Tasvir-i Efkar 0 Oluşturuldu: Haziran 19, 2015 Raporla Share Oluşturuldu: Haziran 19, 2015 (düzenlendi) "Florida'da yaşayan bir çift, Tito ve Amanda Watts, birkaç gün önce binlerce insana 'cennet için altın biletler' satmaktan gözaltına alındı. Alıcılara biletlerin som altından yapıldığını ve her bir biletin alıcıya cennette bir pozisyon rezerve ettiğini söylediler." Demek ki insanları din ile kandırmak bugün bile bu kadar kolaymış. Bu da memleketimden insan manzaraları, hatırlamak babında: Haziran 19, 2015 tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Hizip 0 Haziran 19, 2015 gönderildi Raporla Share Haziran 19, 2015 gönderildi (düzenlendi) O ikinci fotodaki haberi hatırlıyorum. Kadın muhasebecimiydi neydi. Organize olmuşlar falan acayip komik gerçekten. Kadında safım inanmış. İlk okuduğumda iyi gülmüştüm Edit: Kocaman yazıyor veteriner diye muhasebeci nerden aklımda geldiyse. Haziran 19, 2015 tarihinde Hizip tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Haziran 19, 2015 gönderildi Raporla Share Haziran 19, 2015 gönderildi Kombine yok mu Link to post Sitelerde Paylaş
hemdemo 0 Haziran 19, 2015 gönderildi Raporla Share Haziran 19, 2015 gönderildi cennete bileti satın alanlarda kabahat.bir ara saadet zinciri cenneten denize nazır villa falan satardı. Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Haziran 19, 2015 gönderildi Raporla Share Haziran 19, 2015 gönderildi Sürüm (toptan) satınalmada, biletlere ıskonto yapılıyor muymuş? Link to post Sitelerde Paylaş
Tasvir-i Efkar 0 Haziran 19, 2015 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 19, 2015 gönderildi Bunlar küçük din tüccarları. Bir de büyük din tüccarları var, neredeyse her gün televizyonlarda gördüğümüz. Link to post Sitelerde Paylaş
Tasvir-i Efkar 0 Haziran 19, 2015 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 19, 2015 gönderildi "Florida'da yaşayan bir çift, Tito ve Amanda Watts, birkaç gün önce binlerce insana 'cennet için altın biletler' satmaktan gözaltına alındı. Alıcılara biletlerin som altından yapıldığını ve her bir biletin alıcıya cennette bir pozisyon rezerve ettiğini söylediler." Şimdi edindiğim bilgilere göre aslen 31 Mart 2015 tarihinde eğlence sitesi Stuppid.com'un yayımladığı ve sosyal medya aracılığıyla paylaşılan bu haber gerçekte bir kurmaca eseriymiş. Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Haziran 19, 2015 gönderildi Raporla Share Haziran 19, 2015 gönderildi Şimdi edindiğim bilgilere göre aslen 31 Mart 2015 tarihinde eğlence sitesi Stuppid.com'un yayımladığı ve sosyal medya aracılığıyla paylaşılan bu haber gerçekte bir kurmaca eseriymiş. Yâni bizim Zaytung türünden? Link to post Sitelerde Paylaş
Tasvir-i Efkar 0 Haziran 19, 2015 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 19, 2015 gönderildi Yâni bizim Zaytung türünden? Aynen öyle. Ama buna benzer gerçek olaylar var yine de. Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Haziran 20, 2015 gönderildi Raporla Share Haziran 20, 2015 gönderildi (düzenlendi) Aynen öyle. Ama buna benzer gerçek olaylar var yine de. Sizden nacizane bir ricam var. Her okuduğunuz/gördüğünüz haberin doğruluğunu teyit etmeden burada konu açmayınız. Bu tür asılsız magazin haberler milletin kafasını karıştırmakla kalmayıp, hem zaman kaybı, hem de forum çöplüğe dönüşüyor. Haziran 20, 2015 tarihinde kavak tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
serinlemeye geldim 0 Haziran 20, 2015 gönderildi Raporla Share Haziran 20, 2015 gönderildi O ikinci fotodaki haberi hatırlıyorum. Kadın muhasebecimiydi neydi. Organize olmuşlar falan acayip komik gerçekten. Kadında safım inanmış. İlk okuduğumda iyi gülmüştüm Edit: Kocaman yazıyor veteriner diye muhasebeci nerden aklımda geldiyse. İnsanların böyle boş haberlere dalmaları bu kadının yaşadığı durum dan ne farkı var. Evet anlatılana göre komik kadının ölüm korkusunada para verdigide olabilir fakat son satır yanlış. Kariyerini bozacak bir yanlış yapmaz !! Link to post Sitelerde Paylaş
Hizip 0 Haziran 20, 2015 gönderildi Raporla Share Haziran 20, 2015 gönderildi Yanlış olan nedir son satırımda onu anlamadım. Düzeltme yaptım. Veterinerlik Fakültesini bitirmiş birinin bu duruma düşmesi komikse gülünebilir. Ne yapalım gülmeyelim mi yani? Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts