tonymvelli 0 Oluşturuldu: Ekim 31, 2016 Raporla Share Oluşturuldu: Ekim 31, 2016 DMT yani ruh molekülü aslında insan beyni tarafından salgılanan bir hormondur . Tüm canlılarda bulunur . Aslında bu madde insan beyninde epifiz bezinden üretilen bir hormondur . epifiz bezi kozolağa benzer bir yapıdadır . simetrik bir beyne sahip olan beynimizde bu simetriyi bozan tek şey epifiz bezidir . DMT hormonunun salgılanması insanlarda ram uykusu sırasında artış gösterir . En çok arttığı zamanlar ise insanın doğum ve ölüm zamanlarıdır . Bu zamanlarda DMT salgılanması muazzam miktarlara çıkmaktadır. Epifiz bezinin sembolü birçok dinin sembolü ( herşeyi gören göz vb ) olmuştur . Ve aslında üçüncü göz tabiride tam olarak efipiz bezinin tefsiridir . Epifiz bezinin harekete geçirilmesi için bazı kıvılcımlar olması gerekir . Heh işte şamanlarda bunu ritüellerinde sürekli denemektedirler . Saçma sapan hareketler , çeşitli tütsüler , dua etmeler epifiz bezinin harekete geçirilmesi için yapılan davranışlardan bazılarıdır. Taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başladımı . 17.yy başlarında ünlü felsefesci descartes epifiz bezinin ruh ile beden arasındaki bağ olduğunu söylemiştir . Ve Mevlana , bir sözünde şunu söylemektedir ; üzerlik tohumu karanlığı örttü ve gerçek görüldü . üzerlik tohumunda yüklü miktarda DMT bulunmaktadır ve ney evet ney çalgısının yapıldığı bitki yani kargı bitkisindede yüksek miktarlarda DMT bulunmaktadır . hmmm bunlar tesadüf olmamalı. artık kafanızda büyük resim az çok belirmiştir diye düşünüyorum . Peygamberlerin ve filozofların dünyaya bakış açıları farklıdır . yani bu gibi insanlarda DMT normalden daha fazla salgılanmaktadır diyebiliriz . Muhammetin karanlık bir mağraya çekilmesi ve ordan vahiy almasıda bununla ilgilidir . Peki Muhammet neden zengin bir karısı varken yani istediği herşeye sahipken tuhaf tavırlar sergileyip hiçkimsenin olmadığı bir yerdeki mağraya gidip orda zaman geçirsinki . Nedeni Dünya tarihine geçen birçok insan gibi aynıdır ; o bulunduğu ortamı deiştirmek istiyordu . Karanlık bir ortama gitti ve orda transa geçti bir tür şizofrenik sanrı yaşadı ( cebrailin gelmesi mihraca çıma olayları bunla ilgilidir ) ve Dünyayı deiştirdi. Yani söylemek istediğim : Tüm dinsel inanışlar , mitolojik varlıklar aslında bir hormonel bozukluktan ibarettir . Gördükleri halisünasyonlardan ibarettir . Şu sözle bitirmek istiyorum : Dünya şizofrenlerin oyun alanıdır , onlar Dünyayı istediği gibi değiştirmektedirler . İlk konum olduğu için birçok hatada bulunmuş olabilirim . Bu sebepten dolayı özür diliyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Ateist 0 Ekim 31, 2016 gönderildi Raporla Share Ekim 31, 2016 gönderildi Konuyla ilgili eski bir tartışmanın linkini de asalım. Belki yararı olur. Link to post Sitelerde Paylaş
denizi bölen musa 0 Kasım 6, 2016 gönderildi Raporla Share Kasım 6, 2016 gönderildi İlk konuna rağmen gayet güzel bir paylaşım :) Deneyimledin mi peki hiç DMT'yi Link to post Sitelerde Paylaş
Khan 0 Kasım 12, 2016 gönderildi Raporla Share Kasım 12, 2016 gönderildi Psychedelic sınıfına giriyor. Sadece aktör bu değil bence. Psychedelic sınıfından diğerlerini kullananlar da bu etkileri görmüştür. Link to post Sitelerde Paylaş
tonymvelli 0 Aralık 17, 2016 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 17, 2016 gönderildi (düzenlendi) teşekkür ederim . hiç deneyimlemedim. ama çok isterdim Aralık 17, 2016 tarihinde MRmanas tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
nefes 0 Eylül 17, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 17, 2017 gönderildi Youtube da nebuch nickli bir turk var. Bu konuda onun videolarini oneririm. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts