pil 0 Mart 28, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 28, 2014 gönderildi Cennetin yolu Birgün papazın yolu Karadeniz’ e düşer ve yolda gördüğü bir çocuğa klisenin yerini sorar. Çocuk hemen klisenin yerini tarif eder. Papaz bu durumdan çok memnun kalır. Papaz derki:"Sen iyi bir çocuğa benziyorsun. Yarın yanıma uğra ve sana Cennetin yolunu göstereyim." Çocuk dayanamaz ve cevap verir : "Ula sen daha klisenin yolunu bilmeysun. Cennetun yolunu ne bilecesun ?" Link to post Sitelerde Paylaş
satsuma57 0 Mart 28, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 28, 2014 gönderildi Düşünce balonunda "S.çtık.." yazmalıydı. Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Mart 28, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 28, 2014 gönderildi Atın cehenneme Melekler adamın birini cehenneme götürürken, adam bağırmış: "Yahu ben bir keresinde dilenciye 100 Lira vermiştim!. Lütfen beni cennete atın!" Melekler defterlere takrar bakmışlar, adam haklı. "Biz en iyisimi baş meleğe bir danışalım", demişler. Baş melek düşünmüş, taşınmış ve demiş ki: "Verin onun 100 Lirasını, ve sonra atın cehenneme!" Link to post Sitelerde Paylaş
Wolfram 0 Mart 28, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 28, 2014 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
Reflect 0 Mart 28, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 28, 2014 gönderildi Puahahahah! XD Link to post Sitelerde Paylaş
mark of cain 0 Mart 29, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 29, 2014 gönderildi Depremlerin sebebi bulunmuş, paralel faylar:/ Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Mart 29, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 29, 2014 gönderildi Ey forum ahalisi ! Son günlerde çeşitli konulardaki yorumlarınız bayağı umutsuz ve karamsar. Tamam anladık, yarın dananın kuyrugu kopacak. Ama hepimiz biliyoruz ki; her karanlığın sonu aydınlıktır. Demedi demeyin: Aşırı karamsarlık ve umutsuzluk insanı hasta eder. O yüzden size nacizane tavsiyem: Biraz positif düşünün. Aloo hadi silkinin biraz ... Bugün de Sayın Sakıp Sabancıyı biraz analım. Güllük gülistanlık Bir gün Sakıp Sabancı'ya demişler ki: "Ağa bu dünyada her şey güllük gülistanlık, nereye baksak, senin şirketlerini ve fabrikalarını (MarSA,YünSa,LasSA,ToyotaSA) görüyoruz. Burada işin iş, ya öbür tarafta ne olacak, nasıl kurtulacaksın zebanilerden?". Sakıp Ağa gülerek cevap vermiş: "Öbür tarafta da işimizi sağlama aldık. Bir tarafımızda iSA, diğer tarafımızda muSA". Link to post Sitelerde Paylaş
Wolfram 0 Mart 29, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 29, 2014 gönderildi Yine bobiler'den: Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Mart 30, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 30, 2014 gönderildi (düzenlendi) Adres yazacağım Oyunu kullanan bir seçmen, sonra geri göner ve der ki: "Oy pusulamı geri istiyorum." "Geri verilmez, niçin istiyorsun?" "Adres yazacagım." "Adres yazılırmı be adam ?" "Gecen seçim de adres yazmadık, oylar baska bir partiye gitmişti ..." Mart 30, 2014 tarihinde pil tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Mart 31, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 31, 2014 gönderildi (düzenlendi) Hafta sonunu bayağı gergin ve heyecanlı geçirdik. Haydi biraz neşelenelim forumdaşlar: Latince Hasta, doktora derdini anlattı: "Sabahları bir türlü yataktan kalkamıyorum. Canım hiç çalışmak istemiyor." Doktor: "Şikayetiniz bunlar mı?" Hasta: "Evet." Doktor: "Siz hasta değilsiniz. Bunun adı, tembellik." Hasta: "Biliyorum, doktor. Ama patronuma hastayım demek için bunun Latince bir adı yok mu ?" Mart 31, 2014 tarihinde pil tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Nisan 2, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 2, 2014 gönderildi (düzenlendi) Sayın forumdaşlar, üzülmek yok gülümsemeye devam... Hiç sorma oğlum Oğlan: "Sen ve Annem beyazsınız, o halde ben neden siyahım ?" Baba: “Hiç sorma oğlum. O zamanlar bayağı bir kargaşa vardı. Havlamadığına sevinmelisin.” Kırka doğru gidiyorum Estetik cerrahı yeni hastasına sorar: "Hanımefendi kaç yaşındasınız?" Hanımefendi cevap verir: "Kırka doğru gidiyorum." Doktor: "Hangi istikametten ?" Nisan 2, 2014 tarihinde pil tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Nisan 2, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 2, 2014 gönderildi (düzenlendi) Sayın tanrı tanimaz´ın katkılarıyla... Huri´ler ve Nuri´ler Temel bir gün cuma namazına gider. Hoca namaz sonrası vaazda bulunur. Hoca: "Eğer iyi kullar olur, islamın şartlarını yerine getirirseniz, sizi cennette 70 Huri beklemektedir." Temel: "Peki hocam, hanımlarımıza ne olacak?" Hoca: "Eeeee, onlara da 70 Nuri düşer, Allah adildir." Temel kafasında bin bir soru ile evin yolunu tutar. Eve girdiginde hanımının namaz kıldığını görür. Arka taraftan namaz kılan hanımına iyi bir tekme atar. Tekmeyi yiyen Fadime: "Temel delirdinmi, ne yapıyorsun?" Temel: "Asıl sen ne yapıyorsun ?" Fadime: "Namaz kılıyorum." Temel: "Heeee, namaz kılıpta orospumu olacan?" ),)) Nisan 2, 2014 tarihinde pil tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Nisan 3, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 3, 2014 gönderildi İskelet Bir iskelet diş hekimine gelir. Diş hekimi: " Dişleriniz çok iyi, ama diş etleriniz beni endişelendiriyor." Link to post Sitelerde Paylaş
modest 0 Nisan 3, 2014 gönderildi Raporla Share Nisan 3, 2014 gönderildi Bir gün bir ateist bilim adamıyla dindar bilim adamı bir yerde oturuyorlarmış. İkisininde elinde gazete veya dergi var okuyorlar. . Birden ateist olanı: "ya benim canım sıkıldı gel seninle atomlar ve madde hakkında konuşalım" der. Bunun üzerine dindar olanı: "tamam ama sana bir soru soracağım cevaplarsan konuşalım" der. Ateist: "sor" der. . Dindar: "inek,koyun,keçi,at,eşşek bunların hepsi aynı otu yiyebiliyor fakat bunların dışkıları farklı farklı bunu bana açıklarmısın?" der. Ateis düşünür düşünür birşey bulamaz. Verecek cevabı yoktur.. Dindar,ya sen daha bir .... bilmiyorsun ben seninle ne konuşacağım der.. Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Nisan 4, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 4, 2014 gönderildi Bir gün bir ateist bilim adamıyla dindar bilim adamı bir yerde oturuyorlarmış. İkisininde elinde gazete veya dergi var okuyorlar. . Birden ateist olanı: "ya benim canım sıkıldı gel seninle atomlar ve madde hakkında konuşalım" der. Bunun üzerine dindar olanı: "tamam ama sana bir soru soracağım cevaplarsan konuşalım" der. Ateist: "sor" der. . Dindar: "inek,koyun,keçi,at,eşşek bunların hepsi aynı otu yiyebiliyor fakat bunların dışkıları farklı farklı bunu bana açıklarmısın?" der. Ateis düşünür düşünür birşey bulamaz. Verecek cevabı yoktur.. Dindar,ya sen daha bir .... bilmiyorsun ben seninle ne konuşacağım der.. Link to post Sitelerde Paylaş
Wolfram 0 Nisan 4, 2014 gönderildi Raporla Share Nisan 4, 2014 gönderildi http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/183925/educatedear-uzun-adam-remix Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Nisan 4, 2014 gönderildi Raporla Share Nisan 4, 2014 gönderildi Etobur insanlarla otobur insanların şeyi de değişik kokar. Hele etoburlarınki gerçekten iğrenç kokar! Ama oboburunki, sığırlarınki gibi kokar. Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Nisan 5, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 5, 2014 gönderildi Domuz Bir adam dik bir dağ yolunda araba sürmektedir. Karşıdan bir kadın sürücü arabası ile gelmektedir. Karşılaşınca, kadın sürücü pencereden bağırır: "Domuz !" Adam bağırarak cevap verir: "Orospu !" İkiside yoluna devam eder. Adam bir sonraki virajda sokağın ortasında duran domuza çarpar. Evet forumdaşlar, erkekler biraz dinlemesini bilseler ... Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Nisan 7, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 7, 2014 gönderildi (düzenlendi) Sayın Levia´nın bugün açmış olduğu "Güzellik devede de var" adlı konuyu görünce aklıma geldi. Deve Deveye sormuşlar: "Niye boynun egri ?" O da demiş ki: "Nerem doğru ki ?" Not: Biliyorum, bu fıkra çok eski. Bugün bununla idare edin... Nisan 7, 2014 tarihinde pil tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Reflect 0 Nisan 8, 2014 gönderildi Raporla Share Nisan 8, 2014 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts