pil 0 Oluşturuldu: Mart 24, 2014 Raporla Share Oluşturuldu: Mart 24, 2014 Sayin forumdaşlar ! Forumda üyeler arasında ara sıra gergin anlar yaşanıyor. Bu sağlık açısından hiç de hoş degil. Ara sıra gülümsemeye ve gevşemeye de ihtiyacımız var mutlaka. Ben izninizle diyorum ki: Forum da havayı yumuşatmak için bu köşede esprili atasözleri, fıkralar, anekdotlar yahut kısa hikayeler yazilabilir. Bütün forumdaşların esprili katkılarını bekliyorum... Ne dersiniz ? Mesela şöyle: Hocam güzel güzel okuyorsun ama hasta ölüyor. Meyhaneci olur da şarap içmez mi! Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Mart 25, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2014 gönderildi Gülme konusunda iki film tavsiye ediyim bende.. Brain'ın hayatı ve dört aslan.. Bazı sahnelerde kalp krizi bile geçirebilirsiniz.. Brain'ın hayatı İsa odaklı,dört aslan da İslam.. Link to post Sitelerde Paylaş
sssst 0 Mart 25, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2014 gönderildi Geçen yolda yürüyordum koşmadığımı fark ettim. :D Link to post Sitelerde Paylaş
Gezen 0 Mart 25, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2014 gönderildi Adamın biri bir dilenciye her gün 10 lira sadaka verirmiş. Dilenci her gün sevine sevine 10 lirasını alırmış. Günün birinde adam dilenciye 5 lira vermiş. Dilenci sinirli bir şekilde adamın gözünün içine bakmış ve şöyle demiş. Dilenci: hayırdır ? Sen bana her gün 10 lira verirdin şimdi ise 5 lira veriyorsun, sebebi nedir ? Adam: kusura bakma, çocuk okutuyorum, artık sana 10 lira yerine 5 lira vereceğim. Dilenci: NEEEEEEEEEEEEEEEEEE SEN ŞIMDI BENIM PARAMLA ÇOCUĞUNUMU OKUTUYORSUN ! Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Mart 25, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 25, 2014 gönderildi - Ilahi Azrail ... sen adami öldürürsün. Link to post Sitelerde Paylaş
Reflect 0 Mart 25, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2014 gönderildi Çok güldürecek, çok: Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Mart 25, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 25, 2014 gönderildi (düzenlendi) Başkalarının seni ezmesine izin verme; ehliyet al, sen onları ez... Mart 25, 2014 tarihinde pil tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
KAROAS 0 Mart 25, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2014 gönderildi Başbakanın bu haftaki konuğu Oğuz Aksever... Link to post Sitelerde Paylaş
sinekcan 0 Mart 25, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2014 gönderildi Gülme konusunda iki film tavsiye ediyim bende.. Brain'ın hayatı ve dört aslan.. Bazı sahnelerde kalp krizi bile geçirebilirsiniz.. Brain'ın hayatı İsa odaklı,dört aslan da İslam.. brain'ın hayatını attım listeye bu gece izlicem,dört aslan yarın geceye : ) Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Mart 25, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2014 gönderildi brain'ın hayatını attım listeye bu gece izlicem,dört aslan yarın geceye : ) İyi seyirler Link to post Sitelerde Paylaş
Gezen 0 Mart 26, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 26, 2014 gönderildi brain'ın hayatını attım listeye bu gece izlicem,dört aslan yarın geceye : ) Brain in hayatını 25 sene önce izlemiştim, çok harika bir film, gerçek bir sanat, bin sene sonrada izlenir, komikliğini yitirmez. Link to post Sitelerde Paylaş
sssst 0 Mart 26, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 26, 2014 gönderildi Çok güldürecek, çok: http://www.izlesene....ole-bise/479515 bu şekide güldüm Link to post Sitelerde Paylaş
sssst 0 Mart 26, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 26, 2014 gönderildi Başkalarının seni ezmesine izin verme; ehliyet al, sen onları ez... ğa ğa ğa diye güldüm benimkini nası buldunuz? Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Mart 26, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 26, 2014 gönderildi Her hangi bir iletiyi niye beğenemiyorum. Hmmm, bunu siz daha iyi bilirsiniz. Konu beğenmekten açılmışken; mesela benim eşim, kendi pişirdiği yemekler hariç, başkasının pişirdiği yemekleri kolay kolay beğenmez. Dolayısı ile eşimle ender lokantaya giderim. Bunun iyi tarafı ise gayet tasarruflu olması. Link to post Sitelerde Paylaş
sinekcan 0 Mart 26, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 26, 2014 gönderildi Brain in hayatını 25 sene önce izlemiştim, çok harika bir film, gerçek bir sanat, bin sene sonrada izlenir, komikliğini yitirmez. izledim matrak ve ironik bir film yakınlarıma tavsiye edebileceğim bir film olarak attım beynimin bir kenarına Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Mart 26, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 26, 2014 gönderildi (düzenlendi) Eger dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olacağına, düz olurdu ...?! Evet, şu üç günlük dünyada, herşeye rağmen biraz gülebilmek lazım. Bu açıdan bakınca, ben de Brian´nin hayatı isimli filmi bütün forumdaşlara tavsiye edebilirim. Hem güldürücü, hem de düşündürücü ... Mart 26, 2014 tarihinde pil tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
sinekcan 0 Mart 26, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 26, 2014 gönderildi size dünyanın en komik ve en kısa fıkrasını anlatacağım ''Boşbakan demiş ki ben ülkemi kimseye satmadım '' Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Mart 26, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 26, 2014 gönderildi Forumdaşlara hizmet, gülümseme devam edelim lütfen: Aşk bir muz kabuğudur, dikkat etmezsen ayağın değil, hayatın kayar... Link to post Sitelerde Paylaş
Reflect 0 Mart 27, 2014 gönderildi Raporla Share Mart 27, 2014 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Mart 27, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 27, 2014 gönderildi Arap kanalında maç izliyorum; spiker ne derse babaannem Amin diyor. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts