Mistik Filozof 0 Oluşturuldu: Aralık 25, 2017 Raporla Share Oluşturuldu: Aralık 25, 2017 (düzenlendi) İlahi Aşk'a ve Allah'a ulaşmanın formülü;Birini uzaktan seviyorsanız.Ve bunu O'na söylemiyorsanızBu, potansiyel İlahi Aşk'tır.O'nun Aşk'ına iman ederseniz.O'na teslim olursanız.Ve benliğinizi O'na teslim ederseniz.İlahi Aşk'a ulaşırsınız.İşte, Allah'a ve Gerçek Aşk'a ulaşmanın formulü budur. Aralık 25, 2017 tarihinde Mistik Filozof tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Natüralist Ateist 0 Aralık 30, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 30, 2017 gönderildi On 25 Aralık 2017 at 03:38, Mistik Filozof yazdı: İlahi Aşk'a ve Allah'a ulaşmanın formülü;Birini uzaktan seviyorsanız.Ve bunu O'na söylemiyorsanızBu, potansiyel İlahi Aşk'tır.O'nun Aşk'ına iman ederseniz.O'na teslim olursanız.Ve benliğinizi O'na teslim ederseniz.İlahi Aşk'a ulaşırsınız.İşte, Allah'a ve Gerçek Aşk'a ulaşmanın formulü budur. Laf salatasından ibaret bir başlık olmuş. Bahsettiğiniz duygular, hormonlardan ibâret sadece. Link to post Sitelerde Paylaş
Mistik Filozof 0 Aralık 30, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 30, 2017 gönderildi 2 saat önce, TheRationalAtheist yazdı: Laf salatasından ibaret bir başlık olmuş. Bahsettiğiniz duygular, hormonlardan ibâret sadece. Laf salatası, sizin tanrı allah sorgulamalarınız Ve bir şey bildiğinizi zanneden yorumlarınızdır. Allah, elbette vardır. Mesele siz O'nu görüyor musunuz görmüyor musunuz? Link to post Sitelerde Paylaş
tonyukukcuk 0 Aralık 30, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 30, 2017 gönderildi Ölüyle cinsel ilişkiye girebilen insan kendi yarattığı tanrıya pekala aşık olabilir.Benliğini olmayan bir şeye teslim ettikten sonra etrafındaki insanlar nasıl senden güvende olacak ki.Herneyse Link to post Sitelerde Paylaş
Edip Cevdet 0 Aralık 30, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 30, 2017 gönderildi (düzenlendi) Aşk nedir ki yahu ? Birine, bir şeylere tutku ile bağlanmak aşk mıdır ? Sigara tiryakileri sigaraya, "Demli kafa" ile gezenler içkiye âşık mıdır meselâ ? Aşkın herkes tarafından bilinip, kabul edilebilen bir tanımı yapıldı mı şimdiye kadar ? Ayrıca; ben, aşk kavramının Tanrı ile ilişkilendirilmesini son derece tuhaf bulurum. Anlayamadım şimdiye kadar. Anlayabileceğimi de sanmıyorum. Aralık 30, 2017 tarihinde Vefik Sâmi tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Hiçkimse... 0 Aralık 30, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 30, 2017 gönderildi İnsan en son böyle kafayı yiyor işte. Aşık olduktan sonra neye Aşık olduğunun bi anlamı yok zaten. Boka da aşık olsan aynı biyokimyasal değişiklikler Link to post Sitelerde Paylaş
FETİH 0 Aralık 30, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 30, 2017 gönderildi Aşk kalbdeki sevgidir. ve bu sevginin dereceleri vardır ki , yapılan tanımların farklı olmasının nedeni belki de herkesin ,aşkı kendindeki derecesine göre tanımlamış olmasıdır. buradaki ilahi aşka ulaşmak için tek yol vardır. HZ. MUHMAMEDE (S.A.V.) TABİ OLMAK. Çünkü "La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah" İlahi aşkı en çok sevilenden ve sevenden öğrenmek gerekir. rehber O'dur. Uy O' na kurtul.. Link to post Sitelerde Paylaş
Antonius 0 Aralık 30, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 30, 2017 gönderildi O sizin tarif etmek istediğiniz aşk Platonik aşktır. .İlahi aşk İnsanın ne kadar başarısız olursa olsun önce kendini sevmesi İbrahimdir.Sonrada Yaşamı sevmesidir.Lutdur.Lutun geriye bakan karısıda Emektir.Bunu siz Memurlar sitesindede yazmıştınız:)Ama tabiki birini sevmekte yaşam sevgisinin bir parçasıdır.Ve her türlü sevgide o zaman İlahidir.Yaşam sevgisi insanın kendini sevmesinin çevresine inikasıdır. Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Aralık 30, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 30, 2017 gönderildi Sevdim seni bir kere, Bașkasını sevemem, Dindar diyorlar bana, Desinler değișemem. Link to post Sitelerde Paylaş
kirec 0 Aralık 31, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 31, 2017 gönderildi (düzenlendi) Aşk bir obsesif kompulsif duygu durum bozuklugudur ... Diyen de var... Aralık 31, 2017 tarihinde kirec tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Natüralist Ateist 0 Aralık 31, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 31, 2017 gönderildi 3 saat önce, kirec yazdı: Aşk bir obsesif kompulsif duygu durum bozuklugudur ... Diyen de var... Aniden değişebilirliği bakımından benzer ancak. 17 saat önce, Mistik Filozof yazdı: Laf salatası, sizin tanrı allah sorgulamalarınız Ve bir şey bildiğinizi zanneden yorumlarınızdır. Allah, elbette vardır. Mesele siz O'nu görüyor musunuz görmüyor musunuz? Görmüyorum. "aşkla bağlandığım zaman" bile ulaşamadım. Müslümanken bile bu iddialara önem vermiyordum. Şimdi de önem vermiyorum. Bilimsel veya felsefi değil çünkü. Ancak, ve ancak, sanatsal bir değeri olabilir. Link to post Sitelerde Paylaş
othorty 0 Aralık 31, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 31, 2017 gönderildi (düzenlendi) Başlığı açan elemanda psikolojik bir sıkıntı var herhalde.Öbür alemden mesaj mı alıyorsun arkadaş müslüman mısın tasavvuf ereni misin nesin Seviyorsan git konuş aşk engel tanımaz. Aralık 31, 2017 tarihinde othorty tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Natüralist Ateist 0 Aralık 31, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 31, 2017 gönderildi 12 dakika önce, othorty yazdı: Başlığı açan elemanda psikolojik bir sıkıntı var herhalde.Öbür alemden mesaj mı alıyorsun arkadaş müslüman mısın tasavvuf ereni misin nesin Seviyorsan git konuş aşk engel tanımaz. Verilecek en iyi cevap. Link to post Sitelerde Paylaş
kirec 0 Aralık 31, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 31, 2017 gönderildi Platonik aşk benim olayım. Ama daha hiç ilahi aşka döndüğünü görmedim... Link to post Sitelerde Paylaş
Mistik Filozof 0 Aralık 31, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 31, 2017 gönderildi (düzenlendi) 3 saat önce, kirec yazdı: Platonik aşk benim olayım. Ama daha hiç ilahi aşka döndüğünü görmedim... Platonik deme, Aşk platonik değil. O'nun Aşk'ına iman et. Aralık 31, 2017 tarihinde Mistik Filozof tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Mistik Filozof 0 Aralık 31, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 31, 2017 gönderildi 4 saat önce, TheRationalAtheist yazdı: Aniden değişebilirliği bakımından benzer ancak. Görmüyorum. "aşkla bağlandığım zaman" bile ulaşamadım. Müslümanken bile bu iddialara önem vermiyordum. Şimdi de önem vermiyorum. Bilimsel veya felsefi değil çünkü. Ancak, ve ancak, sanatsal bir değeri olabilir. O'ndan ayrı değilsin. Ben demeyi bırak, teslim ol. Öz'ündeki Aşk'a ve Allah'a. Link to post Sitelerde Paylaş
Mistik Filozof 0 Aralık 31, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 31, 2017 gönderildi 4 saat önce, othorty yazdı: Başlığı açan elemanda psikolojik bir sıkıntı var herhalde.Öbür alemden mesaj mı alıyorsun arkadaş müslüman mısın tasavvuf ereni misin nesin Seviyorsan git konuş aşk engel tanımaz. Aşk ve iman birbirinden ayrı değil O'nun Aşk'ına iman etmezsen İman'ı Aşk ile görmezsen. İman'ı ve Aşk'ı bilemezsin. Link to post Sitelerde Paylaş
Natüralist Ateist 0 Aralık 31, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 31, 2017 gönderildi 5 dakika önce, Mistik Filozof yazdı: O'ndan ayrı değilsin. Ben demeyi bırak, teslim ol. Öz'ündeki Aşk'a ve Allah'a. Alevi'sin galiba... Neyse, gideceğin yol açık olsun. Başka diyebileceğim birşey yok çünkü. Link to post Sitelerde Paylaş
Mistik Filozof 0 Aralık 31, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 31, 2017 gönderildi 15 dakika önce, TheRationalAtheist yazdı: Alevi'sin galiba... Neyse, gideceğin yol açık olsun. Başka diyebileceğim birşey yok çünkü. İlahi Aşk'ın aleviyim. Link to post Sitelerde Paylaş
Antonius 0 Aralık 31, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 31, 2017 gönderildi İnsan görmediği bilmediği bir kuvveye aşık olamaz.Ha Yunus Aşk mezhebi dindir bana derken.Kastettiği Kendine ve Yaşama karşı olan sevgisidir. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts