Jump to content

ANTİATEİST

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    2.301
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ANTİATEİST Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Güncel Profil Ziyaretleri

5.943 profil görüntüleme
  1. ANTİATEİST

    Anibal aileme hakaret etti.

    Az önce asagidaki cümlenin hakaret olmadigini savundunuz ? "Biliyon di mi süper zenciyi ,gene sülaleni onun altından geçirmek istiyor musun" Size uzunca bir cevap yazdim ama sonra düsundum ve ne geregi var dedim. Neden ugrasiyorum, neden kim icin vaktimi harciyorum. Tanimadigim ve hayatta muhtamelen karsilasmayacagim sanal insanlar icin mi ? Sil gitsin. Bunlari savunana birsey anlatilmaz.
  2. ANTİATEİST

    Kuranda kelime tekrarları

    Besmelenin 19 harften olustugu gercegine bile itiraz eden zihniyetlerin miras hakkindaki yorumlari ciddiye alinacak degildir. En azindan ben ciddiye almiyorum.
  3. ANTİATEİST

    Kuranda kelime tekrarları

    Ilk basta basit geliyor, fakat ayet ve sure numaralarini biz secmiyoruz. Onceden planlanan birsey ise baska tabi. Yani sana rastgele sayilar versem bu uyumu saglayamazsin. Sayilari degistirmen, uzerinde oynama yapman gerekir, Oysa Kuran inerken yada yazilirken boyle bir sansin yok. Kuran siradan bir kitap olsaydi bu düzene tesaduf diyebilirdik. Fakat matematiksel örgülerin Kuran'a kasitli olarak yerlestirildigini bircok örnekten biliyoruz. Hatta bunlarin yerlestirme amacini Kuran kendisi acikliyor. Ayetlerde matematiksel sistemlere atif var. Biz kendi kendi
  4. Sahsima yapilan hakaretler umrumda degil ama yukardaki mesajin son bölümunde anibal aileme hakaret etmistir. Bu densiz cok oldu, yoneticiler anibali koruma politikasina son vermeli ve gerekeni yapmali artik.
  5. ANTİATEİST

    19 SİSTEMİ SADECE BİR MUCİZEDİR

    Herkes oxforda giremiyor, belli bir çaba ve uğrasta bulunmak gerekiyor. Basari icin calismak gerekiyor.
  6. ANTİATEİST

    19 SİSTEMİ SADECE BİR MUCİZEDİR

    İlgili ayetler Bakara suresinde de geciyor. Aynı kafa yapisiyla Bakara suresine de besmeleyle başlanmamasi gerekiyordu. Insanlar 9. surede neden besmele yok diye cok kafa yormus. Senin gibi dusunenler de olmus, 9. surenin bir baska surenin devami oldugunu dusunende olmus. Bense spekulasyonlara gore degil delillere gore dusuncemi belirtiyorum.
  7. ANTİATEİST

    19 SİSTEMİ SADECE BİR MUCİZEDİR

    Vahiy olayını siz yanlış anlıyorsunuz. Kuran'a göre arı da vahiy almakta. Allah arıyı karşısına alıp konuşmuyor elbette. Allah'ın arıyla olan vahiy ilişkisini bilmediğim gibi Resad'ın Allah ile olan vahiy ilişkisini de bilmiyorum. Bu beni ilgilendiren bir durum da değil.. Benim tek bildiğim elçilerin bir delil ile geldiği. Bizim için önemli olan elçi değil, getirdiği delildir. Resad'ın delili de 19. Ben Resad'a değil 19a bakıyorum. Edip'e gelirsek. Anlattığı bir olay var. 3:41 olayı.
  8. ANTİATEİST

    19 SİSTEMİ SADECE BİR MUCİZEDİR

    Kutsal kitapta yer alan büyük bir mucizenin sıradan bir insan tarafından şans eseri keşfedilmesine elbette inanmıyorum Malta. 19un keşif tarihi ve Müddesir suresi bunun planlanmış olduğunu gösteriyor. Resad'ın sürekli tevhid mesajını vurgulaması ve bu uğurda müşrikler tarafından öldürülmesi buna pararellik gösteriyor. Kuran kesin bir şekilde son elçi Muhammed deseydi elbette burada Kuran'ı dinlerdim, merak etme. Kuran'ı beğenin yada beğenmeyin bu bir gerçek. Elbette benim de kafamın basmadığı ayetler var. Büyük ihtimal Resad'ın da va
  9. ANTİATEİST

    19 SİSTEMİ SADECE BİR MUCİZEDİR

    Emre bildiğim kadarıyla geleneksel dini kabul etmiyor Malta Eriği. Resad'ın öldürülmesini savunacağını sanmıyorum. Emrenin üstüne gitmemeye çalışıyorum artık. Konuyla ilgili varsa düşüncelerimi dile getirir, kendisiyle tartışmaya girmem.
  10. ANTİATEİST

    19 SİSTEMİ SADECE BİR MUCİZEDİR

    ahahaha sinirini bozdum değil mi ? Ahh emre ahh
  11. ANTİATEİST

    19 SİSTEMİ SADECE BİR MUCİZEDİR

    Neyse, sana bir şey demiyorum. Ben seni böyle kabul ettim artık.
  12. ANTİATEİST

    19 SİSTEMİ SADECE BİR MUCİZEDİR

    Emre benim din kardeşim sayılır, onunla olan tartışmalarımın sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum.
  13. ANTİATEİST

    19 SİSTEMİ SADECE BİR MUCİZEDİR

    En azından "azgın" lafının hatalı olduğunu takdir edebildin. Selam.
  14. ANTİATEİST

    19 SİSTEMİ SADECE BİR MUCİZEDİR

    Desert Wind hristiyanmış. Ateist biliyordum ben. Bu hristiyanları da anlamak zor.
  15. ANTİATEİST

    19 SİSTEMİ SADECE BİR MUCİZEDİR

    İnatçı yapını çok iyi biliyorum Emre. Ateistlerin önünde iki müslüman olarak seninle tartışmayacağım. Kararına saygılıyım.
×
×
  • Yeni Oluştur...