Nearxthil 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Minareden atlarım doğum gününü kutlarım Thecrow abi/abla Link to post Sitelerde Paylaş
thecrow 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Sağolun. Link to post Sitelerde Paylaş
METE HAN 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi crow mutlu yıllar... the Crow , KARGALAR kovalasin seni ! değiştir şu iğrenç avatarı harbi kıl oldum anasını satiyim.. Link to post Sitelerde Paylaş
thecrow 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Thecrow'un doğum gününü kutluyorum.. Ama bana thcrow'un doğum gününü daha yeni kutladık gibi geliyor, yoksa aradan bir sene mi geçti? Benim doğum günümü başkaları bilmez bu forumdan. Çiğdem biliyordu, sağolsun jest yapmış. Link to post Sitelerde Paylaş
Osiris 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi doğum günün kutlu olsun thecrow kardeşim Link to post Sitelerde Paylaş
minton 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Sağolun. Doğum günün nedeniyle Seyit rıza, Albatross ve ben buluşup molotof koteyli patlattık.. Nice yıllara.... Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi İyi ki doğmuşsun Thecrow. Dilerim mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayatın olur. Hayal ettiğin her ne ise, umarım ulaşırsın... Link to post Sitelerde Paylaş
Freddie 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Doğum günün kutlu olsun sevgili theCrow Nice yıllara... Link to post Sitelerde Paylaş
kodoman 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Nice mutlu yıllara thecrow. Bu da sana hediyem: Link to post Sitelerde Paylaş
SwaN 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Nice mutlu yıllara thecrow. Bu da sana hediyem: Karganın emeğe saygısı vardır. Keşke perdesiz gitar hediye etseydin :p :p Link to post Sitelerde Paylaş
A$tur 0 Mayıs 7, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 7, 2009 gönderildi Mutlu yıllar. Link to post Sitelerde Paylaş
crossfox 0 Mayıs 7, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 7, 2009 gönderildi nice yıllara thecrow... (geç mi kaldım?) Link to post Sitelerde Paylaş
' ege ' 0 Mayıs 7, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 7, 2009 gönderildi nice yıllara thecrow... (geç mi kaldım?) Sorumu bu simdi ?? Bu baslik gecen sene acildi Link to post Sitelerde Paylaş
Pinokio 0 Mayıs 7, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 7, 2009 gönderildi Sanirim kutlamakta cok gec kaldim, ama basligi daha yeni gördüm. Neyse Crow, dogum günün kutlu olsun, bu arada yas kac oldu? (Bu sefer söylersin umarim gercek yasini, ama söylemesen bile önemli degil.) Neyse, tekrardan kutlarim Gec kutladigim icinde artik hediyeyi seneye taktim ederim. :p Link to post Sitelerde Paylaş
' ege ' 0 Mayıs 7, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 7, 2009 gönderildi Sanirim kutlamakta cok gec kaldim, ama basligi daha yeni gördüm. Neyse Crow, dogum günün kutlu olsun, bu arada yas kac oldu? (Bu sefer söylersin umarim gercek yasini, ama söylemesen bile önemli degil.) Neyse, tekrardan kutlarim Gec kutladigim icinde artik hediyeyi seneye taktim ederim. :p sen kutlayana kadar, adam kirkina merdiven dayadi bile! Link to post Sitelerde Paylaş
bilibid 0 Mayıs 7, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 7, 2009 gönderildi Doğum gününü kutlarım sevgili dostum Link to post Sitelerde Paylaş
thecrow 0 Mayıs 7, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 7, 2009 gönderildi Sağolun arkadaşlar ama abartacak bir durum yok yani ne de olsa her sene en az bir defa olan bir şey. Nezle gibi, ishal gibi, kabız gibi... Link to post Sitelerde Paylaş
Pinokio 0 Mayıs 7, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 7, 2009 gönderildi sen kutlayana kadar, adam kirkina merdiven dayadi bile! Öyleyse bende 40. yas gününü kutlarim, sorun degil. Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Mayıs 7, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 7, 2009 gönderildi Sağolun arkadaşlar ama abartacak bir durum yok yani ne de olsa her sene en az bir defa olan bir şey. Nezle gibi, ishal gibi, kabız gibi... damarına basalım, belki ağzından birşeyler kaçırır. crow, senin 88 doğumlu büyük gözükme meraklısı olan bir velet olduğun söylentisi dolaşıyor halk arasında. nerdeyse asturdan bile küçüksğn yani. rahatsız olmuyor musun? Link to post Sitelerde Paylaş
thecrow 0 Mayıs 7, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 7, 2009 gönderildi damarına basalım, belki ağzından birşeyler kaçırır. crow, senin 88 doğumlu büyük gözükme meraklısı olan bir velet olduğun söylentisi dolaşıyor halk arasında. nerdeyse asturdan bile küçüksğn yani. rahatsız olmuyor musun? 88 yaşımda olduğuma dair de söylentiler var. Ben de kamuoyunu ilgiyle takip ediyorum, taraflar asgari müştereklerde buluşacak, demokrasi tecelli edecektir... Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts