denizaya 0 Oluşturuldu: Temmuz 30, 2014 Raporla Share Oluşturuldu: Temmuz 30, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26911594.asp samsun müftüsünün açıklaması. allah en güzelini yaratırmış, onun yarattığını daha güzel hale getirmek mümkün değilmiş, vücuda zarar veriliyormuş bu sebeple harammış ve caiz değilmiş. bundan daha önemli olan ise görenleri rahatsız etmesiymiş, insanları bu şekilde rahatsız etmeye hakkımız yokmuş. önce beni rahatsız eden badem bıyığını kes de öyle konuşalım sevgili müftü.. Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi önce beni rahatsız eden badem bıyığını kes de öyle konuşalım sevgili müftü.. Benim de ilk düşüncem bu oldu. Link to post Sitelerde Paylaş
Hersey_Bilim_2014 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi Adamin tipini gördügümde ve söylediklerini okudugumda , ilk aklima gelen: "Gelde dövme" Link to post Sitelerde Paylaş
albastı 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi Vay yavşak vay... Günde 5 defa hoparlörden herkese dinettiğniz arapça sayıklamalar, ramazanda ağız kokunuz, giydiğiniz kara çarşaflar, tepenize yaptığınız deve görgüçleri vs. de başkalarını rahatsız ediyor. Hem madem Allahın yarattığın da değişiklik haram da neden çükünüzü kesiyorsunuz? Link to post Sitelerde Paylaş
Cavalry 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi Allah en güzelini en mükemmelini yaratır derler... Sonrada Allah'ın yarattığını beğenmeyip insanları sünnet ederler bu nasıl çelişki? Link to post Sitelerde Paylaş
BabyKnight 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi (düzenlendi) http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26911594.asp samsun müftüsünün açıklaması. allah en güzelini yaratırmış, onun yarattığını daha güzel hale getirmek mümkün değilmiş, vücuda zarar veriliyormuş bu sebeple harammış ve caiz değilmiş. bundan daha önemli olan ise görenleri rahatsız etmesiymiş, insanları bu şekilde rahatsız etmeye hakkımız yokmuş. önce beni rahatsız eden badem bıyığını kes de öyle konuşalım sevgili müftü.. Allah herseyi en guzel hali ile yaratiyorsa aslinda cok faydali oldugu soylenip durulan sunnet ne oluyor? sunnet eger faydali degilse yine sunnet ne oluyor? sunneti hicbir sekilde aciklayamaz imam efendi Temmuz 30, 2014 tarihinde BabyKnight tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
SeKaNg6 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi Allah en güzelini en mükemmelini yaratır derler... Sonrada Allah'ın yarattığını beğenmeyip insanları sünnet ederler bu nasıl çelişki? Aklımdan geçeni yazmışsın Link to post Sitelerde Paylaş
Cavalry 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi Allah herseyi en guzel hali ile yaratiyorsa aslinda cok faydali oldugu soylenip durulan sunnet ne oluyor? sunnet eger faydali degilse yine sunnet ne oluyor? sunneti hicbir sekilde aciklayamaz imam efendi Yok öyle deme peygamber sünnetli doğmuşmuş da ondan erkekleri sünnet ediyorlarmışmış... O zaman neden kadınlarıda sünnet ediyorlar? Ararsanız bulursunuz Cübbeli Ahmet hoca bile kadınların sünnet edilmesinin caiz olduğunu söylüyor... Komedi... Link to post Sitelerde Paylaş
bir_akil_insan 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi Yok öyle deme peygamber sünnetli doğmuşmuş da ondan erkekleri sünnet ediyorlarmışmış... O zaman neden kadınlarıda sünnet ediyorlar? Ararsanız bulursunuz Cübbeli Ahmet hoca bile kadınların sünnet edilmesinin caiz olduğunu söylüyor... Komedi... O güldürünün hikayesi -belki bundan başka hikayeleri de vardır- şu şekilde: Sara, ibrahim'den hamile kalan haceri kıskanıyor ve allaha yemin olsun onun bir uzvunu keseceğim diye yemin ediyor. ibrahim'e de bu yeminden bahsediyor. ibrahim de: madem allaha yemin ettin, bu durumda o kadını sünnet ederek bu yemini yerine getirebilirsin, diyor. Bu kepazelerin dinlerini dayandırdıkları masallar bunlar ve bunlar gibilerden ibaret ne yazık ki. Link to post Sitelerde Paylaş
Bes 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi Allah en güzelini en mükemmelini yaratır derler... Sonrada Allah'ın yarattığını beğenmeyip insanları sünnet ederler bu nasıl çelişki? Tam bu çelişkiyi yazmak üzereydim yorumunu okudum. Link to post Sitelerde Paylaş
ehl-i dünya 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi -20 yaş dişleri. -kuyruk sokumu -apandisit. Link to post Sitelerde Paylaş
Cavalry 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi Bu müslümler daha tam olarak neye inandıklarını bilmiyorlar. Nisa 118-119- Allah o şeytana lanet etti. Ve o da: "Elbette senin kullarından belirli bir pay alacağım, onları mutlaka saptıracağım, onları boş kuruntulara sokacağım, ve onlara emredeceğim de hayvanların kulaklarını yaracaklar, onlara emredeceğim de Allah'ın yaratışını değiştirecekler" dedi. Kim Allah'ı bırakıp da şeytanı dost edinirse, şüphesiz o, apaçık bir ziyana uğramış olur. Şimdi varsa burada bi müslüm açıklayıversin bi zahmet bu sünnet olayını. Evimde köpek bakıyorum neden bu hayvanın kuyrugunu kesmedin diyen insanlar çıkıyor. Neden köpeklerin kuyruklarını kesiyorlar biliyormusun? Diye soruyorum tık yok... Vakti zamanında almanyada köpek bakmak lüks sayılırmış ve köpek bakanlardan vergi alınırmış. Kuyrugu kesik köpekler iş köpeği olarak geçer ve vergiden muaf olurmuş. Aha buda aynı misal işte. Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi -20 yaş dişleri. -kuyruk sokumu -apandisit. Appendisin işlevi, ayıp bölgesin için ilâve antikorlar üretmektir. Örneğin hemoroid ameliyatından sonra, normal şartlarda sürekli viral etkenlerle karşılaşan (yaralı) bağırsaklar, apendisitin ürettiği ek antikorlar sâyesinde zararsızlaştırıyor. Link to post Sitelerde Paylaş
SeKaNg6 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi -20 yaş dişleri. -kuyruk sokumu -apandisit. Varisli damarlar. Zayıf dizler. Karın boşluğu. Link to post Sitelerde Paylaş
Cavalry 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi Sen baside kaçmışsın. Allah herşeyi o kadar miiikemmeel yaratmışki, insanın kafasından ensesinden düşen kıllar kuyruk sokumunda kıl dönmesine yol açabiliyor. Allah herşeyi o kadar mükemmel yaratmış diye ortada dolanan müslülerin başına gelmesi dileğiyle... Link to post Sitelerde Paylaş
guppy 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi (düzenlendi) Mahalle baskısının tipik bir örneği. Bazı insanlar bireysel özgürlügün ne demek olduğundan bihaber. Benim vücudum benimdir, onunla sadece ben sorumluyum ve ona nasıl baktığım kimseyi ilgilendirmemeli. Aslında bu insanlara örnegin Afrika´daki kabileleri göstermek lazım. Oradaki yerlilerin kulaklarına, burunlara yada dudaklarına yaptıklarını bir görse herhalde afallar. Arkadaş bir insanın dış görüntüsünün din , iman ve Tanrı ile ne alakası var ? Temmuz 30, 2014 tarihinde guppy tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
doodslag 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi Bende kara çarşaflıları sarıklı sakallı cübbeli adamları görünce çok rahatsız oluyorum Link to post Sitelerde Paylaş
Robespierre 0 Temmuz 30, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 30, 2014 gönderildi Dövme olan insanlar gusül abdesti alamıyor. Kan mı bişey oluyormuş bir bok oluyormuş. Bu ossuruk heriflerin laflarını fazla aklımda tutmuyorum. Öyle birşey. O yüzden dövmeye karşı çıkıyorlar. İşin ilginci, bunu direkt söylemeye götleri yemiyor. Öyleymiş de böyleymiş. Kıvırıyor da kıvırıyor lavuk. Delikanlı gibi kalkıp söylesene. Arap mitolojisine hastayım, sen de benim tercihlerime göre yaşamak zorundasın, yoksa çıkarıp ciğerini yerim desene. Yavşak herif. Link to post Sitelerde Paylaş
ehl-i dünya 0 Temmuz 31, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 31, 2014 gönderildi Appendisin işlevi, ayıp bölgesin için ilâve antikorlar üretmektir. Örneğin hemoroid ameliyatından sonra, normal şartlarda sürekli viral etkenlerle karşılaşan (yaralı) bağırsaklar, apendisitin ürettiği ek antikorlar sâyesinde zararsızlaştırıyor. ee bilen bilir. Link to post Sitelerde Paylaş
SeKaNg6 0 Temmuz 31, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 31, 2014 gönderildi Dövme olan insanlar gusül abdesti alamıyor. Kan mı bişey oluyormuş bir bok oluyormuş. Bu ossuruk heriflerin laflarını fazla aklımda tutmuyorum. Öyle birşey. O yüzden dövmeye karşı çıkıyorlar. İşin ilginci, bunu direkt söylemeye götleri yemiyor. Öyleymiş de böyleymiş. Kıvırıyor da kıvırıyor lavuk. Delikanlı gibi kalkıp söylesene. Arap mitolojisine hastayım, sen de benim tercihlerime göre yaşamak zorundasın, yoksa çıkarıp ciğerini yerim desene. Yavşak herif. Eğer derse islamı barış dini sanan insanlardan büyük tepki alır. O yüzden demiyor toplumu yeterince kandırmışlar adamların islamın ne oluğundan haberleri yok. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts