xseddx 0 Mart 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 31, 2013 gönderildi Aslında Sabbah'ın alakası bile yok bu sözle. Daha doğrusu Rükneddin Sinan'ın (El-muallim) sözüdür. Avatar'a bakarsan görürsün AC 3'ü (Haytham Kenway). Ac3 ü oynamadım ama önceki tüm oyunları bitirdim.Çok güzel seri. Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Mart 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 31, 2013 gönderildi Ac3 ü oynamadım ama önceki tüm oyunları bitirdim.Çok güzel seri. 4 geliyor google'dan bakabilirsin, kocaman adamım, ben oynarım bu seriyi hanımda oturur seyreder. Neyse başlığı cıvıtmayalım. "Aptallar olmasaydı, akıllıların önemi anlaşılmazdı" "Şüphe değil kesinliktir insanı deli eden..." Nietzche. Mehmet Akif'in bir sözü vardır: Kendisine siz baytardınız değil mi diye sorulur, Cevap"Ne oldu, bir yeriniz mi ağrıyor?" Link to post Sitelerde Paylaş
xseddx 0 Mart 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 31, 2013 gönderildi İnsanların düşünmemesi yöneticiler için ne büyük şans. Adolf Hitler Link to post Sitelerde Paylaş
xseddx 0 Mart 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 31, 2013 gönderildi Ben herkesi rahatlatmak için gelmedim, ben rahatları rahatsız etmek için geldim. Ali Şeriati Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Mart 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 31, 2013 gönderildi "Düşman kazanmak istiyorsanız birşeyleri değiştirmekle başlayın" Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Mart 31, 2013 gönderildi Raporla Share Mart 31, 2013 gönderildi Bilim ve fen nerede ise oradan alacağız ve ulusun her bireyinin kafasına koyacağız.. Medeniyet öyle bir ışıktır ki, ona kayıtsız olanları yakar, mahveder.. Atatürk Link to post Sitelerde Paylaş
enkia 0 Nisan 1, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 1, 2013 gönderildi (düzenlendi) "milliyetçilik, vatanseverlik ve din osuruk gibidirler. herkes kedisininkinin iyi, kendisinden başka herkesinkinin kötü koktuğunu sanır." pyotr alekseyeviç kropotkin Nisan 1, 2013 tarihinde enkia tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
xseddx 0 Nisan 1, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 1, 2013 gönderildi Bir kum tanesinin sırrını çözmeyi başarsaydık, bütün dünyanın sırrını öğrenmiş olurduk. Albert Einstein Link to post Sitelerde Paylaş
enkia 0 Nisan 1, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 1, 2013 gönderildi "rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım." turan dursun Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Nisan 3, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 3, 2013 gönderildi İnsanlar her zaman kahraman olamazlar ama, her zaman insan olabilirler. BENJAMİN FRANKLİN Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Nisan 3, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 3, 2013 gönderildi Zaman büyük bir öğretmendir, ama ne yazık ki tüm öğrencilerini öldürür. Benjamin Franklin Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Nisan 3, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 3, 2013 gönderildi Karakter ağaç ise, şan ve şeref o ağacın gölgesi gibidir; biz hep gölgeyi düşünürüz oysa gerçek olan ağacın kendisidir.. Abraham Lincoln Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Nisan 3, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 3, 2013 gönderildi Okulda hata yapmanın, hile yapmaktan çok daha onurlu olduğunu öğret ona. Oğlunun öğretmenine Abraham Lincoln Link to post Sitelerde Paylaş
Bersann 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi İnsanın şerefiyle yaşayabilmesi için en kısa ve en emin yol, olduğu gibi görünmektir. Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi Ne ahlak ne de sevgi gökten dünyaya indi, insanlık istedi keşfetti hepsini... Şebnem Ferah. Link to post Sitelerde Paylaş
Bersann 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi bende bilirdim gökyüzüne bakarak şarkılar söylemeyi... ( Berşan ) Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi “ Dünya bir oyun sahnesi, bizler birer oyuncuyuz... Bütün erkekler ve bütün kadınlar, sırası geldiğinde girerler ve çıkarlar bu oyun sahnesine...” W.Shakespeare Çok doğru demiş usta, oyun bitecek perde kapanacak ve karanlık bile olmayacak, hiçlik.. Link to post Sitelerde Paylaş
TheChosen 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi Güzel konuymuş yeni gördüm. Aşırı kanun genelde aşırı adaletsizlik demektir. Terence İnsanlar arkanızdan konuşuyorsa, onlardan öndesiniz demektir. Anton Çehov Link to post Sitelerde Paylaş
bellerophon 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi Devamı da var, Dün doğmuş bir bebeğe bile girebilen mikrop misali, içimizde hem kötü var hem iyi... Şebnem Ferah. (Daha bu şarkıdan asacağım çok söz var, acaba şarkıyı mı assam?) Link to post Sitelerde Paylaş
xseddx 0 Nisan 17, 2013 gönderildi Raporla Share Nisan 17, 2013 gönderildi Yazı yerine resim asacağım.Duvar resimleri. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts