksin! Ya gerizekalısınız ya da ikiyüzlü. Üçüncü bir seçenek daha var ama dilim varmıyor söylemeye... Sizin bir kebabı afiyetle yediğinize de eminim. İşiniz gücünüz sahtekarlık, soytarılık. Link to post Sitelerde Paylaş
Mayonez2 0 Kasım 30, 2009 gönderildi Raporla Share Kasım 30, 2009 gönderildi Nerde bu görüntüler linklere tıkladığımız zaman hata veriyor? Link to post Sitelerde Paylaş
Yakup 0 Aralık 26, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 26, 2009 gönderildi (düzenlendi) Ne gerizekalı insanlar var şurda ya, inanamıyorum. Hem müslümanlar kurban kesiyor diye sürekli onları eleştireceksin, hayvanlar katlediliyor diyeceksin, sonra zevk için bir kedi keseni savunmak adına eee bakın ama müslümanlar da yapıyor diyeceksin! Ya gerizekalısınız ya da ikiyüzlü. Üçüncü bir seçenek daha var ama dilim varmıyor söylemeye... Sizin bir kebabı afiyetle yediğinize de eminim. İşiniz gücünüz sahtekarlık, soytarılık. Bu başlığı yeni gördüm ve birşeyler yazayım diyordum ki, BlackSail rumuzlu arkadaşımız benim söyleyeceklerimi fazlasıyla söylemiş bile. Sanırım BAZILARI, psikopat olduğu her halinden belli olan kızın kedi kesme görüntülerinin verildiği linki tıklayıp da bakmamışlar. O linki bir de ben vereyim : http://www.misschat....msg1372#msg1372 Eğer baktılar da hala daha sırf altta kalmamak uğruna konuşabiliyorlarsa kendilerine söylenenleri hakediyorlar bence. Ateizm bu mudur, dinsel inançlara karşıyız diye hepten insanlığımızı mı unutmaktır, psikopatlığa destek çıkmak mıdır, bir sakatlığı bir başka sakatlıkla kıyaslayıp adeta dalga geçer gibi ''nolmuş canım'' diyerek her saçmalığı önemsizleştirmek midir ? Aydınlanma adına bu sitenin verdiği onca çabayı, onca mücadeleyi bir anda iç edip dincilerin eline nasıl koz verdiklerinin farkında bile değil bunlar. Aralık 26, 2009 tarihinde Yakup tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Yer Su 0 Aralık 26, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 26, 2009 gönderildi (düzenlendi) Yav şimdi küfür ettireksiniz bana. O kediciğe kıyan elleriniz kırılsın. Kesilmeli o eller. Harun dostum o elleri beraber kiralim ama koyunu acisiz sekilde oldurmek varken bogazina dalani ne yapalim? Aralık 26, 2009 tarihinde Yer Su tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
pisinge 0 Aralık 27, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 27, 2009 gönderildi Karar almistim,kedime yapilacak eziyet,incitme,korkutma gibi sebebler yüzünden her kim olursa kemiklerini kirar hayat boyu özürlü yaparim.O kiz elime gecseydi ben ona ne yapacagimi bilirdim(bektasi) kiyilirmi bunlara... Link to post Sitelerde Paylaş
ad hominem 0 Aralık 27, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 27, 2009 gönderildi (düzenlendi) Senin "atalarımıza tadı kötü gelmiş, yada avlamak zor gelmiş" dediğin, işte doğanın dengesidir. Bu dengeyi hunharca bozmak değil mi zaten "canilik" dediğimiz. Toplumun hurafe değerlerinden mi ibarettir kedi yememek. Evet doğru. Ama bunları o kız bilmiyor işte. Siz buna ''canilik'' dediğiniz için bu iş o kız ve onun gibiler için çekici hale geliyor. Asıl benim dediğim ve senin desteklediğin nedenlerden değil de toplumun hurafe değerlerinden kaynaklanıyor böyle davranışlar. Toplumda kedi kesmek, yemek filan bu kadar yanlış görülmese, bu kadar abartılı bir ''canilik'' tanımı yapılmasa kedi kesmenin hiç bir çekiciliği olmazdı. Nitekim bu gün kimse ''ben dün bir hamamböceği ezdim işte bunlar da fotoğrafları'' diye ortalıkta hava atmıyor. Çünkü o böcekleri ezmek toplumda panikle karşılanmıyor bu yüzden hiç bir çekiciliği yok. Bu kız kendine kurban olarak bir köstebek yerine kedi seçmişse bunun tek nedeni toplumda kedilerin öldürülmesine karşı fazla hassasiyet olmasıdır. Aralık 27, 2009 tarihinde NiHiL tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
pisinge 0 Aralık 28, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 28, 2009 gönderildi Evet doğru. Ama bunları o kız bilmiyor işte. Siz buna ''canilik'' dediğiniz için bu iş o kız ve onun gibiler için çekici hale geliyor. Asıl benim dediğim ve senin desteklediğin nedenlerden değil de toplumun hurafe değerlerinden kaynaklanıyor böyle davranışlar. Toplumda kedi kesmek, yemek filan bu kadar yanlış görülmese, bu kadar abartılı bir ''canilik'' tanımı yapılmasa kedi kesmenin hiç bir çekiciliği olmazdı. Nitekim bu gün kimse ''ben dün bir hamamböceği ezdim işte bunlar da fotoğrafları'' diye ortalıkta hava atmıyor. Çünkü o böcekleri ezmek toplumda panikle karşılanmıyor bu yüzden hiç bir çekiciliği yok. Bu kız kendine kurban olarak bir köstebek yerine kedi seçmişse bunun tek nedeni toplumda kedilerin öldürülmesine karşı fazla hassasiyet olmasıdır. Hic bir argüman,yas,cins ne olursa olsun,kediler bazinda hayvanlara karsi yapilan her türlü zulüme karsiyim.Et de yemiyorum.Gözümün önünde yapilirsa kan beynime cikar,hic affetmem... Link to post Sitelerde Paylaş
kafir 0 Aralık 28, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 28, 2009 gönderildi Küçükken kedilere sinir olurdum. Onları taşlardım. Bir keresinde avuç içimden daha büyük bir taş alıp bir kediye fılattım. Arka tarafına yakın karın tarafına geldi. Sonra kaçtım. Daha 6,7 yaşlarında falandım heralde. Kediye ne oldu bilmiyorum. Annem kedilere dokunmamamı söylerdi. O da kedilerden, köpeklerden nefret ederdi. Bi tane arkadaşım küçük bir yavru kediyi, daha doğru düzgün yürüyemiyordu, ensesinden tutup taş fırlatır gibi fırlattı. Kediye ne olduğunu bilmiyorum. Sapanlarla kuşlara taş atardık. Daha sonra boncuk tabancaları çıktı. Onlarla da hayvanlara işkenceler yaptık. Hey gidi günler. Link to post Sitelerde Paylaş
pisinge 0 Aralık 29, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 29, 2009 gönderildi (düzenlendi) Küçükken kedilere sinir olurdum. Onları taşlardım. Bir keresinde avuç içimden daha büyük bir taş alıp bir kediye fılattım. Arka tarafına yakın karın tarafına geldi. Sonra kaçtım. Daha 6,7 yaşlarında falandım heralde. Kediye ne oldu bilmiyorum. Annem kedilere dokunmamamı söylerdi. O da kedilerden, köpeklerden nefret ederdi. Bi tane arkadaşım küçük bir yavru kediyi, daha doğru düzgün yürüyemiyordu, ensesinden tutup taş fırlatır gibi fırlattı. Kediye ne olduğunu bilmiyorum. Sapanlarla kuşlara taş atardık. Daha sonra boncuk tabancaları çıktı. Onlarla da hayvanlara işkenceler yaptık. Hey gidi günler. Helal olsun sana,senin gibileri ........ cogaltmak lazim Aralık 29, 2009 tarihinde IFeelGood tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Sambaci 0 Aralık 29, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 29, 2009 gönderildi Hic bir argüman,yas,cins ne olursa olsun,kediler bazinda hayvanlara karsi yapilan her türlü zulüme karsiyim.Et de yemiyorum.Gözümün önünde yapilirsa kan beynime cikar,hic affetmem... katılıyorum,nihilizmin arkasına saklanıpta hayvanlara eziyet eden yaratıkları haklı çıkarmaya çalışan intihara meyilli kronik şizofreni hastalığı olan yaratıkların kendi ırkları dolayısıyla savunma çabası boştur. ne olursa olsun hayvan hayvandır,sen kronik hastalık geçirdin diye senin hayvanlara zulmüne hoşgörüyle mi yaklaşıcaz ? cezan neyse çekeceksin,yok özenmişte bilmemne,yürü ordan be at arabası. Link to post Sitelerde Paylaş
kafir 0 Aralık 29, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 29, 2009 gönderildi Helal olsun sana,senin gibileri ........ cogaltmak lazim Ben o işi de yapıyorum zaten. Kız yiğenime kedilere işkence etmesini öğretiyorum. Oyuncak bebeklerini dövmesini öğretiyorum. Bayağı da başarılı gidiyor. Bana arada bir kedilere taş attığını falan anlatıyor. Kediler öyle sevilmez. Böyle sevilir. Link to post Sitelerde Paylaş
ad hominem 0 Aralık 29, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 29, 2009 gönderildi (düzenlendi) Hic bir argüman,yas,cins ne olursa olsun,kediler bazinda hayvanlara karsi yapilan her türlü zulüme karsiyim.Et de yemiyorum.Gözümün önünde yapilirsa kan beynime cikar,hic affetmem... katılıyorum,nihilizmin arkasına saklanıpta hayvanlara eziyet eden yaratıkları haklı çıkarmaya çalışan intihara meyilli kronik şizofreni hastalığı olan yaratıkların kendi ırkları dolayısıyla savunma çabası boştur. Siz özürlümüsünüz. Ben kedi kesmeyi nerde savundum idiotlar. Hayatınızda ilk okuduğunuz şey benim yazılarım mı da bukadar okuduğunu anlamakatan acizi insanlarsınız siz? Aralık 29, 2009 tarihinde NiHiL tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
pisinge 0 Aralık 29, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 29, 2009 gönderildi Siz özürlümüsünüz. Ben kedi kesmeyi nerde savundum idiotlar. Hayatınızda ilk okuduğunuz şey benim yazılarım mı da bukadar okuduğunu anlamakatan acizi insanlarsınız siz? O kuru kafalari nerden topladin Link to post Sitelerde Paylaş
Sambaci 0 Aralık 29, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 29, 2009 gönderildi (düzenlendi) Siz özürlümüsünüz. Ben kedi kesmeyi nerde savundum idiotlar. Hayatınızda ilk okuduğunuz şey benim yazılarım mı da bukadar okuduğunu anlamakatan acizi insanlarsınız siz? Niye özentilik yapıyorsun,Aptal diyeydin idiot demeyeydin,Yoksa aptal demeyeyim hakaret olur sansürleyeyim anlaşılmaz niyetine mi incilazca yazma gereği duydun kardeşim ? İngilizcemde ileri seviyede hani yabancı dile karşı biri olsam neysede,bu özentiliğe sinir oluyorum. Türkçe konuşulan bir ortamda ingilizce sıfat kullanmanın ne mantığı vardır be yav. Aralık 29, 2009 tarihinde Sambaci tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
HARUNN 0 Aralık 29, 2009 gönderildi Raporla Share Aralık 29, 2009 gönderildi (düzenlendi) Ben o işi de yapıyorum zaten. Kız yiğenime kedilere işkence etmesini öğretiyorum. Oyuncak bebeklerini dövmesini öğretiyorum. Bayağı da başarılı gidiyor. Bana arada bir kedilere taş attığını falan anlatıyor. Kediler öyle sevilmez. Böyle sevilir. Güç-istenci, seni tanıdığım kadarıyla, böyle şeyler yapmayacak birisin. Çünkü senle bayağı bir sohbetimiz oldu. Bu söylediklerinin bir espiri olduğuna inanmak istiyorum. Aralık 29, 2009 tarihinde HARUNN tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts