MissSecret 0 Oluşturuldu: Ekim 9, 2009 Raporla Share Oluşturuldu: Ekim 9, 2009 Vesperim Doğum günün Kutlu olsun. Yeni yaşın sağlıklı, mutlu, huzurlu ve kazançlı olur umarım. Pastanı umarım beğenirsin. Link to post Sitelerde Paylaş
Alphabeta 0 Ekim 9, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2009 gönderildi Doğum günün kutlu olsun vesper. Link to post Sitelerde Paylaş
Vahşi Diktatör 0 Ekim 9, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2009 gönderildi mutlu yıllar *avatarındaki animeye ithafen Link to post Sitelerde Paylaş
A$tur 0 Ekim 9, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2009 gönderildi Mutlu yıllar. Link to post Sitelerde Paylaş
Freddie 0 Ekim 9, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2009 gönderildi Doğum günün kutlu olsun sevgili Vesper, nice mutlu yıllara. Hep mutlu ol. Hiç üzülme. Link to post Sitelerde Paylaş
metaphor 0 Ekim 9, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2009 gönderildi (düzenlendi) Vesper , mutlu yıllar, seviyorum yazılarını Ekim 9, 2009 tarihinde kodoman tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
kodoman 0 Ekim 9, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2009 gönderildi (düzenlendi) Doğum günün kutlu olsun vesper, nice mutlu senelere. Ekim 9, 2009 tarihinde kodoman tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Ekim 9, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2009 gönderildi doğumgünün kutlu olsun sevgili vesper, paniksiz nice yıllar. Link to post Sitelerde Paylaş
kodoman 0 Ekim 9, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2009 gönderildi Konu başlığı ile alakasız iletiler temizlenmiştir. Link to post Sitelerde Paylaş
ludwig 0 Ekim 9, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2009 gönderildi kodoman tabi sil, ama işine karışmak gibi olmasın, ne diye bu forumda "ilgisiz ileti silme" gibi bir zihniyet var? Bıraksanız millet konuyu istediği yere götürse daha güzel olmaz mı? Ne de olsa bu forum ilerde bir forum güzellik yarışmasına girmeyecek. Arşivlerde başlıkların hep "konuyla ilgili" iletilerden oluşması ne işe yarar? Küfür hakaret silmeyi anlıyorum, ama bu "ilgisiz iletiler" olayını anlayamıyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
marcos 0 Ekim 9, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2009 gönderildi kodoman tabi sil, ama işine karışmak gibi olmasın, ne diye bu forumda "ilgisiz ileti silme" gibi bir zihniyet var? Bıraksanız millet konuyu istediği yere götürse daha güzel olmaz mı? Ne de olsa bu forum ilerde bir forum güzellik yarışmasına girmeyecek. Arşivlerde başlıkların hep "konuyla ilgili" iletilerden oluşması ne işe yarar? Küfür hakaret silmeyi anlıyorum, ama bu "ilgisiz iletiler" olayını anlayamıyorum. Al sana konuyla alakasız bir ileti orak-çekiç ve gamalı haçı çöpe doları cebine atıyon değilmi seni hınzır seni Vesper'e Doğu günü kızı o sallanan kuyrukmu saçmı be.Doğum gününde ve sonrasında mutlu ol Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Ekim 9, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2009 gönderildi Mutlu yıllar sevgili Vesper. Paniksiz, huzurlu, "bebekli" bir yaşam dilerim.. İyi ki doğmuşsun. Sevgiler... Link to post Sitelerde Paylaş
HARUNN 0 Ekim 9, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2009 gönderildi mutlu yıllar vesper Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Ekim 10, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2009 gönderildi Mutlu yıllar BİR ŞEYİN ADI Önce, büyük büyük düşündüm; Sonra büyük büyük yaşadım. Ne varsa, onlar aldı. Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı. Özdemir ASAF Link to post Sitelerde Paylaş
vesper 0 Ekim 10, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2009 gönderildi (düzenlendi) Çok teşekkürler arkadaşlar..birileri farkedecek diyodum nitekim secret'cığım etti..canımmmm İnsan "31" yaşına girer mi yav?Vallaha ayıp.. :p Marcos sallanan kuyruk..kediyim ben.Yaşayan araform yani.. Ekim 10, 2009 tarihinde vesper tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
xislam 0 Ekim 10, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2009 gönderildi Doğum günün kutlu olsun vesper, nice mutlu başarı, sağlık dolu senelere. Link to post Sitelerde Paylaş
Gates 0 Ekim 10, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2009 gönderildi Çok teşekkürler arkadaşlar..birileri farkedecek diyodum nitekim secret'cığım etti..canımmmm İnsan "31" yaşına girer mi yav?Vallaha ayıp.. :p Marcos sallanan kuyruk..kediyim ben.Yaşayan araform yani.. 31 yaşının kıymetini bil, bir ömür boyu mutluluklar, nice senelere derim... Link to post Sitelerde Paylaş
kodoman 0 Ekim 10, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2009 gönderildi kodoman tabi sil, ama işine karışmak gibi olmasın, ne diye bu forumda "ilgisiz ileti silme" gibi bir zihniyet var? Bıraksanız millet konuyu istediği yere götürse daha güzel olmaz mı? Ne de olsa bu forum ilerde bir forum güzellik yarışmasına girmeyecek. Arşivlerde başlıkların hep "konuyla ilgili" iletilerden oluşması ne işe yarar? Küfür hakaret silmeyi anlıyorum, ama bu "ilgisiz iletiler" olayını anlayamıyorum. İşime istediğiniz gibi burnunuzu sokabilirsiniz. Alakasız iletilerin silinmesinin nedeni, o alakasız iletilerin ileride güzellik kariyeriniz için tehlike oluşturmasının önüne geçmek değil. Her başlıkta başlık gündemi ile alakasız polemik çıkarmanın alışkanlık halini almasının önüne geçmek. Link to post Sitelerde Paylaş
Cigdem 0 Ekim 10, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2009 gönderildi doğum günün kutlu olsun vesper nice mutlu yıllar geçirmen temennisi ile.. ifeelle aynı dilekler içerisindeyim tekrarlamayayım.. yazılarını ve avatarını seviyorum.. sevgiyle kal.. Link to post Sitelerde Paylaş
vesper 0 Ekim 10, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2009 gönderildi doğum günün kutlu olsun vesper nice mutlu yıllar geçirmen temennisi ile.. ifeelle aynı dilekler içerisindeyim tekrarlamayayım.. yazılarını ve avatarını seviyorum.. sevgiyle kal.. Çok teşekkürler..Mutluluğunuz daimi olsun bu arada.. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts