Zavallı 0 Ağustos 20, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 20, 2014 gönderildi Töbe de çarpılırsın töbe töbe... cima ediolar yaw ulu orta....gördün mü ? RECM etmek lazım onları Link to post Sitelerde Paylaş
güven 0 Ağustos 20, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 20, 2014 gönderildi töbe töbe... cima ediolar yaw ulu orta....gördün mü ? RECM etmek lazım onları ağaçlarımı diyorsun vala bizde din aman bırakmadılar namaz kılacaktım abdesim bozuldu bu kafirler yüznden Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Ağustos 20, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 20, 2014 gönderildi ağaçlarımı diyorsun vala bizde din aman bırakmadılar namaz kılacaktım abdesim bozuldu bu kafirler yüznden http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSvea1ssttepwri9U3LpCQzqGlR9vO_XVxO-7tfKIYD5DuR5oOj http://www.genckolik.net/gkup/adsz1.bmp Link to post Sitelerde Paylaş
kuralsız 0 Ağustos 20, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 20, 2014 gönderildi bişi karıştırmıyom yaw adam asmış müslüman bitkileri.... ben de gayrimüslim bitkileri astım :D Adam bu resimleri görünce dinden çıkmıştır Elma resmi görünce allah var diye başlık açmış Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Ağustos 20, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 20, 2014 gönderildi Adam bu resimleri görünce dinden çıkmıştır Elma resmi görünce allah var diye başlık açmış umarım Link to post Sitelerde Paylaş
güven 0 Ağustos 20, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 20, 2014 gönderildi http://t3.gstatic.co...7tfKIYD5DuR5oOj http://www.genckolik.../gkup/adsz1.bmp OY BEN ÖLEYDİM bu dudaklar için ya aslında o ağaca iyi yakışrdı bu dudaklar. neyse bu sefer abdes deyil kıbleyide şaşırırım. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Ağustos 20, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 20, 2014 gönderildi (düzenlendi) OY BEN ÖLEYDİM bu dudaklar için ya aslında o ağaca iyi yakışrdı bu dudaklar. neyse bu sefer abdes deyil kıbleyide şaşırırım. doğa iyice incelenip araştırılmalı... böyle insanı FUHUŞA sürükleyebilecek müstehcen ne kadar bitki varsa tamamı köklenmeli / kesilmeli kökleri kurutulmalıdır....!!!! sadece üzerinde ALLAH yazanlar bırakılmalıdır . :D Ağustos 20, 2014 tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
güven 0 Ağustos 20, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 20, 2014 gönderildi doğa iyice incelenip araştırılmalı... böyle insanı FUHUŞA sürükleyebilecek müstehcen ne kadar bitki varsa tamamı köklenmeli / kesilmeli kökleri kurutulmalıdır....!!!! sadece üzerinde ALLAH yazanlar bırakılmalıdır . :D :D Link to post Sitelerde Paylaş
democrossian 0 Ağustos 20, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 20, 2014 gönderildi (düzenlendi) Allah diyen tirbişonla mantarını çıkarırsan şarap haram olmuyormuş!!! İnternette var da, marketlerde yok ne yazık ki! Videoda basbayağı tok ve net bir sesle "alaaaah... allaaahhh..." diyor! Bu sırada açacak kollarını da dua eder şekilde kaldırıyor! Abi gavur bunu da yaptı yaaa! Lan allah diyen kertenkele yaptılar genetiğini oynayıp, şimdi de tirbişon! Robot yapsınlar, robot! Hem cariye, hem de namaz kılsın ev bereketlensin! Eve melaike girsin! Lan zikirmetik, kıblematik, kuranmatik, ezanmatik oluyor da cariye robot niye olmuyor? Bana da göndersinler. Charlize Theron'un tıpkısı olsun! Tanımayanlar için gelsin: Ağustos 20, 2014 tarihinde democrossian tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
ilginclik 0 Ağustos 20, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 20, 2014 gönderildi Gelmissin ateistlere laf atiyorsun. Adama sorarlar burada ne bok isin var diye? Git islami forumlarda takil yobazi Link to post Sitelerde Paylaş
müslümann 0 Ağustos 21, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 21, 2014 gönderildi O Bunlarıda allah yaratmış sonuçta doğal bir şey zaten Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Ağustos 21, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 21, 2014 gönderildi O Bunlarıda allah yaratmış sonuçta doğal bir şey zaten allah buda yı da seviyor ve tapılmasını istiyor o zaman ? Link to post Sitelerde Paylaş
müslümann 0 Ağustos 21, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 21, 2014 gönderildi (düzenlendi) Siz ateistler köpekten değersiz mahluklarsınız cehennemde yanıcaksınız size nefes harcanmaz siz insanların çöpleri gibisiniz Ağustos 21, 2014 tarihinde müslümann tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Ağustos 21, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 21, 2014 gönderildi Siz ateistler köpekten değersiz mahluklarsınız cehennemde yanıcaksınız size nefes harcanmaz siz insanların çöpleri gibisiniz bir insan yanarken sen de zevkle izleyeceksin galba ? Link to post Sitelerde Paylaş
müslümann 0 Ağustos 21, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 21, 2014 gönderildi bir insan yanarken sen de zevkle izleyeceksin galba ? Siz yanarken çok zevkle izlicem çöpten değersizsiniz Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Ağustos 21, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 21, 2014 gönderildi Siz yanarken çok zevkle izlicem çöpten değersizsiniz insanlara bakış açın çok iyiymiş. oldukça insancıl birine benziyorsun ? Link to post Sitelerde Paylaş
müslümann 0 Ağustos 21, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 21, 2014 gönderildi insanlara bakış açın çok iyiymiş. oldukça insancıl birine benziyorsun ? Aynen sizin gibi çöpleri yakmak çok güzeldir Link to post Sitelerde Paylaş
Itchy 0 Ağustos 21, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 21, 2014 gönderildi Siz ateistler köpekten değersiz mahluklarsınız cehennemde yanıcaksınız size nefes harcanmaz siz insanların çöpleri gibisiniz beklenen an geldi ! edecek söz bulamayınca hakaret başladı. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Ağustos 21, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 21, 2014 gönderildi Aynen sizin gibi çöpleri yakmak çok güzeldir IŞİD gibi ? gerçi onlar yakmıyor - kelle kesiyor ama olsun ? Link to post Sitelerde Paylaş
müslümann 0 Ağustos 21, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 21, 2014 gönderildi IŞİD gibi ? gerçi onlar yakmıyor - kelle kesiyor ama olsun ? Aynen bizde işid gibi yanmanızı görmekten zevk alırız ama sizi kullar değil allah yazıcak Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts