Karınca 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Karıncamısın nesin, bu İLİMİCİK'İ savunacaksın tabi, bana ne tolondedenin çapkınlığından, tolondede sübyanlara sulanan biri olsaydı emin ol biz sizin peygamberinizi savunduğunuz gibi onu savunmazdık, bizim bir dogmamız mı var? Sapıklığı kim yaparsa yapsın onun karşısında olurum, sen ve İLİMCİK gibimiyiz biz? Bizim bir dogmamız yok, hele hele sapık bir peygamberimiz hiç yok, sırf pegamberiniz diye savunuyorsunuz bu sapık karakteri, sübyanı altına alan sapığı savunmayacaksınız ve birbirinizi tutmayacaksınızda ne yapacaktınız değil mi?Rezil dinin rezil kullarısınız. Al savunduğun İLİMCİK ve 9 yaşındaki kız çocuğuğuna yüklediği misyon, sapıklığınızla övünün ve birbirinize arka çıkın.. Yenge, 9 yaşındaki kızla evlenmek sapıklıktır. Bu konuda hemfikirim. Fakat, peygamberimiz Ayşeyle evlendiğinde Ayşe'nin en az 18 yaşında olduğunu Yaşar Nuri Öztürk kanıtladı. Tabii ki Kuranda Peygamberimiz Ayşeyle; Ayşe 9 yaşında evlendi diye yazsaydı; bırakırdım Kuran'ı, okumazdım ama böyle değil vesselam. Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Tam bir aydır köleliği ve cariyeliği aynı nakaratla savunan ve yazan sen yobaz mı diyor bunu?İnsanlığın yüzkarası, insanlık düşmanı, kadın kız düşmanı, kadınlara resmen o..pu sıfatı yüklüyorsun durmadan ve cariyeliği ve köleliği hak görüyorsun onlara hasta beyinli. Kadına kimlerin değer verdiğin defalarca kez gösterdik di mi? http://www.google.com.tr/search?hl=en&q=red+light+district&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=35466521&biw=1454&bih=726&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=GkaAUPCTCuyN4gSs54CQAg Köleliği de Alparslan Kuytul'un videosuyla defalarca kez anlattım. http://www.youtube.com/results?search_query=alparslan+kuytul+k%C3%B6le&oq=alparslan+kuytul+k%C3%B6le&gs_l=youtube-reduced.3...9005.9516.0.9687.3.3.0.0.0.0.256.567.0j2j1.3.0...0.0...1ac.1.C8J3dZMitoo Kadınlardan da bir halt olamayacağını şu resimle de anlattım Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Yenge, 9 yaşındaki kızla evlenmek sapıklıktır. Bu konuda hemfikirim. Fakat, peygamberimiz Ayşeyle evlendiğinde Ayşe'nin en az 18 yaşında olduğunu Yaşar Nuri Öztürk kanıtladı. Tabii ki Kuranda Peygamberimiz Ayşeyle; Ayşe 9 yaşında evlendi diye yazsaydı; bırakırdım Kuran'ı, okumazdım ama böyle değil vesselam. Yok karınca yok oda küçük aslında kart biri için, ayşe tam tamına 38 yaşındaydı tamam mı? Bu çağda nereden ne bulup büyülteceğinizi şaşırırsınız elbette. Bu dini bilmesek yutturacaksınız, bu çağda bu dinin savunulacak bir yanı kalmadı, şu mslümanların yaratıcısına bakın siz hele, kitabında cariye, köle, savaş ,küfür, beddua eden bir allaha inanın siz emi, birde erkeklerin uçkur işleri müdürünüz bu allah, baksanıza öte tarafta sübyan tarifli huri fantezisinide eksik etmemiş erkeklerin, kadınları mal yerine koyup üçer beşer siz erkeklere amade edip durmuş, hızını alamayıp ölünce hurilerle devam edersiz diyor birde.. Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Yenge, 9 yaşındaki kızla evlenmek sapıklıktır. Bu konuda hemfikirim. Fakat, peygamberimiz Ayşeyle evlendiğinde Ayşe'nin en az 18 yaşında olduğunu Yaşar Nuri Öztürk kanıtladı. Tabii ki Kuranda Peygamberimiz Ayşeyle; Ayşe 9 yaşında evlendi diye yazsaydı; bırakırdım Kuran'ı, okumazdım ama böyle değil vesselam. Yaşar Nuri nasıl kanıtladı? Doğum sertifikasını mı gösterdi? İslam kaynakları ne diyormuş bakalım: 5575 - Hz. Aişe radıyallahu anhâ anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm, ben altı yaşında iken benimle evlendi. Medine'ye geldik. Benî'l-Hâris İbnu'l-Hazrec kabilesine indik. Ben hummaya yakalandım. Saçlarım döküldü. (İyileşince) saçım yine uzadı. Annem Ümmü Rumân, ben arkadaşlarımla salıncakta oynarken, bana geldi, benden ne istediğini bilmeksizin yanına gittim. Elimden tuttu. Evin kapısında beni durdurdu. Evimizde, Ensârdan bir grup kadın vardı. "Hayırlı, bereketli olsun!", "Uğurlu mübarek olsun!" diye dualar, tebrikler ettiler. Annem beni onlara teslim etti. Onlar kılık-kıyafetime çeki düzen verdiler. Beni, (kuşluk vakti aniden) Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm(ın gelişinden) başka bir şey şaşırtmadı. Annem beni O'na teslim etti. O gün ben dokuz yaşında idim." Buhari, Nikâh 38, 39, 57, 59, 61; Müslim, Nikah 69, (1422); Ebu Dâvud, Nikâh 34, (2121); Edeb 63, (4933, 4934, 4935, 4936, 4937); Nesai, Nikah 29, (6, 82). 6577 - Hz. Aişe radıyallahu anha anlatıyor: "Ben Resulullah aleyhissalatu vesselam'ın yanında iken bebeklerimle oynardım. Aleyhissalatu vesselam da benim kız arkadaşlarımı bana gönderirdi. Arkadaşlarımla beraber oynardık." Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi (düzenlendi) Kadına kimlerin değer verdiğin defalarca kez gösterdik di mi? http://www.google.co...TCuyN4gSs54CQAg Köleliği de Alparslan Kuytul'un videosuyla defalarca kez anlattım. http://www.youtube.c...c.1.C8J3dZMitoo Kadınlardan da bir halt olamayacağını şu resimle de anlattım Carvantes yobazı, bu astığın linklere onlarca kere cevap verdim ve gıkın çıkamadı ve savundukça dibe battın, içine oturmuş cevap veremeyişinki ha bire aynı linkleri koyuyorsun, her başlığa asarak bana aynı yazıları yazdırıp yıldırma taktiği güdüyorsun değilmi?, Yılmam ve yazarım tekrar tekrar ama sen yine rezil olsanda utanmazsın yobazın önde gideni, tam bir aydır bu link ve resimlerden başka bir halt asmadın ve rezil oldun cevaplarla, yine as, yine as, bu saatten sonra ben senin bir gram adam olduğunu sezsem yazmaya devam ederdim ama insan değilsin ve bu son, köleliği ve cariyeliği sırf müslüman değiller diye insanlara hak gören sen gibi sapkınlar iflah olmaz, beynin ve düşüncelerin mikrop çünkü.. Ekim 18, 2012 tarihinde -inmanah- tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Kuran emirleri insan tabiatına uygun olandır öyle ihbb veya komünist parti manifestosu gibi ütopyalardan bahsetmez. Allah köleliğin ve cariyeliğin bir şekilde her daim olacağını bildiğinden biz Müslümanlara bu esasları düzenlemede yetkiler vermiştir. Bu yetkilere şeriat diyoruz. "Savaş kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, savaşacaksan da din için savaş mal,mülk ganimet için değil" "Kölelik kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, köle edineceksen de bunu din için yap mal, mülk ganimet için değil" "Cariyelik kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, cariye edineceksen de bunu din için yap mal, mülk ganimet için değil" Mesaj kısa ve öz şekilde budur bunu kabullenemeyenler ütopyalarında yaşayıp dursunlar hiç umrumda değil. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi (düzenlendi) Kuran emirleri insan tabiatına uygun olandır öyle ihbb veya komünist parti manifestosu gibi ütopyalardan bahsetmez. Allah köleliğin ve cariyeliğin bir şekilde her daim olacağını bildiğinden biz Müslümanlara bu esasları düzenlemede yetkiler vermiştir. Bu yetkilere şeriat diyoruz. "Savaş kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, savaşacaksan da din için savaş mal,mülk ganimet için değil" "Kölelik kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, köle edineceksen de bunu din için yap mal, mülk ganimet için değil" "Cariyelik kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, cariye edineceksen de bunu din için yap mal, mülk ganimet için değil" Mesaj kısa ve öz şekilde budur bunu kabullenemeyenler ütopyalarında yaşayıp dursunlar hiç umrumda değil. O zaman ne diye malibularda lüks yaşam hayali kuruyor ve bunları elde etmek için yol arıyorsun ikiyüzlü?Git şeriat ülkelerinin birinde bu insanlığına tam yakışır şekilde, şeriat yobazlarıyla insanlığını yaşa ve cihat için islamı bir örgüte katılsana? Nede olsa allahın bu saydıklarını kitabında meşrulaştırmış, yok cariye, yok köle, yok savaş, yok ganimet ayetleriyle, birde gelmiş terane atıyor aslında bunlar kötü ama olması gerekenlermişmiş, bunlara razıysan sen insan değilsin, böyle allah mı olur? Koca kainatı yaratmış ama allahın uğraştıklarına bak sen, sefilsiniz, rezil ötesisiniz ve inandığınız allah tam sizin hastalıklı karakterinize ilaç niteliğinde.. Ekim 18, 2012 tarihinde -inmanah- tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi O zaman ne diye malibularda lüks yaşam hayali kuruyor ve bunları elde etmek için yol arıyorsun ikiyüzlü?Git şeriat ülkesleri bu insanlığına tam yakışır şekilde, şeriat yobazlarıyla yaşa ve cihat için islamı bir örgüte katılsana? Nede olsa allahın bu saydıklarını kitabında meşrulaştırmış, yok cariye, yok köle, yok savaş, yok ganimet ayetleriyle, birde gelmiş terane atıyor aslında bunlar kötü ama olması gerekenlermişmiş, bunlara razıysan sen insan değilsin, böyle allah mı olur? Koca kainatı yaratmış ama allahın uğraştıklarına bak sen, sefilsiniz, rezil ötesisiniz ve inandığınız allah tam sizin hastalıklı karakterinize ilaç niteliğinde.. Bahsettiğin şey şu mu? http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=52579&st=0 Bunu ben sizin için yazmıştım kendim için değil. O sona eklediğim resim ise bora bora'dır. Lüks olması umurumda değil sadece kafa dinlemek maksadıyla oraya gitmek isterdim hepsi bu. Elimden gelse cihatçılara niye katılmayayım? Burada ne yapıyorum ki sıkıcı sıkıcı ders,bilgisayar,yurt,yemekhane vs... sonra da saçma sapan işler işte. Ama cihatçılar öyle mi maceranın aksiyonun alasını yaşıyor adamlar. Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Kafir ispanyol Miguel de Cervantes hayranı müslüman Cervantes. İstediğin dine, tanrıya, kitaba, kutsala küfredebilirsin, dalganı geçebilirsin ama ırkçılık ve cinsiyetçilik yapamazsın. Irk ve cinsiyet insanın kendi seçimi değildir ve görülebilen algılanan şeylerdir. Din, tanrı bunlar hayali, uydurma şeylerdir. Zeka kültürel bir olaydır. Öyle olmasaydı yahudiler bugün bilimde müslümanlardan daha ileri düzeyde olmazlardı. Irkçılık ve cinsiyetçilik yapma. Sana ceza yetkim yok ama yazdıklarını silerim. Zaten resim herşeyi anlatıyor ben daha ne diyebilirim ki. Resimler yalan söylemez. Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Kuran emirleri insan tabiatına uygun olandır öyle ihbb veya komünist parti manifestosu gibi ütopyalardan bahsetmez. Allah köleliğin ve cariyeliğin bir şekilde her daim olacağını bildiğinden biz Müslümanlara bu esasları düzenlemede yetkiler vermiştir. Bu yetkilere şeriat diyoruz. "Savaş kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, savaşacaksan da din için savaş mal,mülk ganimet için değil" "Kölelik kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, köle edineceksen de bunu din için yap mal, mülk ganimet için değil" "Cariyelik kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, cariye edineceksen de bunu din için yap mal, mülk ganimet için değil" Mesaj kısa ve öz şekilde budur bunu kabullenemeyenler ütopyalarında yaşayıp dursunlar hiç umrumda değil. Biraz daha genişletelim: "Cinayet kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, cinayet işleyeceksen de din için işe mal,mülk ganimet için değil" "Hırsızlık kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, çalacaksan da din için çal mal,mülk ganimet için değil" "Zina kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, yapacaksan da din için yap mal,mülk ganimet için değil" "İçki kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, içeceksen de din için iç mal,mülk ganimet için değil" "Kumar kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, oynacaksan da din için oyna mal,mülk ganimet için değil" . . . Böyle gider. Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi (düzenlendi) Biraz daha genişletelim: "Cinayet kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, cinayet işleyeceksen de din için işe mal,mülk ganimet için değil" "Hırsızlık kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, çalacaksan da din için çal mal,mülk ganimet için değil" "Zina kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, yapacaksan da din için yap mal,mülk ganimet için değil" "İçki kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, içeceksen de din için iç mal,mülk ganimet için değil" "Kumar kötüdür ama hayatın bir gerçeğidir, oynacaksan da din için oyna mal,mülk ganimet için değil" . . . Böyle gider. Kölelik olmadan hayat yürümez ama içkisiz, kumarsız, zinasız bir hayat pekala mümkündür. Ekim 18, 2012 tarihinde Cervantes tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Karınca 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi (düzenlendi) Kafir ispanyol Miguel de Cervantes hayranı müslüman Cervantes. İstediğin dine, tanrıya, kitaba, kutsala küfredebilirsin, dalganı geçebilirsin ama ırkçılık ve cinsiyetçilik yapamazsın. Irk ve cinsiyet insanın kendi seçimi değildir ve görülebilen algılanan şeylerdir. Din, tanrı bunlar hayali, uydurma şeylerdir. Zeka kültürel bir olaydır. Öyle olmasaydı yahudiler bugün bilimde müslümanlardan daha ileri düzeyde olmazlardı. Irkçılık ve cinsiyetçilik yapma. Sana ceza yetkim yok ama yazdıklarını silerim. Bay Kuş, Cervantes arkadaşımıza karşı biraz acımasız olmuyor musun. Allah'a, Peygambere, anasına, sülalesine dümdüz gidenlerinki silinmiyor da Cervantes arkadaşımıza bu tahammülsüzlük neden? Tamam azıcık ateistleri kayırın ama bu kadar da uçurum olmasın. Unutmayın, imanlı kişiler olmasaydı ateizm olmazdı. Biz sizin zıddınız olarak denge sağlıyoruz, biraz saygı lütfen. Biz olmasak, bu sitede kendiniz çalar kendiniz oynarsınız; sıkılırsınız sonra, demedi deme. Biraz adalet isteriz ateist arkadaşlardan... Ekim 18, 2012 tarihinde Karınca tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Resime iyi baktın mı? Kimler var? Stalin, Marx, Hitler, Pele, Marilyn Monroe, Fidel, Che, Lenin, Mao.... Yani? Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Zaten resim herşeyi anlatıyor ben daha ne diyebilirim ki. Resimler yalan söylemez. O resimlere bir başlıkta cevabımı vermiştim ve sen orda dondun kaldın, ne oldu ? Orda rezil oluşun oturmuş heralde? Bu başlıktada asarak haklı olmaya çalışıyorsun, sen önce diğer başlığa astığın bu resimlere verdiğim cevapları sindir içine..Şuna bakın sanki ben buraya islamın vahşet ve gerikalmışlığını gösteren video ve resim asıp duramam sanki, ama ben senin gibi değilim kaldıramam o tarz resim ve videoları, insanım diye yaşa sen Carvantes, insan görünümlüsün ama insan demeye şahit ister sana.. Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Ateist Mantığı: "Bir ateist katliam yaparsa bu ateist olduğundan değil ideolojisinden veya kendi karakterinden dolayıdır ama bir Müslüman katliam yaparsa bunun sebebi kesin Müslüman olmasındandır" Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Kölelik olmadan hayat yürümez ama içkisiz, kumarsız, zinasız bir hayat pekala mümkündür. Köle tüccarları veya köle karakterliler öyle görebilir ama hayat hep devam eder. Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Kadınlardan da bir halt olamayacağını şu resimle de anlattım Cervantes , şimdi salona git ve annene bunu aynen söyle. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi (düzenlendi) Ateist Mantığı: "Bir ateist katliam yaparsa bu ateist olduğundan değil ideolojisinden veya kendi karakterinden dolayıdır ama bir Müslüman katliam yaparsa bunun sebebi kesin Müslüman olmasındandır" Ateistin ne gibi bir dogması var dogmatik kafalı? Senin olmayan allahın, din allahın olana kadar öldürüşmenizi emrediyorum diyor kitabınızda, ateistin katliam kitabımı var hasta beyinli? Varsa göster ve bu kitap tüm ateistlerin dogmatik kitabıdır de.. Ekim 18, 2012 tarihinde -inmanah- tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi (düzenlendi) 1. isim, tarih Savaşta tutsak alınan, yabancı ülkelerden zorla kaçırılıp özgürlükten yoksun bırakılan veya başkasından satın alınan kimse, kul, esir 2. Birinin emri altında bulunan, özgür olmayan kimse 3. Herhangi bir şeye aşırı derecede bağlı olan kimse "İçkinin kölesi. Paranın kölesi." Kölelik denince bunları anlayacaksınız. Savaş durumu olmadığına göre sondan ikisini irdelemeye başlayın derim ben. Ekim 18, 2012 tarihinde Cervantes tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 18, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2012 gönderildi Cervantes , şimdi salona git ve annene bunu aynen söyle. İstisnalar vardır margareth tatcher, elizabeth, marie curie vs... Ama bunlar istisnadır ve kaideyi bozmazlar. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts