Pante 0 Oluşturuldu: Mart 7, 2008 Raporla Share Oluşturuldu: Mart 7, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8386113.asp?m=1 Cüneyd Zapsu haklı mı acaba? tesettürcü Müslümanların gözünde türban don kadar önemli mi? Türbanını çıkaran kendisini donunu çıkarıyormuş gibi mi hissediyor? Bu durumda saçı açık kadınlara "donsuz geziyor" gözüyle mi bakıyor tesettürcü müslümanlar? Link to post Sitelerde Paylaş
Kıtipiyoz 0 Mart 7, 2008 gönderildi Raporla Share Mart 7, 2008 gönderildi Üzüm eşittir şarap. E bi noktada nerden baktığıa bağlı... ATfettiğin değer ne kadar yüksekse hayal kırıklığı ve tepkide okadar yüksek olur. Uçurumdan düşmek gibi bir şey. Link to post Sitelerde Paylaş
amazonta 0 Mart 7, 2008 gönderildi Raporla Share Mart 7, 2008 gönderildi adamlar kadının saçına bakıp ereksiyon olursa, türbanın da don sayılması tuhaf olmaz. hatta bence donsuz ama türbanlı gezsinler. Link to post Sitelerde Paylaş
gercekisim 0 Mart 7, 2008 gönderildi Raporla Share Mart 7, 2008 gönderildi Ettiği laf terbiye dışı. Ama bunlardan beklenen cinsten. Galiba saçı mahrem gördükleri için başka mahremlerle bir tutuyorlar..buradan daha pek çok şey çıkarılabilir tabi kişiliklerine dair. Link to post Sitelerde Paylaş
RUHSUZ 0 Mart 7, 2008 gönderildi Raporla Share Mart 7, 2008 gönderildi onu bunu bilmem ama türbanlı fantazisi çok hoş . türbanlı güzel bayanlar ilgimi çok çeker . sokakta çıplak gezse o kadar ilgimi çekmez . mıknatıs gibi yani Link to post Sitelerde Paylaş
Temple Grandin 0 Mart 7, 2008 gönderildi Raporla Share Mart 7, 2008 gönderildi türban değil peçe=don Link to post Sitelerde Paylaş
harun25 0 Mart 10, 2008 gönderildi Raporla Share Mart 10, 2008 gönderildi cüneyt zapsunun annesi kapalysa gitsin önce bi annesine sorsun donmu önemli tülbentmi diye sonra yazsın o yazıları.bu hürriyyet gazetesinin kapatılmasını istiyorum.umarım kapatılır bigün Link to post Sitelerde Paylaş
AlchollicA 0 Mart 10, 2008 gönderildi Raporla Share Mart 10, 2008 gönderildi türban=don.. xx=sütyen..?? hala saçtan tahrik olanlar var mı ya... evet..... bizi temsil eden insanların sarfettiği sözler bazı sesleri duyar gibiyim.. la adam hakhlı doru deyo.. ne deye çgarsın türbanını... biz türbansız garılara bakarak erekte oluyoruz:.. millette bizim garılarımaza bakarak erekte olur.... kafirler... yaşasın akp.... tekeeli de özelleştirsin hatta kapatsın.. alla alla... içmeyin alkhol yassag hemşerim allah yassaklamış... alkolik hareket engellenemez ulan Link to post Sitelerde Paylaş
AlchollicA 0 Mart 10, 2008 gönderildi Raporla Share Mart 10, 2008 gönderildi türban=don.. peki ilerde insanlar yüzünü kapatablir çarşaf takılmalıdır... insanların gözleri demek memelri demektir... yani kara çarşaf: sütyen... hala saçtan tahrik olanlar var mı ya... evet..... bizi temsil eden insanların sarfettiği sözler bazı sesleri duyar gibiyim.. la adam hakhlı doru deyo.. ne deye çgarsın türbanını... biz türbansız garılara bakarak erekte oluyoruz:.. millette bizim garılarımaza bakarak erekte olur.... kafirler... yaşasın akp.... tekeeli de özelleştirsin hatta kapatsın.. alla alla... içmeyin alkhol yassag hemşerim allah yassaklamış... alkolik hareket engellenemez ulan Link to post Sitelerde Paylaş
harun25 0 Mart 10, 2008 gönderildi Raporla Share Mart 10, 2008 gönderildi iyi ozaman kimse tahrik olmuyor diye milletin anası bacısı karısı tülbentlerini açsınlar öylemi? Link to post Sitelerde Paylaş
amazonta 0 Mart 10, 2008 gönderildi Raporla Share Mart 10, 2008 gönderildi iyi ozaman kimse tahrik olmuyor diye milletin anası bacısı karısı tülbentlerini açsınlar öylemi? babalarının, kocalarının, abilerinin baskısı olmasa zaten açarlardı. Link to post Sitelerde Paylaş
harun25 0 Mart 10, 2008 gönderildi Raporla Share Mart 10, 2008 gönderildi babalarının, kocalarının, abilerinin baskısı olmasa zaten açarlardı. sana öyle geliyor. Link to post Sitelerde Paylaş
tolonbey 0 Mart 10, 2008 gönderildi Raporla Share Mart 10, 2008 gönderildi Evvettt :-))))))) Gecen günkü SIKBAS yürüyüsünde kizin biri donunu basina takmisti. Tolonbeg Link to post Sitelerde Paylaş
mamuli 0 Mart 10, 2008 gönderildi Raporla Share Mart 10, 2008 gönderildi Eskiden bir reklam vardı. Adama hangi resim gösterirlerse göstersinler "DİDO" veya "Çokomilk" diye yanıt veriyordu. Sonunda testi yapanlar dayanamayıp "ne ilgisi var" deyince "hiç aklımdan çıkmıyor ki" diye yanıtlıyordu. Bu yaşa geldim başörtüsü veya türban ile don arasında bir ilişki kurmak aklımdan geçmemişti. Aslında sıradan bir insanın aklından böyle birşey geçmesi çok da şaşılacak birşey olmaz, çünkü her türlü insan var. Bol fantezili, dar fantezili, fetişisti vs vs. Ama insan başbakan danışmanı olunca söyleyeceğini tartarak söylemeli. Aklım almıyor... Bir başbakan danışmanı, çıkıp başörtüsü = don ilişkisini kuruyor. Kadına bakınca vajina ve popo mu görüyor? Neresinden bakılırsa bakılsın, bu söylemin arkasındaki kadını mal gibi kullanma arzusu sırıtıyor. Aklı kasığı civarındakiler bir araya gelip parti kursalar, bu olayda nasıl bir söylem kullanırlardı? Onlarda başörtüsü don ilişkisini kurarlar mıydı? Dediğim gibi, bu gittikçe çirkinleşen üslup anlaşılır gibi değil ve ben gerçekten anlamıyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Tatarka 0 Kasım 13, 2016 gönderildi Raporla Share Kasım 13, 2016 gönderildi "Türbansız gezmek, donsuz gezmek" anlamına geliyormuş." ahahhahahaaa. , Bir AKP'liden de bu beklenirdi zaten. İşleri güçleri, türban-türban-türban................ Link to post Sitelerde Paylaş
leonardo18 0 Kasım 13, 2016 gönderildi Raporla Share Kasım 13, 2016 gönderildi Çok da kalabalıklar bir de yaw. Bunların sayılarını azaltabilsek zaten sorunun yarısı hallolacak. Link to post Sitelerde Paylaş
Tatarka 0 Kasım 13, 2016 gönderildi Raporla Share Kasım 13, 2016 gönderildi On 10.03.2008 at 22:18, tolonbey yazdı: Evvettt :-))))))) Gecen günkü SIKBAS yürüyüsünde kizin biri donunu basina takmisti. Tolonbeg Tolon Dede, SIKBAS yürüyüşü ne demek, tam anlamadım yazıdıgınızı ? Link to post Sitelerde Paylaş
strong 0 Kasım 13, 2016 gönderildi Raporla Share Kasım 13, 2016 gönderildi Başlığı görünce ,aklıma ekmek için ekmeleddinci pante geldi. O günden bu yana gözükmüyor. Ekmeleddinci pante den haberi olanların müdüriyete haber vermeleri rica olunur. Link to post Sitelerde Paylaş
Tatarka 0 Kasım 13, 2016 gönderildi Raporla Share Kasım 13, 2016 gönderildi 3 dakika önce, strong yazdı: Başlığı görünce ,aklıma ekmek için ekmeleddinci pante geldi. O günden bu yana gözükmüyor. Ekmeleddinci pante den haberi olanların müdüriyete haber vermeleri rica olunur. ekmeleddin ? cumhurbaşkan adayı ? Aaa, bu küçük kaplancık, ekmeleddinci miydi ? ahhahaaaa. ben de bişey zannetmiştim bu kaplancıkı. O da fos çıktı Link to post Sitelerde Paylaş
strong 0 Kasım 13, 2016 gönderildi Raporla Share Kasım 13, 2016 gönderildi (düzenlendi) Bir saat önce, Tatarka yazdı: ekmeleddin ? cumhurbaşkan adayı ? Aaa, bu küçük kaplancık, ekmeleddinci miydi ? ahhahaaaa. ben de bişey zannetmiştim bu kaplancıkı. O da fos çıktı Hem de ne ekmeleddinci Boş zamanında okursun Az delirtmedi bizi Kasım 13, 2016 tarihinde strong tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts