alavarez 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Koskoca diyanetimiz utanmadan bunların hesabını yapmış. Bir de doğru dürüst çalışsa. İkidebir aspx hatası veriyor. Bu sürelerin ay mı güneş tanrısına mı ait olduğuna karar veremedim daha. Güneş tanrısına ait olması muhtemel de ay tanrısı için de biraz ayarlama var gibi görünüyor. Geçen sene bir açıklama yapmıştı Bayındır. Gece ve gündüzün ayrı varlıklar olduğunu Güneş'e bağlı olmadıklarını belirtmişti. Kurana göre de zaten Dünya'yı aydınlatan şeyin Güneş olmadığını söyledi. Güneş yok,gece gündüz varlık...Zeka fışkırıyor mübarek insanlardan. Link to post Sitelerde Paylaş
abidik gubidik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Hatac, bizi kekleyip durma lütfen . Evden gayet rahat foruma bağlanıyorsun, birde forum sitesi kuruyorsun, kitap yazıp bastırtıyorsun, bütün bunlara engel olmayan baban, sadece oruç tutmuyorsun diye seni evden kovmaz. Ayrıca el gün ne der zihniyetiyle, sana o kadar kötü davranabileceğini de sanmıyorum, sakat olman durumundan dolayı. Hayal gücüne saygı duyuyorum fakat biraz ayakları yere basan hayaller kur lüten . Yada bizimle paylaşırken hayallerini daha iyi düzenle ki inandırıcı olsun kesinlikle katiliyorum, dikkat çekmeye çalişiyorsan Empire State'ye çik, intihar et... Link to post Sitelerde Paylaş
cehane27 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi (düzenlendi) http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=3880456&tarih=2006-02-02 yahudi bir genç empire state'e çıkıp intihar etmiş. 66.kattan atlamış.ve cesedi 6.kattaymış. 66-6=666 bu haberi hatırlıyorum. okuduğumda hayretler içinde kalmıştım. niye atlıyor ki.. yahudiler tanrı'nın seçilmiş halkı. dünya'yı ve onlarca trilyon doları yönetiyorlar. bilderberg,illuminati,masonlar hep yahudi. komplocu birileri bize palavra mı sıktı yoksa. Temmuz 20, 2012 tarihinde cehane27 tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Davul zulmüde başladı.. Toplanıp şikayet edin, imza falan toplayın, mahallenize caddenize uğramaz davul. Tabii imza verecek veya böyle bir talepte bulunmayı isteyecek bir yer ise.. Link to post Sitelerde Paylaş
internettin_hoca 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Ifeelgood kimse istemez emin olun, birden dinsiz diye ismin çıkar ayrıca belediyede seni hafızaya yerleştirip ahanda dinsizler diye bir köşeye yazmayacaklarıda malum..hatta dinsiz olan bile karışmaz.. açıkçası bende karışmam ailemi düşünürüm...yoksa en başta ezan sesini şikayet ederdim megafon olayı. Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Anladım internettin hoca. Toplaşıp şikayet edecek bir yer değil demek ki orası. Belediye de AKP belli ki. Ne diyeyim.. Sabırlar dileyeyim bari. Yaz günü cam pencere açık olunca davul daha çok rahatsız ediyordur... Link to post Sitelerde Paylaş
pilgrim 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Lfeelgood kimse istemez emin olun, birden dinsiz diye ismin çıkar ayrıca belediyede seni hafızaya yerleştirip ahanda dinsizler diye bir köşeye yazmayacaklarıda malum..hatta dinsiz olan bile karışmaz.. açıkçası bende karışmam ailemi düşünürüm...yoksa en başta ezan sesini şikayet ederdim megafon olayı. haklısın. o işten birşey çıkmaz.. en kesin çözüm bir havalı tüfekle pusuya yatıp uzak mesafeden davulcunun davulunu patlatmak adamın davulu patlarsa bir daha o civara adımını atmaz şaka şaka.. adama yazık lan. ekmek teknesini vurmayın. en iyisi alın bir kulak tıkacı rahat edin Link to post Sitelerde Paylaş
Temple Grandin 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Bu arada sıcaktan yandım. Bu sıcakta oruç nasıl tutulur aklım almıyor. Gerçekten bu kadar mazoşist oldukları için müslümanları tebrik etmek lazım. Oruç zaten sıcakta tutulur(du). Sıcakta acıkılmadığı için islam öncesi Araplar yaz ayına sabitlemişlerdi orucu, islamla yeniden dolaşmaya çıktı. Bu gün hava, yaşadığım yerde hiç de sıcak değildi. Çok da rahat orucumu tuttum. Sadece çay-kahve eksikliği hissediyorum. Hafiften bağımlılık var demek. Link to post Sitelerde Paylaş
Temple Grandin 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi (düzenlendi) haklısın. o işten birşey çıkmaz.. en kesin çözüm bir havalı tüfekle pusuya yatıp uzak mesafeden davulcunun davulunu patlatmak adamın davulu patlarsa bir daha o civara adımını atmaz şaka şaka.. adama yazık lan. ekmek teknesini vurmayın. en iyisi alın bir kulak tıkacı rahat edin İyi fikir. Bunu ben de düşünmüştüm. Böyle konuları hiç şakaya vurmam. Kulak tıkacı hiç de rahat değil; kulaktaki basınçla uğultu zaten insanı rahatsız ediyor; sabit bir rahatsızlık kaynağı olduğu için, davulcuya kafayı takmıyorsun... bu arada resimdekileri yeni görüyorum; bayağı teknolojik bi şeye benziyor. Araştıracağım. Temmuz 20, 2012 tarihinde Temple Grandin tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
pilgrim 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Kulak tıkacı hiç de rahat değil; kulaktaki basınçla uğultu zaten insanı rahatsız ediyor; sabit bir rahatsızlık kaynağı olduğu için, davulcuya kafayı takmıyorsun... bu arada resimdekileri yeni görüyorum; bayağı teknolojik bi şeye benziyor. Araştıracağım. kulak tıkacı deyipte geçmemek lazım. onu doğru kullanmanın da bir raconu varmış. http://www.baskentsaglik.com/kulak-tikaci-kullanma-programi-53.html Link to post Sitelerde Paylaş
hatac 0 Temmuz 21, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 21, 2012 gönderildi Hatac, bizi kekleyip durma lütfen . Evden gayet rahat foruma bağlanıyorsun, birde forum sitesi kuruyorsun, kitap yazıp bastırtıyorsun, bütün bunlara engel olmayan baban, sadece oruç tutmuyorsun diye seni evden kovmaz. Ayrıca el gün ne der zihniyetiyle, sana o kadar kötü davranabileceğini de sanmıyorum, sakat olman durumundan dolayı. Hayal gücüne saygı duyuyorum fakat biraz ayakları yere basan hayaller kur lüten . Yada bizimle paylaşırken hayallerini daha iyi düzenle ki inandırıcı olsun Link to post Sitelerde Paylaş
hatac 0 Temmuz 21, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 21, 2012 gönderildi Babamın da işi gücü yok benim sitelerimi araştırıyor adam ne bilsin ben odamda ne haltlar karıştırıyorum. İnternet faturasını ben ödüyorum zaten, yani ben kendi odamdayım ve konuşmuyoruz. Alt katta kardeşim var abim var, onlardan korkuyor babam, yoksa çoktan canımı almıştı, hatta ben kardeşime mesaj attım "Adam bana saldırıyor hiç sesinizi çıkarmmıyorsunuz" diye... Onlar da aşağıdan kavgayı dinliyorlardı. Benim 15 tane sitem var, devletten maaş alıyorum babamın parasına mahkum değilim ki, sadece ev kiralayacak, burayı terkedecek kadar param yok. İnterneti ben ödüyorum babam kullanıyor. Link to post Sitelerde Paylaş
hatac 0 Temmuz 21, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 21, 2012 gönderildi Hatac, bizi kekleyip durma lütfen . Evden gayet rahat foruma bağlanıyorsun, birde forum sitesi kuruyorsun, kitap yazıp bastırtıyorsun, bütün bunlara engel olmayan baban, sadece oruç tutmuyorsun diye seni evden kovmaz. Ayrıca el gün ne der zihniyetiyle, sana o kadar kötü davranabileceğini de sanmıyorum, sakat olman durumundan dolayı. Hayal gücüne saygı duyuyorum fakat biraz ayakları yere basan hayaller kur lüten . Yada bizimle paylaşırken hayallerini daha iyi düzenle ki inandırıcı olsun Söylediğin şeyler çok saçma, bir ömür annemi, abimi, kardeşimi dövdü bu adam ya... Beni de 2 kere dövdü Link to post Sitelerde Paylaş
A.Artaud 0 Temmuz 21, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 21, 2012 gönderildi Babamın da işi gücü yok benim sitelerimi araştırıyor adam ne bilsin ben odamda ne haltlar karıştırıyorum. Tamam o zaman, oruç tutuyormuş gibi yap, yine odanda ne haltlar karıştırıyorsan karıştır . Bizimle uğraşma . Yine bin tane çelişik hayal ürünü saçmışsın ama bende seninle uğraşmayacağım . Saygılar ... Link to post Sitelerde Paylaş
Hiçlik 0 Temmuz 21, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 21, 2012 gönderildi Arkadaşı çağırıp balkona rakı masası kurdum. Püfür püfür esiyor mis gibi ohh. Link to post Sitelerde Paylaş
Samet55 0 Temmuz 22, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 22, 2012 gönderildi arkadaslarin yazdigi gibi cok zor sinir yapan birsey degil ramazan tam tersidir cani gonulden yaparsan tabiki iki gundur hicbir sorunum yok cok sukur acikmiyorum bile hem fransada turkiyeden gec aciliyor sizin sandiginiz gibi degil yani icinden gelirse hicbir zorluk yok Link to post Sitelerde Paylaş
kitapsiz 0 Temmuz 22, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 22, 2012 gönderildi arkadaslarin yazdigi gibi cok zor sinir yapan birsey degil ramazan tam tersidir cani gonulden yaparsan tabiki iki gundur hicbir sorunum yok cok sukur acikmiyorum bile hem fransada turkiyeden gec aciliyor sizin sandiginiz gibi degil yani icinden gelirse hicbir zorluk yok fransa türkiye gibi cayir cayir yanmadigindan, sen tuzu kuru oruclu müslo sinifindansin tabii ( islam cok iyi, islam ülkeleri refah ve icinde oldugundan, müslümanlar akin akin gavur ülkelerine kaciyorlar. bununla övünebilirler ) Link to post Sitelerde Paylaş
Samet55 0 Temmuz 22, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 22, 2012 gönderildi her halde ayni sehirde yasiyoruz bakiyorumki biliyorsun ben turkiyedeykende sicaga bakmaksizin tutulur diyorum bide buranin sicagi turkiyedekinden beter Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Temmuz 22, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 22, 2012 gönderildi arkadaslarin yazdigi gibi cok zor sinir yapan birsey degil ramazan tam tersidir cani gonulden yaparsan tabiki iki gundur hicbir sorunum yok cok sukur acikmiyorum bile hem fransada turkiyeden gec aciliyor sizin sandiginiz gibi degil yani icinden gelirse hicbir zorluk yok E zorluk yoksa niye tutuyorsunuz? Zorluk çekeceksin ki açın halini anlayacaksın, değil mi? Tabii ki zorluk yok. Daha doğrusu dayanılmayacak bir zorluk değil. Mızmızlananlar akşamki ziyafeti iple çeken görgüsüzler zaten. Mesele, bu işin ne denli sağlıksız olduğunu bilmekte. Yoksa ben de tutarım, herkes tutar. Akşama kadar bir şey yememek ve içmemek o kadar zor bir şey değil. Saçma sadece. ... Açın halinden sadece gerçekten aç kalan anlar. Yoksulluk, yoksul olmayan, yoksulluk çekmeyen tarafından anlaşılacak bir şey değildir. Açlık çekmemiş, çaresizlik yaşamamış birine açlığı anlatamaz, hissettiremezsiniz. Üç gün aç susuz da bıraksanız kendinizi, anlayamazsınız. O yüzden, geçecek müslümanlar bu masalları. Canı gönülden yapın tabii. İçiniz rahat eder, görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşarsınız ama hepsi o. Link to post Sitelerde Paylaş
internettin_hoca 0 Temmuz 22, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 22, 2012 gönderildi Akşam ölümüne yemek yiyeceğini bilen açın halinden anlamaz.. Eğer gerçekten ama gerçekten iyilik yapmak istiyorsan malını mülkünü sat ve git gerçek fakir müslümanlar uğruna harca kendinde aç kal, yer mi yemez değil mi? bu dünyayla işin yoktu hani, bak maddiayçılık sizdede var değil mi? aman paranız gitmesin. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts