Abdul Alhazred 0 Nisan 30, 2017 gönderildi Raporla Share Nisan 30, 2017 gönderildi bir başkası beratla ilgili olduğunu söylüyor http://haber.sol.org.tr/toplum/wikipedianin-yasaklanma-sebebi-bu-mu-iste-btk-tarafindan-gonderilen-o-mail-194771 Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Nisan 30, 2017 gönderildi Raporla Share Nisan 30, 2017 gönderildi Wikipedi'nin Türkiye'de yasaklanma nedeni Tayyip itinin ve ona hoş görünmek isteyen azınlık çetenin eleştiriyi kabul edememesidir. Batının bizden en bariz farkı, her türlü eleştiriyi tolere edebilmesi ve hata ve kusurlarını düzeltebilmesidir. Biz asla eleştirileri tolere edecek bir toplum olamayacağız.. Hiç bir zaman ileri bir dünya ülkesi olamayacağız. Link to post Sitelerde Paylaş
malta erigi 0 Nisan 30, 2017 gönderildi Raporla Share Nisan 30, 2017 gönderildi Yavas yavas iste.. bu baslangic. Yakinda baska site ve tv programlari da yasaklanacak. Wikipedia'yi neden yasakladiklarihi bile soylemediler henuz. Acuna da ucu dokunacaktir. Yakinda survivor'da yarisan kizlari hasema giyerken gorebiliriz. Zaten artik eskisi gibi bikiniyle yarisamiyorlar. Yunan survivor'inin yapimcisi da acun. Bir onun videolarina bakin, bir de turklerin. Link to post Sitelerde Paylaş
malta erigi 0 Nisan 30, 2017 gönderildi Raporla Share Nisan 30, 2017 gönderildi Bir kehanette bulunayim, 2018'de eksisozluk olmayacak. En azindan turkiye'den erisim olmayacak. Link to post Sitelerde Paylaş
Hankah 0 Nisan 30, 2017 gönderildi Raporla Share Nisan 30, 2017 gönderildi 5 dakika önce, malta erigi yazdı: Bir kehanette bulunayim, 2018'de eksisozluk olmayacak. En azindan turkiye'den erisim olmayacak. Sırayla gidiyoruz Ben ufak bir kara liste yaptım 1 inci sozluk 2 eksi sözlük 3 mason siteleri 4 Dine hakaret eden siteler Kısaca genç neslin ahlak ve inanç yapısını dejenere eden bu boktan sitelerin hepsi kapatılacak. Link to post Sitelerde Paylaş
malta erigi 0 Nisan 30, 2017 gönderildi Raporla Share Nisan 30, 2017 gönderildi Just now, Hankah said: Sırayla gidiyoruz Ben ufak bir kara liste yaptım 1 inci sozluk 2 eksi sözlük 3 mason siteleri 4 Dine hakaret eden siteler Kısaca genç neslin ahlak ve inanç yapısını dejenere eden bu boktan sitelerin hepsi kapatılacak. Bence de Link to post Sitelerde Paylaş
bilgivehis 0 Nisan 30, 2017 gönderildi Raporla Share Nisan 30, 2017 gönderildi 1 saat önce, haci yazdı: Wikipedi'nin Türkiye'de yasaklanma nedeni Tayyip itinin ve ona hoş görünmek isteyen azınlık çetenin eleştiriyi kabul edememesidir. Batının bizden en bariz farkı, her türlü eleştiriyi tolere edebilmesi ve hata ve kusurlarını düzeltebilmesidir. Biz asla eleştirileri tolere edecek bir toplum olamayacağız.. Hiç bir zaman ileri bir dünya ülkesi olamayacağız. Bu ülkede en çok önemsediğim konulardan biri de budur, eleştiriye yapıcı gözle bakamamak veya yapıcı eleştiride bulunmamak... Gelişmiş, modern dediğimiz ülkeler eleştirinin yapıcı özelliğine erişmek ve onu kullanmak için yüzlerce yıl mücadele ettiler. Eleştirinin değerini bilmek öyle bizim gibi ülkelerde özellikle islam ülkelerinde daha da zordur. Belki beş yüz yıl sonra Avrupa'nın bugünkü eleştiri anlayışına ulaşabiliriz ama bugün için bu mümkün değil. Çünkü bu durum sadece anlama meselesi değil, aynı zamanda İslam toplumları evrilmede çok geride kaldı. Bugün bilimi nasıl daha çok ilerletebiliriz, evreni nasıl çözülür hale getirebiliriz, temel ihtiyaçları sorun olmaktan nasıl çıkarırız gibi önemli gelişmelerden uğraşacağımıza halen muhammedin iki dudağı arasından çıkamıyoruz. Bu durum insanlık adına utanç verici bir insanlık ayıbıdır ama gel gör ki, muhammedin kıçından kurtulmak da çok bedeller istiyor. Astığım astık, kestiğim kestik bir dinci-diktatör-faşist sisteme evet diyen bir toplumla karşı karşıyayız. Bu toplum insanlığın yüz karası ama maalesef içinde yaşıyoruz, çok büyük bir mikropla uğraşıyoruz, evrimin bir oyunuyla boğuşmak zorundayız... Link to post Sitelerde Paylaş
Sinner and innocent 0 Nisan 30, 2017 gönderildi Raporla Share Nisan 30, 2017 gönderildi On 29.04.2017 at 20:53, Allahsız Kitapsız yazdı: Siz de iyice kafayı yediniz ha. Muhalif olmayı hükümetin her yaptığı işe karşı çıkmak sanıyorsunuz. Vikipedi denilen site gelen geçenin kendi kafasına göre bir şeyler ekleyip çıkardığı, aynı sayfada bile birbiriyle çelişen bilgiler barındıran bir bilgisizlik diyarı. Bir de ciddi ciddi evlilik programlarını savunan ateistler var. Harbiden iyice sıyırmışsınız. Tayyip yarın çıkıp ateistim dese siz de Müslüman olursunuz anında. Link to post Sitelerde Paylaş
poiuz 0 Nisan 30, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 30, 2017 gönderildi 1 hour ago, Hankah said: Sırayla gidiyoruz Ben ufak bir kara liste yaptım 1 inci sozluk 2 eksi sözlük 3 mason siteleri 4 Dine hakaret eden siteler Kısaca genç neslin ahlak ve inanç yapısını dejenere eden bu boktan sitelerin hepsi kapatılacak. Bak, kendin karşı görüşlerin olduğu bir sitede özgürce yazabiliyorsun ama karşıt düşüncelerin yazıldığı siteleri istemiyorsun, insanları ahlaksız yapar diye. Biz, senin görüşlerin ateistleri müslüman yapar diye niye korkmuyoruz? Sizin imanınız bu kadar zayıf mı? Sana verilen (karşıt sayfalarda yazma) özgür(lüğünü) bize niye çok görüyorsun? Bu tutarsızlık değil mi? İslam için her pisliği yapmaya hazır mısın? Link to post Sitelerde Paylaş
Hankah 0 Nisan 30, 2017 gönderildi Raporla Share Nisan 30, 2017 gönderildi Şimdi, poiuz yazdı: Bak, kendin karşı görüşlerin olduğu bir sitede özgürce yazabiliyorsun ama karşıt düşüncelerin yazıldığı siteleri istemiyorsun, insanları ahlaksız yapar diye. Biz, senin görüşlerin ateistleri müslüman yapar diye niye korkmuyoruz? Sizin imanınız bu kadar zayıf mı? Sana verilen (karşıt sayfalarda yazma) özgür(lüğünü) bize niye çok görüyorsun? Bu tutarsızlık değil mi? İslam için her pisliği yapmaya hazır mısın? Karşıt düşünceden kastın 7/24 islama sovmek mi? Asıl tutarsızlık burda değil mi ? Benim kastım sitenin kötü olduğu değil İçinde yapılan kötülükler. Link to post Sitelerde Paylaş
poiuz 0 Nisan 30, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Nisan 30, 2017 gönderildi Sana göre kötülükler!!! Hristiyan bir ülkede islamı anlatmak kötülük! İslami siteleri ABD, Avrupa yasaklasın mı? Sana göre şii siteler de kötüdür! Şiilere göre sünni siteler. Senin veya sizin beğenmediğiniz her şey yasajlansın mı? Sanırım daha çok toysun. Link to post Sitelerde Paylaş
Hankah 0 Nisan 30, 2017 gönderildi Raporla Share Nisan 30, 2017 gönderildi 13 dakika önce, poiuz yazdı: Sana göre kötülükler!!! Hristiyan bir ülkede islamı anlatmak kötülük! İslami siteleri ABD, Avrupa yasaklasın mı? Sana göre şii siteler de kötüdür! Şiilere göre sünni siteler. Senin veya sizin beğenmediğiniz her şey yasajlansın mı? Sanırım daha çok toysun. Çok banel düşünüyorsun Dikkat ettiysen ben vikipedianin kapatılmasına karşıyım. Sadece turkiyedeki bazi genç nesli dejenere eden sitelerin kaptılmasına karşı degilim. Bu arada askere ne zaman gidiyorsun. Link to post Sitelerde Paylaş
Yurt 0 Mayıs 1, 2017 gönderildi Raporla Share Mayıs 1, 2017 gönderildi Eğer o sitede TR aleyhine art niyetli bir şeyler yazıyorsa yazıyı değiştirmeye çalışmaları gerek. Siteyi yasaklamak nedir? Eğer başkanlığı kazanırlarsa kim bilir neler yaşayacağız? Link to post Sitelerde Paylaş
Yurt 0 Mayıs 1, 2017 gönderildi Raporla Share Mayıs 1, 2017 gönderildi 12 saat önce, Hankah yazdı: Sırayla gidiyoruz Ben ufak bir kara liste yaptım 1 inci sozluk 2 eksi sözlük 3 mason siteleri 4 Dine hakaret eden siteler Kısaca genç neslin ahlak ve inanç yapısını dejenere eden bu boktan sitelerin hepsi kapatılacak. Mason siteleri nedir Hankah? Link to post Sitelerde Paylaş
poiuz 0 Mayıs 1, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Mayıs 1, 2017 gönderildi 10 hours ago, Hankah said: Çok banel düşünüyorsun Dikkat ettiysen ben vikipedianin kapatılmasına karşıyım. Sadece turkiyedeki bazi genç nesli dejenere eden sitelerin kaptılmasına karşı degilim. Bu arada askere ne zaman gidiyorsun. Beğenmediğin sitelerin yasaklanmasını istiyorsun... Bir de bana " banal düşünüyor" diyorsun. Yazdıklarımı bir daha oku ve bunun yanında anlamaya da çalış! Küçük bir ipucu. Senin değil de benim beğenmediğim siteler yasaklansaydı (dini siteler, islami siteler vs) Bunu nasıl bulurdun? Biliyorum müslümanların empati yapma yeteneği genelde sıfır ama bir deneyelim bakalım. Link to post Sitelerde Paylaş
tonymvelli 0 Mayıs 1, 2017 gönderildi Raporla Share Mayıs 1, 2017 gönderildi tayyip hafiften başladı işlemlerine . artık 2023 ten sonra kadınların kapanması zorunlu olur falan filen . burada ırak gibi afganistan gibi olur daha sonra amerika buraya bi demokrasi getirir oooh . islam ençok amerigaya yarıyor ahahaha . Link to post Sitelerde Paylaş
Misafir Mayıs 1, 2017 gönderildi Raporla Share Mayıs 1, 2017 gönderildi Tayyip'in sahte darbe düzenleyenler listesine alınmasındanmış; http://www.sanalgaste.com.tr/iste-wikipediaya-erisimin-engellenme-sebebi-erdogan-kendine-karsi-sahte-darbe-duzenleyen-liderler-listesinde/1927/ Halbuki her şey eleştirilebilir olmalıdır mesela Batı'da ülkesini teröre destekle,emperyalizm/zulüm saçmakla dünyaya suçlayan proflar var Noam Chomsky mesela,bu yüzden içeri tıkılmıyorlar Link to post Sitelerde Paylaş
tonymvelli 0 Mayıs 1, 2017 gönderildi Raporla Share Mayıs 1, 2017 gönderildi Bir saat önce, Laik Filozof yazdı: Tayyip'in sahte darbe düzenleyenler listesine alınmasındanmış; http://www.sanalgaste.com.tr/iste-wikipediaya-erisimin-engellenme-sebebi-erdogan-kendine-karsi-sahte-darbe-duzenleyen-liderler-listesinde/1927/ Halbuki her şey eleştirilebilir olmalıdır mesela Batı'da ülkesini teröre destekle,emperyalizm/zulüm saçmakla dünyaya suçlayan proflar var Noam Chomsky mesela,bu yüzden içeri tıkılmıyorlar batı gerçektende özgür . mesela ingilterede gandhi filmi çekilmişti . korkunç ingiliz sömürgesini kendileri gözler önüne sermişti. Link to post Sitelerde Paylaş
leonardo18 0 Mayıs 1, 2017 gönderildi Raporla Share Mayıs 1, 2017 gönderildi Wikipedia ansiklopedi programıdır. Öyle ya da böyle ben bunu kullanıyorum. Herkes kullanıyor. 2000'lerdeki gibi CD ile Ansiklopedi programı mı satın alayım? Ya da ücretli ansiklopedi sitesine mi gireyim? - O da olmaz çünkü Wİki her gün güncellenen bir platform ve en iyi referans orası. "Senin için de gelecekler" - O da şöyle. Montesquieu'nun "Pers Mektupları" kitabı vardır. Diktatör olup halkı ezebilirsin. Ya da demokrasi olup halkı düzeltebilirsin. ikisinden birini seçeceksin. Birinci yolda halkın kendine verdiği değer sürekli azalır. Örtülü mörtülü cahil ve hiçbir işe yaramayan bir kitlen olur. İkinci yolda halkın kendine verdiği değer artar. Haklı olarak da sürekli yeni eğitim, sağlık, kültür, emeklilik vs talep eder ve bunları sistemli olarak alır. Birincisi orta çağ zihniyeti, asker ve çiftçi gereken toplumlarda işe yarar. İkincisi 21 yy. yenilikçi, devrimci ve iş yapan kişilere ihtiyaç olan toplumlarda işe yarar. Yani bizimkinden geçtim. Putin'İn de aslında kalıcı olmasının yolu yok 1) 2) Kendi ülkeni bok edip sonra da Batı'nın sürekli seni mülteci olarak filan almasını bekleyemezsin. / Sömürge olursun ya da İran /K.Kore gibi gezersin. Atatürk'ten sonrakiler bunu kaçırdılar. Türk halkı eskiden de çok ezildi / dayak yedi. Dediğim gibi sistem bu sistem değildir. Halkını sevecek / ona saygı duyacaksın. Bu adamlar halka saygı duymuyor Hankah: dikkat et o masonlar bi gün gelip bi tarafını şey etmesinler. Link to post Sitelerde Paylaş
zeus- 0 Mayıs 1, 2017 gönderildi Raporla Share Mayıs 1, 2017 gönderildi Adamlar zamanında facebook youtube google twitter gibi pek çok siteyi kapattı. Tayyip gibi bir pisliğin yönettiği ülkede normaldır. Milyonlarca gerizekalı Tayyip şerefsizine oy veriyor. İnsanlık tarihinin en gerzek en beyinsiz halkı türkleridir. Aziz Nesin'in dediği gibi türk halkının çoğunluğu gerizekalı. Tayyip gibi bir boka bu halk % 50 oy veriyor. Türkiye bokunda boğuluyor. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts